98

Анонимен

преди 5 години

Имам си деца, прекрасни при това. Нищо не ми пречи да си осиновя, нито финансово нито какъвато и да е друга причина би ми попречила да го сторя. Ако почувствам нужда ще го направя. Обичам децата, те са tabula raza и трябва много внимателно да се подхожда към тях и да се мисли какво ще напишеш защото то остава завинаги, а не генът. Озлобен сте защото животът непрекъснато ви опровергава. Надявам се за тяхно добро децата ви да не приличат на вас (не външно)въпреки, че носят вашите гени.

97

Анонимен

преди 5 години

Детето е изоставено на 22.04. в понеделник на обяд.Колко време отнема да се камерите в района? Или изобщо не си правят труда да търсят изоставилите го.По-лесно е в институция на гърба на данъкоплатеца защото няма кой да го осинови предвид етноса.

96

Българин

преди 5 години

До АнонименМен и моите деца не ни мислете, ами като такъв сте филантроп що не го осиновите това дете. Ама по форума е едно, а едно такова вкъщи е друго...

95

Анонимен

преди 5 години

Че няма да стане човек, дори и да е отгледано от добре възпитано семейство.На вас какво не ви стана ясно?Написах го-генът си е ген.Ще лъже, ще краде, просто това му е жилката. И няма нищо общо с цвета на кожата, а в кръвта..Жал ми е за вас. За децата ви също. Дори повече....

94

Анонимен

преди 5 години

Какво за генома? Геномът се проявява като фенотип. Различни геноми могат да се проявят като еднакви фенотипове и еднакви геноми могат да се проявят като различни фенотипове. Ясно е, че си нямаш халхабер за какво ти говоря, та накратко: фенотип е видимото проявление на генома в конкретната среда и условия.

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Геномът се има предвид.

92

Българин

преди 5 години

До АнонименЧе няма да стане човек, дори и да е отгледано от добре възпитано семейство.На вас какво не ви стана ясно?Написах го-генът си е ген.Ще лъже, ще краде, просто това му е жилката. И няма нищо общо с цвета на кожата, а в кръвта.

91

Анонимен

преди 5 години

Тези раждат по 10 чавета, не им знаят имената даже. Не им дават добър живот, нито образование за да да станат достойни граждани.Ти прочете ли добре какво написах? Проумя ли го? Повтарям: дано да попадне на добри родители които да го възпитат като човек.Какво не ти е ясно или какво против това да го възпитат като човек имаш?

90

Анонимен

преди 5 години

Хора,дълбаете под дъното вече.

89

Анонимен

преди 5 години

Та мисълта ми е, че генът си е ге.Сетих се кой си.....Значи теб те е срам от майка си и баща си и за да измиеш срама си си направи ДНК тест защото не вярваш на огледалото и на родителите ти? Търсиш далеч назад в гените си доказателство, че поне генетично си бял въпреки очеизвадното в огледалото.

88

Българин

преди 5 години

До АнонименНе е въпроса в бедността, има много бедни българи, които си раждат по едно детенце.Работят и си го отглеждат с любов. Тези раждат по 10 чавета, не им знаят имената даже. Не им дават добър живот, нито образование за да да станат достойни граждани, честни и трудолюбиви. Живеят паразитски начин на живот и децата им стават като тях. Женят ги на по 12 (ако може да се нарече женитба), раждат и кръгът се затваря. Еее не се научиха да ползват контрацептиви.

87

Анонимен

преди 5 години

До РоссияА бе тя да прояви човещина и да вземе тези екзотичните. Да ги прати някъде в Сибир, където няма ж.п. линия и летище, а само едно тясно шосе да води до най-близкото селище, което да е на минимум 500 км тайга, пълна с мечки стръвници и вълци. Има такива изоставени военни градчета. Да ги заселят там, да им вземат автомобилите и да им дадат жито да засеят за първа реколта, после и разсад за зеленчук. После да се оправят сами.Това ще предизвика взрив от положителни чувства към Русия у нас

86

Я какво е беличко

преди 5 години

И синеоко! :)

85

Българин

преди 5 години

До Анонимен"Че какво му е на детето? Дано да попадне на добри родители които да го възпитат като човек. От бели бoклyци също също нямаме нужда". Ахд0а единици са тези , които стават хора. Нали даваха по бтв репортерите, за едно такова, осиновено от италианско семейстово. Образование, , обич са му дали. И какво?Орева света, че не познава рожденната си майка. Намерия в една колиба в гетото, щял пак да се върне при нея. Толкова се радваше а каруцата и мизерията. Та мисълта ми е, че генът си е ге

84

Анонимен

преди 5 години

България има нужда от деца, но не от такива.Такива си имаме в изобилие!.Че какво му е на детето? Дано да попадне на добри родители които да го възпитат като човек. От бели бoклyци също също нямаме нужда

83

Анонимен

преди 5 години

Да го дадат на Ония от Гоцеделчевско соц. грижи. Които изкарваха майката луда и зада и вземат детето. Сега им го дайте .

82

Асан и Айшето

преди 5 години

Наше е бе,бате !!!

81

Анонимен

преди 5 години

Ясно е , че е нежелано. И ясно е, че държавата с неговата институция да си свърши работата. Защото сме се на слушали за случаи , когато държавни служители дърпат детето от родител или родители.

80

Родител

преди 5 години

Как кои са родители те, бе? Родител1 и родител2 са му родителите. Дайте да сме политкоректни.Инак като го гледам ми се види възцветничко. Ще да е от онзи етнос, дето е забранено тук да му се произнася името.

79

До 88

преди 5 години

До АнонименБългария има нужда от деца, но не от такива.Такива си имаме в изобилие!