158

Анонимен

преди 5 години

Че Местан е виновен - виновен е.Ама има ли смисъл да питам за детски столчета и колани в другата кола или не?

157

читател

преди 5 години

В случилото се не ме притеснява Местан, има хиляди като него.Притеснява ме българският съд - за съжаление той е единствен.Действията му ме отвращават.

156

85462

преди 5 години

Местан е рицидивист. Защо в закона не се предвижда при повторение на нарушение автоматически да се отнема книжката за определен срок? А при трето нарушение, да влиза в затвора. Размерът на глоите сочи, че е надвишавал с доста позволената скорост. Да не подценяват положението - Местан МОЖЕ ДА СЕ УКРИЕ В ЧУЖБИНА. никакви заигравки - пълна забрана да напуска населеното място и адреса, където се води официално. Какво означава това, че не са го намерили на посоения от него адрес - той ВЕЧЕ се укрил!

155

Анонимен

преди 5 години

Естествено,че ще се заключи в колата ,откъде да знае какво ще му сторят след тази случка,като нищо ще го утрепят и са били афектирани.

154

ПроСоТо

преди 5 години

по никакъв начин не го защитавам!..Просто фактите са такива....Но БЕЗСПОРЕН РЕЗИЛ Е че отпадна забраната му да напуска страната!!!!!!!!!!!!ЦИРКАДЖИИТЕ от така наречения "български съд" ЕДНИ-ДРУГИ СИ "плюват в устите"..

153

ПроСоТо

преди 5 години

Местан е изключително вреден за България като "политик",разбирай-"еничер"..Същото важи и за БЛИЗНАКА му-Доган!!!!!!!.Но:-В случая става въпрос за ТРАГИЧЕН ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ и аз,като видях снимките, НЕ съм сигурен,че Лютфито,макар че като познавам манталитета на тия същества НЕ е спрял на знака "стоп",е ЕДИНСТВЕНИЯ виновник за трагедията.Просто ФИЗИЧЕСКИ е невъзможно да се опиташ да вземеш 90-градусов завой с ТАКАВА скорост.Определено потърпевшия джигит е карал като луд!!!За това е изхвърчал на

152

ПЕНСИОНЕР

преди 5 години

Как отначало го изкараха невинен и чисткато сутрешна роса че дори му върнаха отнетата книжка .Това е под всяко каквото и да е правосъдие за неплатен данък тия отнема то за убит човек при тежко ПТП те оставят да продължават да си участник във войната по пътищата .Толкова беден го изкараха че неможе да си плати гаранцията Съд и затвор в Белене .

151

Анонимен

преди 5 години

Уплашил се е и затова е стоял в колата , но е трябвало да окаже помощ или поне съучастие. Тъй като е шубелия си мисля че ще избяга в Туркия.

150

sамо да уточним

преди 5 години

В Правилника този знак не се нарича Стоп, а "Спри, осигури предимство" и се спира Задължително!!

149

бг

преди 5 години

тези глоби са от камери...тоя е спиран от КАТ много пъти но там въпроса знаеш ли кой съм е оправял нещата.В бяла държава тоя вече е в затвора.

148

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно, защо до 2013 г/ до като беше под протекциятана агента на ДС Доган/ е нямал нито едно нарушение, а след това толкова много?В корумпираната ни система НАШИТЕ ХОРА не се наказват!Ако не беше напуснал ДПС дори нямаше да се съобщи за това нещастие.

147

malart

преди 5 години

До ??? Абсолютната истина, но затова никой не пита. Местан е отговорен, но родителите са проявили също безотговорност или неграмотност как относно пътуването на бебе, малко дете в автомобил

146

Анонимна

преди 5 години

До АнонименКой *** ти е дал книжка, искам да знам? След като има STOP, зачи спираш.

145

политически необвърз

преди 5 години

не в затвора, да умре дано. Кафа от политически своеволия. стига с тази недосегаемост. Уж европа гледа, пълен ***.

144

Анонимен

преди 5 години

NO TOVA NE E GLAVEN ILI VAGEN STOP.IMA TRI VIDA STOP,NO SE SPIRA SAMO NA EDINIAT.1. GLAVEN-SPIRASH ZADALGITELNO.2. NEZADALGITELEN-IMASH DOBRA VIDIMOST I NE SPIRASH,3. ZADALGITELEN-NAMALYAVASH,OGLEGDASH SE I PRODALGAVASH.

143

Gorskio

преди 5 години

Местански требе да влезе на топло за назидание на всички безнаказани мръс.ници. Ама и тия са *** *** - как ще возиш бебето без стол и колани. Не били помагали а даже пречели. Това са ТВОИТЕ ДЕЦА БЕ! Нямам думи!

142

мира

преди 5 години

На знак СТОП задължирелно се спира Виновен е по закон Това е Няма никъде в закона , че е еди кой може да си завива без да спре има едно правило ОСИ - огледай , Сигурен Изпълнявай Той не го е направил

141

???

преди 5 години

Не оправдавам никой за нелепата смърт на бебенцето, със сигурност на родителите им е тежко за загубата, но никъде в медиите не се посочва как е пътувало то?? За да изхвърчи извън колата, при условие че всички други са с повърхостни наранявания... най-вероятно не е било обезопасено и закопчано в бебешко кошче за кола. В противен случай изхода може би нямаше да бъде фатален...

140

Гoшу

преди 5 години

споко, вече преправят регулацията и правилници. Бебето е терорист и е било атентат

139

Театро

преди 5 години

И 50 прокурори да го разследват пиесата е с предизвестен край. Прокурорите ще скалъпят някакво умишлено-неграмотно обвинение и съдът ще се мотивира че е с много пропуски. И ще оправдае виновния. Това е тъжната действителност в България.