225

gg

преди 4 години

От погрешно, по-погрешно :)

224

Иво

преди 4 години

*** Христова бихте ли посочила линк към конкретната научна статия?Щото с същия успех може да докажете съществуването на дядо коледа или баба яга.

223

коя

преди 4 години

слънчеви системи,галактики,вселена или вселени/нова теория/ та коя вселена.А и Хабъл видя ли някъде дядо господ

222

Анонимен

преди 5 години

Чудя се,как се разширява Вселената,като,доколкото съм запознат,Тя няма един единствен център,а принципно, разширяването е от гледна точка, на всяка една произволно избрана "точка" от нея,което показва,че става въпрос за "движение",в което разширяването е само един частен случай на Относителността?!

221

Ха ха ха

преди 5 години

А най-подиграваният руснак в Русия доказа хипотезата недоказана 120 години и всичко свързано с нея недвусмислено доказва формата на вселената, формата на всяка планета и гравитационните вълни .... Та за какво си говорехме, а за *** руснаци. Е не са ... особено този ...

220

Анонимен

преди 5 години

Апартаментите на властта се разширяват все повече.

219

До Булшит

преди 5 години

Демек ,какво искаш да ни кажеш ? Земята е плоска ,а отгоре има брадата личност ,която ни контролира ли ?

218

Анонимен

преди 5 години

До 216Миг да обърна словореда на изказването ти и да "достигна" до същите изводи. Малко факти, няма да навредят на "аргумента" ти!

217

Анонимен

преди 5 години

9% не е "много по".. Но както и да е.

216

Булшит

преди 5 години

Никой от тук пишещите не е бил във космоса. Що няма една камера която да предава на живо от луната примерно.Нещата не са такива каквито ни ги представят.

215

Анонимен

преди 5 години

Въпросът може би е със съвсем друг отговор. Никога, ама никога не са се замисляли сериозно - доколко "константите" са наистина константи? Защото тези "непоклатими величини" , твърде просто и лесно дават отговор на всичко което изучаваме! Вероятно изучаването и обясняването на Вселената е възможно само от външен и абсолютно независим от нея наблюдател, например Господ!

214

123

преди 5 години

Гледайки от Земята няма как да разберете кой знае какво, ама мъртвородените не могат да пътуват в космоса.

213

До 217

преди 5 години

Пии си хапчетата пич.

212

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Добре че писанията на разни във форума не се виждат от други държави като САЩ и Канада...иначе щяха да се побъркат ако ви видят какви сте велики учени и как са ви изпуснали

211

Анонимен

преди 5 години

Вселената не се разширява.....................................разширявала се като балон................хаха......................голям смях..................глупавата теория на оня католически поп-йезуит .............Жорж Льометър!!!

210

Анонимен

преди 5 години

Земята е плоска и е разположена в диаметралното сечение на прозрачна сфера. Тоест над нас има купол и под нас също. Прозрачна топка разделена по диаметъра от плоската Земя.

209

Кубрат СуШев

преди 5 години

Това което знаем не е погрешно, защото нищо не знаем

208

Бай ТАнас на кюшето

преди 5 години

Космосът е 3D холограма. Всичко е измислица.

207

Анонимен

преди 5 години

Принципа е ясен, след като коригираш една константа с 9% не виждам какво толкова фундаментално ще се промени тук, че даже трябва да трябва да правим секта заключения, че науката е грешала за всичко. Науката се променя, тя не е статична - трагедия е ако спрем да търсим истината, тоест приемем че писанията на някой гуру-шаман са неоспорима истина.

206

Анонимен

преди 5 години

Коментарите както винаги под тези статии са пълна балканска трагедия..