21

аз

преди 5 години

Малко е ...

20

Зозо

преди 5 години

Да не мислите, че ще изкара 30г. в пандиза? С гаранция ще пукне преди това от някоя злаполука или болест.

19

Честен човек

преди 5 години

Е са вече избеснях... Последния напуснал държавата да вземе знамето и да изгаси лампите..!

18

Анонимен

преди 5 години

СКРИТОТО ДЕЛО НА НЕВИННАТА ИВАНЧЕВА - ПУБЛИЧНО ДОСТОЯНИЕ В ИНТЕРНЕТ! ЗАЩО КРИЕТЕ ДЕЛО С ТАКЪВ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС, КОГО ОБСЛУЖВАТЕ, СТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ И ЕДНА ПАРТИЯ ЛИ?ХОРАТА сдобили се с имоти на свръхзанижени цени - има ли кой да ги разследва и съди? Това какво е - закона да не важи само за управляваните...

17

Додо

преди 5 години

В Щатите този кафяв елемент щеше да получи минимум 2 доживотни присъди, а ако беше в Тексас, Оклахома, Алабама, Тенеси, Арканзас, Юта (и т.н. - общо в 31 щата) отровна инжекция с нервен паралитик, електрически стол или куршум в главатa. Америка доказа на света, че смъртното наказание в общество, където има междурасово съжителство е необходимо като въздуха и водата! Защото в щатите, където го има структурата на тежките престъпления е друга! Затова много щати го въведоха наново след години отмяна

16

Анонимен

преди 5 години

А управляващите на прехода начело с най-дълго управлявалите от герб ЗА ТОВА ЧЕ УМОРИХА НАРОДА И ГО НАМАЛИХА С 3 МИЛИОНА, КОЕТО И ТУРСКОТО РОБСТВО НЕ Е НАПРАВИЛО, ЩЕ ВЛИЗАТ ЛИ В ЗАТВОРА?

15

ТУИТЬР

преди 5 години

ТАМ ДА ГНИЕ ДО ГРОБ

14

anonimen

преди 5 години

До Анонименkam 300 godini

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя ще го храниме 20 години и ще излезе още по закоравял престъпник! Да се върне смъртното наказание!

12

Анонимен

преди 5 години

Нищо общо няма момчето с делото.И в хубава америка богатите престъпници с добри адвокати и съветници винаги излизат чисти от помията.Имат крими-канал за подобни истории...Ще го пуснат скрито или ще го пратят при момичето...Имаш ли пари.....нямаш ли съвест...всичко става .

11

Анонимен

преди 5 години

Кой ше го издържа ???Пчеличките ли ?

10

Анонимен

преди 5 години

А колко още такива растат по гетата...

9

казаХ

преди 5 години

*** е този.Дано не дочака излизането си от затвора.Анатема.

8

Анонимен

преди 5 години

Все още не вярвам той да е истинският убиец, но ако е, в затвора толкова дълго доакто заработи достатъчно да поеме всички разходи по делото, по отглегдането му и да плати обезщетенията на близките. След това, ако още е жив, комисия да разгледа документите му.

7

Стратег

преди 5 години

Вижте сега, ние всички сме жертви на управлението на Борисов. А всичко това, можеше да се избегне на 26 март 2016 г.! Колкото много Смърт можеше да се избегне! И колко много Смърт, тепърва ще има. За убийство, умишлено убийство присъдата е смърт чрез обесвне за българин и смърт чрез разстрел за неетносен. Но за нас, случаят "Маринова" стои малко по друг начин;))) Защо адвокатът на близките на Маринова иска 30 г., а не доживотна без право на замяна? Дъщерята на Маринова, няма ли баща?

6

Петракиев

преди 5 години

До УжасенаОт какво Госпожо ?От фарса наречен съдебно производство ли ?Явно и Вие сте от тия с промитите мозъци и полираните глави.Осъдиха един ***,а истинският убиец и поръчителите останаха прикрити.Не е нужно да сте юрист или криминалист за да схванете,че цялата история е съшита с бели конци,но ....както винаги казвам:*** народ,слаба държава !

5

Анонимен

преди 5 години

Нали искаме да сме като американците? Там каква щеше да му е присъдата?!

4

Кольо

преди 5 години

Иванчева -20 години, този младеж 15. Браво!

3

Ужасена

преди 5 години

Браво, ще бъде на свобода преди да е навършил 30. Гаранция!

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

НЯМА ДЪРЖАВА