80

боксьор

преди 5 години

То, добре момчето е шампион по бокс. Няма проблеми с това че друг етнос (не са се свършили българите все пак, ама както и да е ). Аз, искам да знам, това момче, бокьорче с какво "АйКю" е и колко езика говори добре като изключим майчиният му език ? Все пак ще ни представлява пред цял свят, а не на ринга. Там се иска мислене, оценяване на ситуации, а не размахване на юмруци. Не ме разбирайте погрешно. Просто не искам да ни представлява невежа, независимо от кой етонс е! Инак и Бат Сали става.

79

изперкел

преди 5 години

не е достатъчно тъмен - не става за европа!!

78

истината боли

преди 5 години

Тайсъна има ли АйКю за Европейски Лидер - дали хората примерно в Холандия са ОК да зависят от Евро-депутати, за които не са гласували, но гласат им в Евро-парламента, тежи колкото и на депутат за който пряко са гласували?! ЕСССР е смърт на цяла раса, култура и континент!!!!

77

марая гейбриъл

преди 5 години

днес съм на езда и много друса...приятно е! Трябват ни повече Тайсън в Брюксел!!

76

Цачев

преди 5 години

НФСБ да включат и афро черен в партията си че да стане ясно на всички че са бутафория на дясна и патриотична партия. Симеонов и Сидеров са менте фашаги спонсорирани от държавния бюджет.

75

евро-жендер

преди 5 години

от кой жендер е, щото иначе не е достатъчно тъмен, Еуропа да го удобри?!

74

Анонимен

преди 5 години

Нищо не се знае, ако в ЕП почнат да се бият като в украинската Рада, може да свърши работа. Нищо, че е категория перо, на ония геове малко им требе.

73

опси

преди 5 години

на тия ще им се падне бюлетин номер 4 и феномена 4/4 ще вкара Тайкъна в Сената на НовоРим-ският Съюз, муахаха...

72

Анонимен

преди 5 години

Нещо шампиони по математика и други науки малко ли имаме?Не че нещо, но бокса не знам да е дисциплина в евро-парламента.Пак добре че не го сложиха за сърдечен хирург или проектант на мостове. Като гледам квалификация даже най-бегло не гледат.

71

Сата Н.

преди 5 години

До Горан Ми, да бяха издигнали и Гришо... Той също има високи спортни постижения, а и пари си има...Гришо не става, не е достатъчно църн.

70

Анонимен

преди 5 години

Колко има на матурите по български и математика?

69

Шопо

преди 5 години

Д-р.Балевски-Симеонов да издири и старата туркиня ,която блъскаше на Капъкуле,за да се прави на патриот...

68

Цецо

преди 5 години

Все си мисля, че всеки, независимо от кой етнос е, трябва да работи това, за което е учил и му се отдава! Този млад шампион, поклон и уважение към постиженията му, разбира ли от политика, изобщо знае ли с какво ще се занимава в Европарламента, та се е съгласил да влезе в тая листа? Или е там само заради депутатската заплата? Защо обърквате ума на това младо и талантливо момче???

67

Анонимен

преди 5 години

Браво симеонов, с това проби дъното, после се чуди защо хората вече не те подкрепят, вкарай и ислямисти в листите и чакай подкрепа от българите християни. егати тапанара

66

Itsob001

преди 5 години

Симеонов....остави момчето да се занимава с това което разбира (бокса).Не го хвърляй на кучетата.Дай му шанс в спорта,а не политиката.

65

Анонимен

преди 5 години

Голям майтап ще е, ако с преференции тоя швед успее да влезе в ЕП. Трябва само някой да научи събратята му как да гласуват и тогава WC ще остане с пръст в устата...

64

Анонимен

преди 5 години

Резил!

63

мнозинство

преди 5 години

каквато нацията, такива и кандидатите!!

62

Анонимен

преди 5 години

Те боксьорите са прословути със своя ум :D

61

Гогата

преди 5 години

Аеее, Валерка! Тва е европарламент, бе, не Евровизия! Баааах!