118

Анонимен

преди 5 години

От каквато и етническа група да е това детенце все пак е бебе само на 6 месеца. Никое бебе не заслужава да бъде изоставено така, това е една тъжна трагедия. Недейте със злобните коментари, това бебе на никого нищо не е сторило.

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 105Е, ти изби рибата.Геномът значи, може да е калпав, но ако условията и средата са добри, току виж фенотипът се оказал висококачествен. Макаренко ти не трЕбе!Ти си следвал в СССР в навечерието на Втората св.война..Ако беше прав ти щеше да си проф.Чирков а той щеше да бъде теб, впрочем ти кой беше г-н никому неизвестен? Защо великолепният ти геном не се е проявил подобаващо? Хахаха

116

Мария Гаргамел

преди 5 години

Да се прати за осиновяване в Индия или Пакистан. Там ще стане човек

115

Гашо

преди 5 години

Кат му виждам разцветката ша стане или квантов физик или мозъчен хирург. Юруш да го осиновявате

114

Бай Иван

преди 5 години

Простите и кресливите да го издържат сега, това им е любимата група от населението в евроатлантическата ни страна ;) !!!

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 105Е, ти изби рибата.Геномът значи, може да е калпав, но ако условията и средата са добри, току виж фенотипът се оказал висококачествен. Макаренко ти не трЕбе!Ти си следвал в СССР в навечерието на Втората св.война.

112

Мефистофел

преди 5 години

Да го дадат за осиновяване на д-р чичирков, му-ха-ха, но никой не иска да отглежда индианци, включително и индианците.!.

111

Диди

преди 5 години

Като гледам снимката и мисля, че е възможно някоя майка от мигрантите да го е оставила с надеждата, че детенцето и ще има по - добър живот

110

Анонимен

преди 5 години

До 89България загива.--вече ми е все тая, честно!при капитализма и лихвата - всичко загива... е освен 5%

109

Анонимен

преди 5 години

Абе имам чувството, че новина за китовете в Северно море да излезе, все ще се намери някой *** да каже, че ГЕРБ са виновни за ситуацията в та'а държава!

108

Българин

преди 5 години

Защо точно смяташ,че то ще стане нещо по-лошо от твоите деца,ако му бъде даден шанс да се развива и бъдат подлагани нужните грижи за него.Има и единици , които стават хора. Осиновете го, дай Боже не стане като родствениците си. А дано ама надали.

107

Жена

преди 5 години

До 111И защо да не бъде осиновено?! Аз бих осиновила дете, без оглед от произхода, и бих си го гледала като мое - с много любов и грижа. Защо точно смяташ,че то ще стане нещо по-лошо от твоите деца,ако му бъде даден шанс да се развива и бъдат подлагани нужните грижи за него.

106

Анонимен

преди 5 години

Да му намерят родителите и да им го въърнат. .Докато не станат ясни причините за изоставянето му не е ясно и кое е най-добре за детето. Не се знае дали е изоставено защото е нежелано или защото нещо се е случило с майката. Или има някаква друга причина. Детето не е вещ която ей така можеш да оставиш. Повърхностно е да се отсича ей така от раз без да познаваш конкретиката.

105

Анонимен

преди 5 години

но предвид това, че то няма да бъде осиновено , няма да стане и човек..Животът е шарен. Има много примери на изоставени деца които не са били осиновени които са станали прекрасни хора, както и на тотални бoклyци отгледани от биологичните си родители. Ако свалите капаците и се огледате наоколо ще ги видите

104

баба мара

преди 5 години

няма какво да издирвате маика му даваите го за осиновяване в чужбина туканяма бъдеще

103

22223333

преди 5 години

На мен ми е мъчно за всички деца, от раждането си имат почти еднакъв потенциал, въпроса е къде ще попаднат. Детето има нужда само да го обичат, жалко е!

102

Българин

преди 5 години

Така до никъде няма да стигнем. Безсмислен спор. А и много внимание му отделихме. Да му намерят родителите и да им го въърнат. Да си поемат отговорността, че ми омръзна с от тяхната липса на семейно планиране.

101

Анонимен

преди 5 години

Как пък разбрахте, че съм озлобен? .Някои неща не могат да се скрият...

100

Българин

преди 5 години

До АнонименКак пък разбрахте, че съм озлобен? И аз си имам деца и съпруга, живеем си много добре. Събираме се с приятели и техните деца, изобщо кеф от всякъде. Но това не ми пречи да виждам и казвам неща ,които са истината. Може в момента да виждате едно сладко дете, но предвид това, че то няма да бъде осиновено , няма да стане и човек. А и да бъде осиновено, тежко и горко на осиновителите, особено когато стане по-голямо.

99

Циник

преди 5 години

Имаше един виц - дето на някакъв му присадили тестиси от шимпанзе... та да стане баща ... родило се дългоочакваното бебе - той попитал - Какво е ? Доктора му казал - не можах да видя...щото скочи на лампата!Тези пишман филантропи - дето искат да го осиновяват.... гледайте лампите у вас - да са стабилно закрепени