78

999

преди 5 години

Да София расте варна расте но другата час на България изчезва

77

Анонимен

преди 5 години

Варна се напълни с разн т юфлеци от Разграда най-вече. Целият Разград е във Варна.

76

Анонимен

преди 5 години

Демографският проблем в България възникна през 1990 година и още тогава беше ясна днешната демографска картинка. Защо никой нищо не направи е ясно - демократите бяха заети с грабежа и България не ги интересуваше. Сега е същото.

75

Анонимен

преди 5 години

Вчера ходих из провинцията, отвратително място за живеене.

74

Катил

преди 5 години

Вчера бях по София, отвратително място за живеене.

73

Beast from the east

преди 5 години

Леко, полеко и сички ше говорят меко!

72

Анонимен

преди 5 години

А колко села са заличени от картата на страната или живеят по един или двама човека? Статистиката явно мълчи.

71

до Николова

преди 5 години

Няма да се плашиш! По-голяма селяния и комплексарщина от софийската няма. Излез през Калотина по-далеч, пак влез, сравни какво виждаш! Влез в малко населено място с българи, пак влез в София, виж как се кара, как се поддържа градинка, виж софийската панелка, обмисли някои неща...!

70

доо 66

преди 5 години

А бе глуповато човече, в кой университет има разграничение провинция - столица и що си мислиш, че извън София се раждат по-малко надарени или умни деца? Щото *** те роди в София и ти каза, че си специален? То бива комплексарщина...

69

емиграция

преди 5 години

Добре де...българите намаляваме...Тогава тоя бизнесмен , където е купил най- скъпия недвижим имот в САЩ.....-някъкъв търговец ли, земеделец ли ......да даде некой лев за БГ -семейства , които имат по три дечица, но на истински фамилии,където родителите работят,имат мин. ср.образование,нормални са в живота, неосъждани....Толкова ли е трудно?Хайде , др. модератори от ДНЕС-трийте коментарийте.

68

179

преди 5 години

България е във демографска смърт това е истината. През 1990 година хората над 65 години са били 22 процента. Нито една държава във света по това време не е имала толкова възрастни хора като процент от населението. Ние сме световен феномен. През 2001 средната възраст на етническият българин е 46 години. Цяло чудо е ,че все още съществуваме и не сме изчезнали. През 2007 се раждат повече деца от другите етноси демек от 2007 сме малцинство. Населението в момента е 6,959,429.

67

Николова

преди 5 години

Жалкото е, че последните години в София дойде да живее селянията на България. И то в най престижните квартали.

66

do 72

преди 5 години

Ами за да не се скупчат всички в Ссофия. Нашироко е по-добре отколкото натясно.

65

179

преди 5 години

Ще ти отговоря на този въпрос защото съм запознат доста добре. Българският етнос със християнска вяра намалява във всяка една област. В Чужбина се претопява. Преди 1 година по чужди новини казаха ,че българите търпят най-бързата етническа асимилация на Острова UK. Нашия етнос се увеличава само във Помашките села. Там раждаемостта е висока все още и има повече деца отколкото възрастни. Етническите Турци също намаляват но за сметка на това турчещите роми се увеличават главоломно.

64

Анонимен

преди 5 години

Унищожава се българското християнско население

63

Анонимен

преди 5 години

В София мйеки говори навсякъде.

62

Анонимен

преди 5 години

в една обезлюдена 5 милионна България растат 3 града. Раздумки по време на чума! Или как 90% от селата и земята се държат от боята. Амин

61

муахахахахахаха

преди 5 години

От "най- добрият" град за живеене- най много се чупили!?!?!?

60

Анонимен

преди 5 години

А къде живеят най-много българи, къде живеят турците и т.н. Какъв е броя на българите, турците и т.н. по тези градове. Пловдив се увеличава за сметка на небългарско население, Кърджали също. Има ли населено място, в което българите да се увеличават?Тези размити статистики от новината, кому са нужни?

59

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен фейк.Доказаха че 1/3 апарта-менти са празни.Училищата са наполовин пълни.В университетите влизат от провинцията без изпит и пакима спад.Промишлени зони боксуват.Нещо да се пише,щото няма новини.