40

Анонимен

преди 5 години

Помисли-обидно е украинците да са безвизови а ние сто години условия изпълнявахме да паднат визите.Значи ние сме по-доло и от укрите.

39

Разлика

преди 5 години

Давайки паспорти на руснаците в източна Украйна Путин ги спасява от войната там, т.е това е и хуманитарен акт. А Зеленски като даде на украинците в Русия паспорти от какво ги спасява? От измислени заплахи. Сума украинци дават мило и драго да напуснат "райската" проевропейска част и да отидат кой в Полша, кой в Унгария защото насила много демократично ги карат да влизат в армията. Има много клипове в Ю туб : военните дърпат момчетата, а от другата страна майките и близките им. Голяма демокрация!

38

Анонимен

преди 5 години

Даже по-сложно зелен си имахме-Зеленогорски с боядисана в черно коса.И на него му пуснахме водата....два пъти!

37

Анонимен

преди 5 години

Руснаците и украинците са едни и същи: много пият и правят глупости. Накрая янките се смеят.

36

Анонимен

преди 5 години

594 $ в София е месечната заплата а 2750 $ в москва е годишната:))затова ли българската министърка на туризма ходи на крака в Русия да се моли за руски туристи с ниски заплати, защото без тях на много българи щеше да им се наложи да мият улиците или да просят в Германия :)))

35

Анонимен

преди 5 години

594$ е месечната в Сахалин. И други изолирани и недоразвити региони. В развитите е по - висока значително. А в изолираните промишлени и добивни райони е по - висока дори от Москва, а там живеят едно 15% от руснаците... И навсякъде дрехи, ток, бензин и техника са с поне 2 ПЪТИ по - ниски цени. Само в по - северните региони зеленчуците и плодовете са по - скъпи,но пък за това месото и рибата са евтиния.

34

Анонимен

преди 5 години

До Нация смешнициУкраинците са безвизови за ЕС за разлика от руснаците.

33

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на Зеленски да не увехне,все зелен да е и свежарски!И ние тук си имаме комик но поовехна вече,време е за Рачков.

32

Нация смешници

преди 5 години

4 мил. уркаинци се изнесоха в Русия след майдана който им спретнаха щатите. Интересно защо тези 4 милиона не отидоха в Германия или другаде в ЕС. Нито членове на НАТО, нито на ЕС, нито дори асоцииран член на ЕС ги взеха, и за капак така и не получиха обещаните права за свободно придвижване в ЕС.

31

мнение

преди 5 години

В Русия има над 2 млн украинци, които живеят и работят там. В Украйна освен исторически живеещите руснаци, не знам някой да е отишъл щото е по-добре. Затова и забраниха да гласуват украинците в Русия на последните избори за президент. Освен това украинците първи заявиха, че ще раздават украински паспорти на Червения площад. Какво лошо е казал Путин, че има вероятност Русия също да дава паспорти на украинци. Доста държави дават гражданство на чужденци, какво толкова, освен приказки...

30

Анонимен

преди 5 години

От както прочетох заглавието не мога да спра да се смея ;))))))

29

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да каже, има нещо комично в цялото настроение. Много ми е симпатичен и му пожелавам успех да не го гръмнат фашистите.

28

Анонимен

преди 5 години

До Без коментарЗабрави да уточниш, че 594 $ в София е месечната заплата а 2750 $ в москва е годишната:))

27

това е

преди 5 години

Вместо да дрънка смешки да спре гражданската война и да даде особения статут на ДНР и ЛНР както е по Минския договор и тогава Украинците няма да бягат.В Русия след преврата в Украйна са избягали над милион Украинци.

26

Германия

преди 5 години

Аз би подал молба за руско гражданство, че с немската пенсийка тука не се живее.

25

Анонимен

преди 5 години

Пияндето дори и къркан не ни доставяше такъв дружелюбен смях.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябва да те е яхал луд и то няколко пъти та да искаш да станеш руски поданик.

23

Анонимен

преди 5 години

Сега ЕС да почне да го критикува, че ще издава украински паспорти на руснаци по ускорена процедура. Нали не е демократично

22

Анонимен

преди 5 години

Момчето е симпатяга, прави страхотни вицове и смешки!

21

Анонимен

преди 5 години

Комикът си остава професионалист дори и на друга длъжност.