103

Анонимен

преди 4 години

БОРИСОВ доказал че може да краде по милиард на година от Европа

102

Ha

преди 4 години

Всеки народ си заслужава управлението

101

Гост

преди 4 години

Борисов високи заплати не раздава,сами трябва да се размърдате, само хленчите. Колкото пъти се прибера в България виждам едно и също:на повечето хора не им се работи,цигарка,кафенце,лаф мохабет по мобилния. Е ,така не става

100

Д-р ЦвъЦю Сяо Пин

преди 4 години

Май ЦвъЦю Сяо Пин боде в очите на нашите велики политици като Бойко, Росен Федосия, Цачева, Каратанчева, Попова и други от наште, та ЦвъЦю май им забива в очите игли от бамбук не само това чрез изявите на тези смели мъже и верни жени, щях да опусна Кметичката на София, ем ги забиват ем ги донабутват тия игли чък до мозеците, повртеждат мислене, умуване и спазване на законите.ЦвъЦю ги кодира с тия игли и те почнаа с кражбите

99

Анонимен

преди 4 години

могат да са "кормилото на ЕС".............кел файда кормило със спукани гумите

98

Един от Северозапада

преди 4 години

Баце, даже македонците не те бръснат за червива слива вече.....

97

Анонимен

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОВ И нито дума за регистрираните 68 000 хиляди ,,бежанци ,,в България,който сега в Германия . Ами в другите страни има още толкова регистрирани в България Сам плачеше ,какво ще ги прави ,ако ги върнат . Кой и как регистрира над 100 000 навлека . ? ПРАВИ СЕ НА УЛАВ !

96

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименгрешката му не е Цвъки!!!..Та тия двамата са като Сиамски близнаци!..Грешката и на единия,и на другия,А НАЙ-ВЕЧЕ НА НАС е забравихме,че.."ТЕНЕКЕТО БАКЪР НЕ СТАВА"!..Родения да СЛУГУВА НЯМА как да стане "фактор" в една държава!Разбира се "силите",които си ИГРАЙКАТ с него, се кефят на палячото си,но...НИЕ СМЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА!!!!!!Т. получи своята награда,но КЪДЕ СМЕ НИЕ-обикновените българи?!?!

95

Едно ми кормило

преди 4 години

Когато корупцият е кормилото на ЕС, тогава нищо чудно, че съюзът прогнива от корупция, източват се фондовете и вместо интеграция се засилва маргинализацията на новите страни-членки - много по-ниски стандарти на живот и ограничени права спрямо старите страни-членки, Европа на две скорости - немците да са първо качество граждани, а българите - втора ръка.

94

М даа

преди 4 години

А НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ДОКАЗАХА ЧЕ МОГАТ САМО ДА СА СЛУГИ НА ЗАПАДНИ ИПЕРИАЛИСТИ....

93

Анонимен

преди 4 години

Бойко не е лош човек,но е неспособен да бъде държавник,няма качества и е твърде страхлив и честолюбив(влияе се от мнението на околните,дори когато не е в полза на България),грешката му беше Цвъ Ухото.

92

Анонимен

преди 4 години

Имало и една къща за гости в Барселона.

91

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !Ами той затова им е удобен,защото угажда на всички чужди държави,а пренебрегва интересите на България и населението!С един *** македонски въпрос не можа да се справи,да си постави успешен договор за българската страна и се издъни,въпреки,че беше от силната страна и албанците са приятелски настроени към България.

90

Анонимен

преди 4 години

дали в света може да се намери по-голям *** на *** от банкянския миризливец

89

хи-хи - хи

преди 4 години

Щом и ние сме на кормилото значи ЕС си отива !

88

Анонимен

преди 4 години

Имаше няколко много важни срещи и договаряния между европейците,включително и за ИИ,а ние не изпратихме никой на тези срещи,не бяхме представени никъде и от никой там,на тези важни обсъждания и договорки,защото нашия му беше по-важно да си плати за една снимка на майната си и други такива изпълнения!Питайте го защо беше в Украйна,преди да отпътува за договорка за газа в Русия,да не говорим,че неслучайно му биха шута и от там!

87

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЛизача на Европа е БГ. И при бсп, и при герб,и при сдс в началото. Лижат,за да получават апартаменти,къщи за гости,и тлъсти банкови сметки. Сега в цяла Еворпа на изборите партиите,които са за защита на държавите си и народите ще печелят,а у нас няма такава партия. БГ народ пак няма избор,и вота е решен,и подменен предварително..Абсолютно!Имаше няколко много важни срещи и договаряния на европейците, включително и за ИИ,а ние не изпратихме никой,бяхме представени никъде и от никой та

86

уууу

преди 4 години

Братле тоя тотално изперка? Половината българи живеят в бедност бе г-н Тиквуне, какво кормило бълнуваш пак, какви граници кви 5лв. Почвай да вардиш на изходите на КППта та че ти избяга раята

85

AfD Германия

преди 4 години

"Солидарно разпределение на тежестта..".Г-н Борисов, Вие повтаряте Меркел, а ние въобще не искаме мигранти от Близкия Изток и Африка в Европа !!! Защо забуждавате колегите си от ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА, които също не желаят мигранти и "рапределение на тежестта" ?

84

V

преди 4 години

Дори в Македония МРЗ и пенсиите са по големи отколкото в по голямата българска държава ,част от ЕС .ТОВА КАТЕГОРИЧНО ГОВОРИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАГУБИЛА 10 ГОДИНИ ЧРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ .НЯМА РЕЗУЛТАТИ .логичния въпрос е кой е виновен герб или ЕС ????? Защо никой не задава въпроса публично -Защо Македония ни изпревари ????? Кой трябва да си ходи ????? И какъв е смисъла от членството ни в ЕС ?????