205

Анонимен

преди 5 години

До 212Май говориш за себе си и обкръжението ти.

204

Анонимен

преди 5 години

Днешните учени са на ниво тип седи си пещерния човек преди16 000 години край оганя някъде примерно в Португалия и разказва какво е примерно в Австралия на база кучето Ако което е настъпил Слез като е ял страни гъби (с видения)

203

Анонимен

преди 5 години

Много ти къса сондата.

202

Анонимен

преди 5 години

До 209 А дали е вълна ? И Това във абсолютно всякаква среда среда ли важи ?Реално Нищо нямаш бе хомеопат

201

И все пак е плоска

преди 5 години

Земята е плоска. А България като част от земята също е плоска.И като и те е плоска е като една тепсия.И като е на тепсия е лесна за поднасяне.И щом е поднесена ,следва да е лесна за консумиране.Щом е лесна за консумиране то тя вероятно е изконсумирана.И е останала само тепсията ,която е плоска и е част от планетата от коетото следва че и тя е плоска. И като е част от вселената значи че тя вселената е също плоска. Само ние си мислим че сме триизмерни а другите плоски.

200

Анонимен

преди 5 години

Ама имам мерилка която мери изменението на вълната на светлината и благодарение на това, че разбирам доплеровия ефект, което ми казва накъде се движи нещо спрямо мен, мога да правя изводи за вселената. Драконите може ти да си вярваш в тях, ако решиш да се образоваш научи кой е Хъбъл и за какво е взел Нобелова награда.

199

Реалноста

преди 5 години

Освен че БСП пак ще падне на изборите нищо друго не е сигурно

198

Анонимен

преди 5 години

при положение че нямаш каквато и да е константна мерилка отмерваща нещо дето него знаеш какво е ....Теорията че там има дракони е точно толкова сигурна колкото всяка друга ...

197

Анонимен

преди 5 години

Под статията се вижда колко е изпрос.тяла нацията. Няколко умни хора, които най-вероятно ще емигрират или са емигрирали вече поради невероятната прос.тотия на огромната маса от неуки чалгари, за които науката е някаква магия и измама.

196

Анонимен

преди 5 години

След 200 години всички тия уж учени ... ще бъдат наречени средновековни диваци вярващи че земята ъъъъъ вселената е плоска

195

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно цялата наука Астрономия днес е базирана върху предположения и "логично изглеждащи" теорииАбсолютно всички транзистори в компютъра ти също, обаче работят май, а?

194

КосмУнафт

преди 5 години

Абсолютно цялата наука Астрономия днес е базирана върху предположения и "логично изглеждащи" теории ... и опитите на всеки един "астроном" да блесне с някаква сензация и да публикува "шокиращи разкрития" за заобикалящия ни космос за да си издейства местенце в списъка на великите учени а днешно време да си спечели по - щедри спонсори и слава в академичните среди .Докато се стигне до : ....... дали абсолютно всичките ни предположения правени някога за Вселената не са напълно погрешни.

193

Анонимен

преди 5 години

*** всякакви най тъпитe вярват и в кoмунизма и че русия има бъдеще ....

192

Истината

преди 5 години

Истината е, че в нищо няма смисъл. Затуй поне едене и пиенье на корем да има. Да минава живота по- безболезнено.

191

Анонимен

преди 5 години

Едно време в училищата се учеше физика, днес явно ви учат, че мнението ви е много важно дори и нищо да не разбирате. Хората говорят за Хъбъл, доплеров ефект и космически хоризонт, *** пак най-голям астроном дойде и едно време имашо дракони по картите, нищо не разбиратр вие. Браво ***, и астроном си и аграр си!

190

Анонимен

преди 5 години

Едно време на като са рисували картите До там до кадето сме ходили е общо взето точно..... а на татък има ДРАКОНИ Та и сега просто имаме банда надути недоучени дрънкашти теории за космоса .... По зле са и от тия дето вярват в хомеопатията

189

Матричаря

преди 5 години

Всичко е плод на човешката фантазия. Няма нищо представяме си това което искаме да видим. Няма материя няма време . В общото уравнение е равно на нула.

188

============

преди 5 години

...По думите на професорът по...Май май, някой е отсъствал от часовете по БЪЛГАРСКА ГРАМАТИКА!!!!

187

Анонимен

преди 5 години

А може и да сме вече в черна дупка. От другата страна на събитията.От някъде смуче материя ,затуй набъбва.

186

Платон

преди 5 години

Ето как се определяла инфлацията.Получих прозрение.Обаче щом всичко се разширява значи че ни се разширява и .....всичко.