118

Анонимен

преди 5 години

Агента павел си е мислел че е в кола на турското посолство, затова се е заключил вътре.

117

Сата НАТО

преди 5 години

Столчето не може да излети ако е вързано правилно, детето също. Майката и бащата да пият една студена вода - вината е 70/30 за тях.

116

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Дайте на бащата на загиналото бебе един боен п-и-с-т-о-л-е-т!!!То се е видяло, че в тази държава умираш пред болницата или докато чакаш пред кабинета, по пътищата, от глад, палят се, ром те насилва и убива... Еееее!!! Радев да вика г-е-н-е-р-а-л-и-т-е и да почва наред!!!Бойко, голяма излгация. А, ти раздаваш пари на лекари , УНСС и все за глупости и накрая пак няма пари, а дори Гаргамел се оказа със скъп имот. Е, баси си ДЪРЖАВАТА

115

Анонимен

преди 5 години

"Основната причина за катасрофата е превишената скорост от бащата на загиналото детенце."Основната причина за катастрофата е отнетото предимство от страна на Местан. ***.

114

Bg

преди 5 години

С писане по форумте промяна няма да има. от 30 години го правим и промяна няма. Продължавайте да пишете от вкъщи ощр 30 години.

113

яяя

преди 5 години

До Анонимен"Крайно време е законът да се промени и на движещите се с превишена скорост да им отпада предимството при катастрофа."Така е. Преди такива кръстовища винаги има знак за ограничение на скоростта на 50 км. Ама кой ли го спазва. И после стана белята.

112

До 117

преди 5 години

Какви доходи има Местан?? И каква кола? Крадени пари от държавата ни. Тези доходи не са за него, а за народа. Какво е направил той, за теб или мен?? Освен да ни е ощетил, като всички политици. И накрая невинен!!! Да гние в затвора дано и не само там.

111

Nik

преди 5 години

До Факт"Няма значение дали Местан е спрял или не е спрял пред знака Стоп. И в двата случая следва катастрофа заради превишената скорост."Я пак прочети и осъзнай глупоста, която си написал! Ако беше спрял на "Стоп" как щеше да стане катастрофа. Може би другия шофьор щеше да излезе от пътя с предимство и да го удари докато си чака на стопа ли?

110

Анонимен

преди 5 години

ей овце, как сте? Отново ли бълвате злоба през всичките си отверстия? Повече от ясно е, че идвамата имат вина. Семейството, като ги гледах са по-големи *** и от Местаня. Утре и вие ще се озовете в подобна ситуация. Всеки път се нахвърляте в/у човека с по-хубава кола или с по-хубави доходи, нещастни комплексари. Е да ама, да има да вземате, като карате с превишена скорост и необезопасени, ще си носиъе последствията(според вас доживотен).

109

Анонимен

преди 5 години

Ако тоя убие детето ми на пътя и не го вкарат зад решетките поне за 20 години, сам ще му видя сметката. Няма значение с колко охрана ще се движи, ще го издебна и ще отърва България от още един престъпник.

108

Анонимен

преди 5 години

Няма как сертифицирано и правилно монтирано столче да се откачи при удар. Столчетата са спасили хиляди детски животи. Абсолютно несериозно е да с твърди, че столчето при удар се откача!

107

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е законът да се промени и на движещите се с превишена скорост да им отпада предимството при катастрофа. Колко невинни хора изгоряха заради тази недомислица. Не защитавам Местан, но това е истината.

106

Анонимен

преди 5 години

Висш политик в затвора!?!? Тия в какъв филм живеят?!?

105

Анонимен

преди 5 години

На такива кръстовища се слага огледало за да може излизащите от второстепенния път да видят малко по-надалеч за идващи коли, макар че и това няма да помогне при скоростта, с която се е движело BMW-то на бащата на загиналото детенце.

104

D

преди 5 години

Още едно престъпление за Местан. не е помогнал при инцидента на пострадалите. Това също е подсъдимо. Страхливец!!!!

103

Анонимен

преди 5 години

Трябваше в посолство да се скрие, там първа помощ да му дадат. Местанчето е примерно политическо ***!Играе, учи се , по посолствата снове и със сълзи той там реве!?Обиден го раздава, шофьорска книжка не ще да дава!Той беден е!?Гаранцията скъпа му е, Ал лети наперен с Фолксваген скъп и черен!Аврите прекрасни и адвокатите опасни така ще извъртят нещата, че правдата ще тържествува и той смело ще ликува!

102

Анонимен

преди 5 години

Тези които защитават Местан, не се ли усещат че стават смешни - той, Местан е рецидивист на пътя. Излязоха му кирливите ризи, има десетки документирани нарушения, а колко ли още са потулени заради подкупи и натиск, от негова страна. Жалко е само за пострадалото семейство, хората изгубиха най-милото си, а няма кой да им помогне.

101

Факт

преди 5 години

Основната причина за катасрофата е превишената скорост от бащата на загиналото детенце. Останалото са допълнения - лошата видимост за излизащите от второстепенния път и към него от движещите се по главния път и т.н. Няма как да се избегне тази катастрофа при скорост 120-160 км/час, с каквато вероятно се е движело BMW-то и видимост от и към кръстовището 50-60 метра. Няма значение дали Местан е спрял или не е спрял пред знака Стоп. И в двата случая следва катастрофа заради превишената скорост.

100

Анонимен

преди 5 години

Убил е дете, Аллах няма да му прости за това. Чака го жестоко наказание.

99

Totenkopf

преди 5 години

Такива хора, като дядото и бащата дадоха власт на Местан и Доган сега да си сърбят, каквото са надробили, а че Местан е виновен е без съмнение, но той е недосегаем Емисар с особено важни функции.