178

Jordan

преди 5 години

Ако не се лъжа,преди всяко кръстовище,има пътни знаци,ограничаващи скоростта на движещият се по главен път на 60 и даже 40 км.Мразя всички политици,но защо не се споменава това?

177

Анонимен

преди 5 години

Значи ако аз имам знак "Стоп" и някой друг се движи с превишена скорост, аз имам право да не спра. Така ли да те разбирам?

176

Не разбирам..

преди 5 години

..защо чесането на езици тук продължава...Нещата ще се решат от експертната оценка на обстоятелствата, довели до катастрофата. Ако човекът с БМВ-то е карал с до 90, ако Местан е имал видимост - цялата вина е на политика. Ако пострадалата кола се е движила с 90+ - вината е споделена. Ако се е движила толкова много над 90, че Местан не е имал възможност да я види зад завоя и е предприел маневрата на сляпо - вината е еднозначно на човека с БМВ-то. Това е.

175

Брахим

преди 5 години

Е голяма работа. Г-н Местан ще и направи ново бебе...може и близнаци.

174

681

преди 5 години

Тефик,сега видя ли колко струват вашите вождове които ви делят от държавата в която сте родени живяли и продължавате да искате да ви защитава тя?Всички са чужди продажници и ви държат в зависимост и бедност за да не бъдете българи а някакви неясни субекти.Вие ще си изживеете мъката и за цял живот ще ви останат празни сърцата,но този мишок ще излезе сух от ситуацията след много съдебни врътки.

173

nina

преди 5 години

#184Може би ще е добре да бладодариш,че не си на мястото на тази майка,вместо да назидаваш и обиждаш.И с 80 км някой може да те отнесе на пътя.Засрами се!

172

Kris

преди 5 години

Не проумявам, предубедените коментари на повечето тъпани тук! Не защитавам Местан, той е мазен и гнусен, можеше, да е всеки! И да спреш на СТОП, все някога тръгваш, и ако няма видимост, нямаш шанс! И аз съм с бебе, с кошче, колани, и повече от 80,не помислям да вдигам, спирам за секунди! БМВто е леш, сигурно от ниска скорост и адекватност! Простата майка, как е проспала поведението на мъжа си?! Все едно не знаем, по провинцията, какви са" специалисти"шофьори!

171

мюфтията

преди 5 години

Държавата да помоне ли? Коя държава? Нашата ли или оная дето плаща на Местан да пи рави курбани, да ви води Истанбулски мюфтии да "извиват" по звуците на зурните?Видяхте ли колко пари струват, тия дето ви насъскват срещу на, а вие ги гледате с "влюбен" поглед и потърквате мазни от овча лой ръце в дългите, черни бради?За детенцето, жалко, много жалко .Мъката на родителите ще е вечна...... Но, моля ви се, не намесвайте НАШАТА държава в това. Обърнете се към Високата Порта. Нали искате да сте т

170

ундарталец

преди 5 години

Жалко за детето,бог да го прости. А баща му дали е карал с 90 км в час и било ли е обезопасено детето?местан е виновен, ясно е. а бащата? Експертизи много,а никаква информация. Местан ще получи условна присъда,защото главен прокурор се намеси.Той винаги ли се включва при подобни инциденти и катастрофи? КОЙ,,,,,

169

Анонимен

преди 5 години

За Местан - парична гаранция. Не смеят да го пипнат, защото е агент на турските служби. За подхвърлен подкуп - пранги за Иванчева. За хванат с подкуп командос - парична гаранция.За другите с апартаментите и вилите - само оставки.

168

Твмида..

преди 5 години

.. е сляпа, но за "Едни" е по-сляпа.И все пак, монетата , пък била тя и туЦка винаги има две страни.!?

167

Анонимен

преди 5 години

Този екскремент защо не е в затвора за толкова много актове за превишена скорост?

166

Бай Иван

преди 5 години

Гаден ***

165

баш ма брига

преди 5 години

за тези резняцидокато се трепят по между си аз нямам проблем с това за кво ни занимавате с тези исламски животни както казваше Доган: " това е характерно за етноса ни"

164

Анонимен

преди 5 години

Абе хора,на село за какви столчета и бейби-ситове говорите бе ? Ходили ли сте по онези райони? Хората там са толкова ошашавени,че научават нещата за съвременният живот буквално от ТВ-сериалите.

163

nina

преди 5 години

Не знам защо по всички статии се пуска снимката на местановата кола-ако видите на какво прилича колата на семейството след търкалянето...Тези хора трябва да си направят курбан и да са благодарни,че са живи.Да почива в мир бебенцето,то е нямало никакъв шанс да оцелee.

162

ДИВАК

преди 5 години

До Gorskio -"НЯМАМ ДУМИ " просто повтаряш политически клишета или имаш съпричасност към смъртта на детето? аз имам мнението . че политическата номенклатура е еднаква в безразличието на обикновенният ЧОВЕК. местанчо е част от " НОМЕНКЛАТУРНИЯТ АПАРАТ"- ДЕТЕТО " БОГ ДА ГО ПРОСТИ " е Б О Ж И Д А Р за всеки ЧОВЕК , политиците се изживяват като недосегаеми , не само местанчо и други ПЛОНДЕРИ се смятат за "велики " - БОЖИ (оджов ) ДЕН ИДВА и всеки ще си намери мястото ! БОГ да прости детето и ВЕЧ

161

Анонимен

преди 5 години

Паника, страх, ужас от случилото се... напълно естествена човешка реакция!На човек в такива моменти му се ще да се "свие в черупката си", да се събуди от "кошмара"...Силният, с невероятни усилия преодолява този стрес, слабият пропада в бездната на отрицанието...

160

Анонимен

преди 5 години

Тази жена докато е жива,всяка сутрин като се събуди и се погледне в огледалото,ще си спомня за детенцето си.И всеки ден ще се пита ,,Има ли справедливост в този живот?"Няма да и е леко до краят на дните си.Дано има и други деца,че да се утешава поне малко.След такъв Катарзис,много хора взимат решение да се изселят някъде по другите държави,там където могат да се надяват да е по справедлив животът към обикновените хора.

159

Шишо

преди 5 години

Пострадалите с крали бързо, Места не е преценил скоростта, може да се селучи на всеки. Жлко за бебето на ако не е било в столче винта е споделена между всички.