63

Боко Тиквата

преди 5 години

Ние сме центъра на галактиката. Не забравяйте да пуснете бюлетина за мен, за да ви направя и център на Вселената.

62

Аз

преди 5 години

Да могат, ама ние не сме между тези страни.

61

бесен

преди 5 години

Този не ми е никакъв! Самозабравил се нарцис! Бесен съм на всичко, което позволи този индивид да "управлява" държавата ми!На 26 ще гласувам ПРОТИВ гЕРБ.

60

Анонимен

преди 5 години

Какво кормило сте вие мишоци, като дори не сте нетем контрибутор, който плаща сметката той поръчва музиката, а това са развитите западни държави Германия, Франция, Холандия и т.н.

59

Анонимен

преди 5 години

Борисов във Варшава: Страните ни доказаха, че могат да са "кормилото на ЕС"АХАХАХАХХАХАХАХАХАХА АХАХ АХАХ АХАХ АХ АХ А ХАХ АХАХАХАХАХ АХ АХА ХАХА ТОТАЛНО СИ ИЗДУХАЛ ГАРНИТУРАТА БЕ ЧОБАНИНО

58

Анонимен

преди 5 години

Като сме кормилото на ЕС, защо сме последната дупка на кавала и ни третират като 2-ра ръка държави, бе КЛОУН! ТОЛКОВА СИ ИЗДУХАН И НЕАДЕКВАТЕН, ЧЕ СРАМ МЕ ХВАЩА КАК НИ ИЗЛАГАШ!

57

Анонимен

преди 5 години

В желанието си да се самоизтъкне, простата Тиква забравя, че кормилото се подчинява на шофьора. Демек току що призна, че е покорен слуга в ръцете на други, че се и гордее с това.

56

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Тиквоний се опитва да бъде Троянският кон на Барозу при непокорните от Вишеградската четворка. Обаче тези чного добре знаят какво тъпо парче имат срещу себе си. А когато Тиквоний разбере, че ЕС е вече изпята песен ще бъде твърде късно.

55

АборигенЪТ

преди 5 години

Само за един ден Тиквата е наприказвал толкова много глупости, надминал е себе си.

54

Мачкай Бойко

преди 5 години

Бойко добре мачка, и Нинова като дойде и тя добре ще мачка. Материалът трябва да се мачка за да се обработи. Материалът ще бъде добре омачкан и обработен, колкото и време да продължи това, няма да му се размине.

53

Анонимен

преди 5 години

"Борисов във Варшава: Страните ни доказаха, че могат да са "кормилото на ЕС"Тиквата действително е кормило- всеки шофьор го върти и управлява както си иска.

52

България в ЕС

преди 5 години

Просякинята на Европа.

51

Анонимен

преди 5 години

ако бг е кормилото ти си съединителя ако ме разбираш

50

Анонимен

преди 5 години

ох ох колко мъка има по този свят

49

Анонимен

преди 5 години

Щом ти си "кормилото" на ЕС,да закриваме съюза.

48

Анонимен

преди 5 години

България се движи на задна скорост! Не може никой да ни стигне.

47

Анонимен

преди 5 години

На тоя 6 волтов човек сигурно са му калцирани всички вени вече. Такива неща се приказват само след изключително тежки злоупотреби с кафяво...

46

Анонимен

преди 5 години

Абе като се замисля, Бойко е напълно прав. Няма проблем държава като България да е КОРМИЛОТО на ЕС. Функцията на кормилото е няКОЙ да го върти. А за такива бананови републики като България винаги са намират кандидати да и въртят кормилото според собствените си интереси. Било от САЩ, ЕС, Русия или Турция. А скоро може би и Китай.....

45

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Добре че преди 135 години писателят Карл Май е написал "Винету",че сега наш Боко да я чете и...препрочита,да става все по...умен,за да ни...управлява и...представя пред света.

44

Холера повадлего

преди 5 години

освен кормило има спирачка, обратно огледало и аспухс лакомията за гъзоф хъб най-много разтоварна гара на европейския аспух да ни кордисаткво се ръкуваш с тия въшкари бе. мильон евреи те избиха за да им заграбят имотите и фабриките. нафта нямат, газ нямат, търговия с руския пазар нямат. за какво се ръкуваш с тиа ***, земи на Германия ще връщат, които Сталин им е дал, кви са тиа изобщо