120

Анонимен

преди 5 години

"Имам още една причина да го издигна на челно място той е представител на един селски боксов клуб село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб"--> Значи на кратко казано причината може да се определи с термина "шуробаджанащина"

119

Анонимен

преди 5 години

Този е незаконен син на Валери Симеонов. От една непълнолетна майка. Сещате се от кой етнос е.

118

Анонимен

преди 5 години

Aма те си приличат бе! Я бързо да им се направи ДНК тест!

117

Анонимен

преди 5 години

Хитър ход на Далаверко Черкезко.Сега цялата маала ще гласува за Асенчо, респективно за НФСБ.

116

Анонимен

преди 5 години

Бравос, чиста нация.Той и самия Симеонов е под въпрос де.Имам предвид произхода му.

115

рускиня

преди 5 години

Не разбрах - евродепутат боксер? Какво точно той може да прави в европарламента? Не че останалите нещо ще правят, но това май прекалено? Аз със моя селски акъл предполагах че добре да пратим юристи, или хората с макроикономически познания, хора които имат идея как може да се съживи умираща икономика и да привлекат хората и капитали. Този най много ще нокаутира Юнкер или Габриел,което собствено само ще приветствам

114

Анонимен

преди 5 години

То хубаво, че може да се бие момчето, ама... Поне да чете, дали може? Или вече няма такова изискване, за да си в политиката?! Ахх, каква клоака сме...

113

Анонимен

преди 5 години

Валерка, я взЕми, та прЕскочи и до зоологическата, и там може още нещо да намериш за листата. Навремето Банкянският кказА, че и магаре да тури за президент, пак ще става.Що ти не пробваш и за евродепутат?

112

Симеонов,

преди 5 години

1.Какво образование има това момче?2.Говори ли добре български?( не питам за чужди езици)3.И какво ще каже в Брюксел?4.Или въпросът е маалата да гласува...5.Мнго "съсредоточено" гледа: освен да се бие чете ли? Към кого ще го "прикрепиш"?

111

Анонимен

преди 5 години

Понеже Валерката се изложи пред електората, явно ще разчита на ромски гласове. Взема опит от партньорите си от ГЕРБ човека. Аз самият не деля хората на етноси - всеки заслужава уважение, ако се труди.

110

Анонимен

преди 5 години

ТИЯ СА АУТ НА ИЗВЪНРЕДНИТЕ ИЗБОРИ!

109

Анонимен

преди 5 години

"и втората е да са му пръснали дупарата в пандиза... То рано или късно всеки си намира майстора, даже и оригиналният Майк Тайсън..."Силно е възможно да са го пазили мюcюлмани в затвора, защото са на групички. И просто нещо психически да се е пречупил.

108

Анонимен

преди 5 години

До ГоранТе с боксьорчето явно вече са се разбрали за нещо. Аз викам да вземат да издигнат някой от дом за деца с умствена изоcтаналост - така и така няма да мисли, ами поне да е някакво божие чeдо, което е с чисто сърце и незнаещо измами и корупция и бой.

107

Горан

преди 5 години

До 87:По повод: "To хубаво, нека са качествени такива хора, ама с боксьорство държава не се оправя." Може и с боксьорство да се оправи държавата, стига юмруците да се насочат къмто Валерко! Щото това вярно си е жива подигравка! И с нас, и с боксьорчето!

106

Горан

преди 5 години

До Ветеран:Но и няма значими победи на ринга повече. Както и да е... има логика да приеме исляма след затвора, по две причини: негов идол е бил Касиус Клей, също приел исляма и станал Мохамед Али, и втората е да са му пръснали дупарата в пандиза... То рано или късно всеки си намира майстора, даже и оригиналният Майк Тайсън...

105

Анонимен

преди 5 години

Другите евро-депутати какви ще са:1. Шампион по кънки2. Шампион по кърлинг3. Шампион по овчарски скок.4. Шампион по тенис на маса...

104

Социолог

преди 5 години

Положението в България е сериозно щом председателите на партии бегат и те да работят на вън....

103

точка

преди 5 години

НФСБ няма да има евродепутат.Разбрах още като видях че Валери Симеонов е водач на листата.

102

Ветеран

преди 5 години

Оргиналния Майк Тайсън е задържан на младини 38 пъти от полицията .При последното задържане лежа в затвора в САЩ за изнасилване на участничка в конкурса Мис Америка.Беше осъден на 10 години ,после намалиха присъдата на 6 години от които излежа 3 години ефективно.В затвора приема исляма и приема името Малик Абдул Азиз спира алкохола,наркотиците и месото.След това е друг човек няма проблеми с поведението извън ринга.

101

Анонимен

преди 5 години

Ромът на Симеонов Водката на Нинова Уискито на Борисов Коняка на Марешки шербета та Карадая