80

ПроСоТо

преди 5 години

До Ю кортесега ти "крепостните селяни",дето изкупиха половината ни черноморие.....друсаш ли са драги/драга?!Верно,че откачените извеяници правят всичко възможно да "закрепостят" руснаците със БЕЗКРАЙНИТЕ СИ "САНКЦИИ" и "ОГРАНИЧЕНИЯ",но те само показват СЛАБОСТТА на въпросните извеяници.Русия Е БИЛА,Е, и ЩЕ бъде НЕДЕЛИМА част от Европа!!!А КОМБИНАЦИЯТА "Русия + Германия" е най-страшния кошмар на ония отвъд Атлантика!За това те така яростно действат да насъскват Европа с/у Русия.

79

хахахаааа....

преди 5 години

До Ю кортес "Украински паспорт значи свобода на пътуване....".....без пари

78

Кирил

преди 5 години

Остатъчната руска империя навлезе в последната фаза от съществуването на СССР .процесът на разпад продължава,първо ще се отделят северен Кавказ и поволжието,след това Сибир Кубан карелия.голяма Украйна ще включва освен окупираните територии Кубан и Воронеж.

77

хахахааа...

преди 5 години

Зеленски - обикновен клоунКоломойски - президент на украйна

76

Анонимен

преди 5 години

До Ю кортесKADETO SA POISKALI TAM SA OTICHLI PUSNACITE

75

ПроСоТо

преди 5 години

ха ха!.."БЛАГИ" приказки на Зеленски...Ама друг път!..Вижте какви инструкции е получил симпатягата:-"С уговорката, че истинска нормализация ще настъпи само след пълното вдигане на окупацията. И от Донбас, и от Крим","..Значи бил готов "ДА ОБСЪЖДА" ситуацията,но.."ПРИ УСЛОВИЕ"!!!!!!?????За какво "обсъждане" става въпрос,след като поставяш ТВЪРДИ условия?!..но човека е комик,майтапите са в "амплоато" му...

74

Ю кортес

преди 5 години

Украински паспорт значи свобода на пътуване,руски значи право на крепостен селянин

73

Анонимен

преди 5 години

Смешника винаги си остава ***,колкото и сериозен да изглежда.По скороТурция ще влезе в ЕС от колкото УкрайнаЧак сега разбраха,че да вярваш на запада безрезервно е най-голямата глупост на света.Освен,като на пазар и като на депо за евтина работна ръка и суровини,за нищо друго не те броят.Дават ти пари само ако имат интерес от това което трябва да построиш или направишПейлин им го рекна директно.5 милиарда долара ни струва вашата революция.Те и до днес не са разбрали че Крим беше важен за тях.

72

Гледна точка

преди 5 години

"Няма по-лесни жени от рускините. Е, малко им куца хигиената ама това е друга тема......" За да легнее човек с рускиня, вече тя трябва да му плаща. ГНУСНИ, ПЪЛНИ СЪС ЗАРАЗИ МЪРЛИ!

71

Хахахааааа.

преди 5 години

Руски паспорти за умствено увредени и със синдром на Даун!

70

Анонимен

преди 5 години

Мачкай ги Вова мачкай ги. Тия *** укрите изгребват чернозема и го продават на Германия и Изрел до там са я докарали

69

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Че то по този начин ще се изпразни ***...

68

Анонимен

преди 5 години

Скоро Донецк и Луганск ще бъдат руски. Отаналата част от Украйна да си я вземат ЕС да си я присъединят, на никой не са притрябвали.

67

Анонимен

преди 5 години

Путин яко се лъже, че Украйна пак ше влезе в руската ***.ТЕ нашите РУСОФИЛСКИ дупедавци не ходят там, та кво остава за украинците!

66

Анонимен

преди 5 години

заплатите почват от 5 000 евро ама в жеба влизат по 2500 и като платиш наемче, интернетче, токче и напазаруваш три пъти в лидъл и отиде кинтата. освен това дежурствата са по 24 часа 3 4 пъти в седмицата и си един вид изтривалка за немските доктори. а ако е някоя хубава украинка неочукана още ще свала по 3 000 еврака на вечер от германци с малки чушлета след секс с които ще е като девственица.

65

Анонимен

преди 5 години

до АнонименИзмий си очите, направи си очен преглед, или изкарай курсове по логика, може тогава да видиш. Само това мога да ти предложа. Успех, дано започнеш да виждаш.

64

ruski

преди 5 години

ще поживеем, ще видим шегаджия. а може и да чакат 15-на години да влезнете в ЕСССР и да ядат банани и тоалетна хартия и да пътуват свободно.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67Не виждам логиката лекарка в германия да работи на витрина при положение, че има глад за лекари и заплатите започват от 5000 евро= 50 мин. руски заплати.

62

юбералес

преди 5 години

До АнонименНормално. Кой е луд да плаща за германка.

61

Анонимен

преди 5 години

трябваше да сложат някой вместо порошенко защото нещата много загрубяхатова момче поредната американска марионеткато ако не беше до сега да му е паднала тухла на главата или някой с психически проблеми и надрусан щеше да го гръмнечиста работаи то знае че неможе да направи крачка в сторни от инструкциитевижте нашия вмирисан банкянски кренвирш - същото е