38

НЕбългарин

преди 5 години

Това да не е детето на *** османлията? Или на някой друг османлия, който се турчее, а всъщност си е обикновен waнгал-Абе аз като гледам боята му повече мяза на вашите управници (Борисов и Симеонов) от колкото на турските управници (Местан и Карадайъ)!

37

!?!

преди 5 години

Чуха, че ако не ходят на училище няма да взимат детски и почнаха да ги изхвърлят. Пример за това, че идеята е изключително добра!

36

бай Тъпчо

преди 5 години

Каквито и *** да са родителите му, туй си остава детенце и ни вина някаква има, ни трябва да отговаря на место тях.Генът може да му е нещо крив, ама трябва да се пробва с грижа, добро и строгост и постоянство, да се вкара в правия път и добър човек да стане.Тъй, както християните децата възпитаваме и къде с добро, къде не с толкоз, но винаги с обич и всеотдайност.Трудно им е сега на младите.Объркаха им и живота и недодяланото полуобразование ама те трябва да оправят отново нещата-Длъжни са!

35

Анонимен

преди 5 години

Кои са родителите на изоставеното бебе....АааааааахахахаНорвежци ще да са ....

34

Пешо

преди 5 години

на англичанче прилича

33

Анонимен

преди 5 години

Заподозрени са около 70 000 от кварталите Столипиново, Шекер махала, Хаджи Асан махала и Харман махала

32

ЦвъЦвъ

преди 5 години

Това чве е от електората. ГЕРБ сме ромска партия и само роми гласуват за нас. Ние от ГЕРБ не сме расисти и за това крадем от всички, за да сте равни.

31

аз ги познавам

преди 5 години

Как кои бе?! Младо семейство са, неврохирург и съпругата му докторант по физика на твърдото тяло. Живеят отсреща фъф Факултето. Трудно ще ги познаете и намерите защото те всички родители там са такива.

30

БКХ

преди 5 години

От БКХ да го осиновят, а не да лицемерничат, само за да им съществува анти-българската им организация. Ромите, имат около 10-12 бройки и сигурно Айшето е нямала място в незаконната си къща, за още едно.

29

Анонимен

преди 5 години

как може ...полицията няма яснота кои са родителите на изоставеното ....ами като раздавате помощи искайте и детето за които давате помощи да бъде там и ще се разбере ..

28

Асен Константин

преди 5 години

Видно е, че са от етноса с особени етнокултурни традиции.

27

Анонимен

преди 5 години

е "държавата" нали иска да ги взима ... ами ето на - оставят и ги! на дръж ***, "държаво" ... дръж! възпитавай сега - в "патриотизъм", но без "родолюбие"!

26

Анонимен

преди 5 години

не ми мяза на ромче, по-скоро е полуафриканче. Пък и ромите по-скоро щяха до го продадат, за да са на далавера.

25

Анонимен

преди 5 години

Като гледам снимката родителите не са българи. Никога няма да взема ром вкъщи да гледам. Жалко за бебето, но никой няма да го осинови. Скакалците роми само правят деца, но не искат да ги гледат. Това са ***, които не заслужават да живеят.

24

Грудю

преди 5 години

Като гледам снимката 100% родителите са ...................

23

Анонимен

преди 5 години

Това да не е детето на ястреб османлията? Или на някой друг османлия, който се турчее, а всъщност си е обикновен waнгал

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11детенце е бе стига злобяхте. то ли е виновно че родителите му са получиляци?Това детенце ще порасне голям получиляк и ще краде каквото свари.Даже може и да убива безнаказано.

21

Анонимен

преди 5 години

БХК да го осиновят, председателя му там

20

АкуШер

преди 5 години

Обадете се на Меган Маркъл . Имаше някакви новини че тия дни родила тайно в малка болница в Пловдив . А ако не е нейно, дайте го на приемно семейство - гей двойка .Както е дългогодишната практика в "цивилизована Европа" . Те обичат деца .

19

Европеец

преди 5 години

Я нов данъкоплатц...Опа нещо май обърках.