Снимка: Булфото

Младият ром, който е на четвърто място в листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" (НФСБ и Средна Европейска класа) за предстоящите европейски избори, е боксовият ни шампион Даниел Асенов. Младият боксьор, известен с прякора си Тайсъна, е многократен европейски шампион за младежи и носител на купа "Странджата".

Той има пълното основание да присъства и би бил гордост за всяка европейска листа, посочи Валери Симеонов пред Радио "Фокус".

Още по темата
"Имам още една причина да го издигна на челно място – той е представител на един селски боксов клуб – село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб", отсече Симеонов и уточни, че от повече от 20 години този клуб се издържа от телевизията на Симеонов.

"Това момче има пълното основание да присъства и е гордост във всяка европейска листа. Неговият по-малък брат също тази година стана европейски шампион. Двамата си боядисаха стаята в бяло, зелено и червено – цветовете на българското национално знаме, без никой да ги накара. Понякога сред етносите има такива патриоти, които ни карат засрамено да сведем очи", коментира лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов посочи другите двама депутати в листата, освен него – Йордан Апостолов и Славчо Атанасов. Лидерът на листата за евровота допълни, че втора позиция заема Гергана Микова, която в момента е областен управител на Стара Загора.

На трето място е Димитър Карбов – общински съветник във Варна и представител на бизнес. На пето място е Ивайло Вагенщайн – общински съветник от Бургас и предприемач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase