120

Скептик

преди 5 години

Зеленяху да вземе да се погрижи за украинците, че май са останали наполовина.

119

Украинец

преди 5 години

Защо е тази паника? Нали в Украйна е ред, свобода и демокрация! Едва ли някой ще поиска руски паспорт? Защо тогава е тази врява? Щом и Зеленски предлага украински паспорти на руснаци, значи признава, че са един и същ народ, но разделен от историята с помоща на болшевиките.

118

Анонимен

преди 5 години

Зеленски, червенски или както му е там името може да си говори каквото иска. Накрая Големият Батя казва кое как ще стане, а малките просят за милост и изпълняват пъргаво.

117

Анонимен

преди 5 години

На територията, наречена Украйна...............беше назначен един клоун за президент, маска на олигарха Коломойски..............да, много логично...............добре са го измислили западните кукловоди!

116

лесни визи ?

преди 5 години

По време на социализма шофьор получава повреда на колата до лудница и почва да я търси , в това време един луд през оградата му вика постоянно "виж делкото". Накрая повредата се оказва делкото и тогава шофьора казва на лудия : -Браво !Защо си тук? ,а той му отвръща -Бягах зад граница. -Е тогава трябва да си в затвора , а не в лудница? -Да ама аз бягах в Русия! - му отвърнал лудия.

115

Анонимен

преди 5 години

Дали ще управлява пожарникар или комик вече няма значение, и магаре да вържат все същият ефект ще има- чинно да се изпълняват нарежданията на евро*ейците и фащ, народа на практика е заробен..

114

Ю кортес

преди 5 години

Най търсеното нещо от младите в Крим са новите безвизови украйнски паспорти.цените започват от 1500 долара

113

РУСКИТЕ МАЙМУНИ

преди 5 години

Точно поради тази причина не им трябва паспорт , а преглед при ветеринар и номер на ухото за разпознаване ...ха.ха.ха

112

Анонимен

преди 5 години

Мда, и Путин се уплаши толкоз много, че едва намери сили да си го премести от единия в другия...Един *** освен смях, друго не може да предизвика...

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110Да, Украйна е фалирала. А беше житницата на Европа. Западняците им фалираха най-добрите производства, останали от съветско време. Самолетната индустрия, бюрото "Антонов", специалистите от което се изнесоха в Русия и Китай, първокласните заводи за авиационни мотори и турбини "Мотор Сич" в Запорожье и др. Русия се напъна, построи нови мощности и си произвежда двигатели за хеликоптерите си сама и по-добри, газови турбини и всичко, което беше кооперирано с Украйна. Кой загуби?

110

Крадеца вика ....

преди 5 години

"Зеленски каза, че е готов да води преговори, но предупреди Русия да не се опитва да говори на Украйна и на украинците "на езика на заплахите, на военния и икономическия натиск".Тоя още не е застъпил и почна като папагал да повтаря западните мантри!Релано кой кого заплашва и срещу кого налага санкции?

109

ЛОГИКА

преди 5 години

"Едва ли много украинци биха приели, смята новият президент."И за какво е този шум тогава?Путин не е дал указ да вземат паспорти, нито насила да дадат! Само е дал шанс на искащите по-бързо да получат!Егати и "демокрацията" е тази дето орева орталъка тогава!

108

доВреме е да се забр

преди 5 години

ми те сами се махнаха, отидоха в Турция да им угаждат, въобще нямат намерение да се киснат в нашата Бг клоака

107

до Кой идиот иска

преди 5 години

абе явно има доста мераклии щом има такъв анти руски вой ...хаха

106

Време е да се забран

преди 5 години

За руснаци да идват в ЕСЩе има по- малко отровени и няма да правят мизерии по хотелите

105

до Сата нато

преди 5 години

ти си ходил в Москва, колкото Слънцето се върти около Земята...схана ли намека

104

Анонимен

преди 5 години

Вече е ясно че никакви договорки няма да има, тоя път руснаците не се вързаха на празни обещания. Пише си го в библията по делата им ще ги познаете. Просто държавата 404 преминава от един олигарх към друг

103

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ ШУТ НЕ Е В ПОЗИЦИЯ ДА СЕ ОПЪЛЧВЕ НА КОГОТО И ДА Е.

102

До Х

преди 5 години

Защо не си изпишеш целия ник, а само първата буква? Може би имаш някакъв уред "християнометър" и можеш точно да определиш, кой колко е християнин. Путин е умен, много умен и използва православието за сплотяване на народа.Построиха 1600 нови църкви, държавата даде тонове злато за куполите им. Пък нека да не е най-вярващият! Ако беше гледал руска ТВ вчера на Възкресение, щеше да видиш разликата м/у нашите заспали брадати и КГБ-еца Кирил!Да видиш хилядите в "Христос Спасител", очите им, израза им!

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Споко бе, няма да го гръмнат, че той е един от тях, само че под прикритие, много гримиран и лустросан.