41

АНТИ

преди 5 години

Махнаха бай Тошо.Сега е по-лошо !!!

40

Анонимен

преди 5 години

Браво бе за изнасилване и убииство на млада жена 30 години затвор и след 15 години ще го пуснат за добро поведение. Абе при вас имали народ бе или сте останали само оФце. Това ако се случи тук в бялата държава този ще отнесе доживотен без право на замяна. Ако жената беше подръжник на власта този едвли щеше да се отърве с тази присъда,но понеже жената им бъркаше отзад с предаванията си по телевизията това убииство им дойде като манна небесна. Няма кой да им вади кирливите ризи.

39

Додо

преди 5 години

За да ви стане ясна картинката - най-яростните организации, борещи се за отворени граници и неконтролируема, масова миграция от Третия Свят в Европа са еврейските НПО-та. В същото време Израел не е приел нито 1 бежанец от началото на бежанската криза. Така е и със смъртното наказание - еврейските НПО-та се пребориха за пълната му отмяна в Европа, а в Израел си го има е се изпълнява. Това говори много!

38

Анонимен

преди 5 години

НА КОЛАААААААААА!ВСИЧКИИИИИИ!!!!!!!!!!

37

Чичо

преди 5 години

Не мрънкайте - ще минат 3-4 години и ще го освободят предсрочно за добро поведение.

36

Гласоподавател

преди 5 години

До Додо: Помним Доде, помним! Помним и как ГЕРБ-ерското правителство прати жандармерията във Войводиново да брани ромите (ц), вместо да си свърши работата по конституция и да пази интереса на Българите! Същото стана и в Кюстендил, и в Габрово и на още няколко места в последните 3-4 години. Бойко Борисов се е навел на диктатурата на Брюксел! А Брюксел мрази етническите Българи!

35

Додо

преди 5 години

Не забравяйте как съда в Пловдив пусна с условни присъди двамата мръсни ц*г*н* (защото били се извинили и съжалявали) които на Йордановден пребиха почти до смърт и инвалидизираха е-р Димов! Българския съд е парализиран от Брюкселския илюминатски диктат и служи на антибългарската кауза. Последното 20 е с Местан.

34

Анонимен

преди 5 години

Пълните самопризнания се водят смекчаващи вината обстоятелства...това е някаква болна шега. Адвокатът на този .род следва да се гръмне. ***.

33

Анонимен

преди 5 години

Как да се върне смъртното наказание, нали сме у еврогейскияя съюз!

32

House M.D.

преди 5 години

Анисийче, присъди не се сумират. Лежи се само най-тежката.Ако беше поискал рушвет, щяха да му дадат максимум 20 г.

31

Анонимен

преди 5 години

Цялата история остана неразкрита. Аз съм на мнение че най-вероятно са дали цял куфар с пари на тоя ром за да извърши престъплението понеже жертвата беше разследвала копупцията.

30

БРАДАТА

преди 5 години

Мисля скоро да се възползвам от плодовете на труда на господин Смит и господин Уесън.

29

Анонимен

преди 5 години

Смъртно наказание? Глупости! При смъртното накзание просто ще го умъртвят на бързо, докато жертвата е жестоко измъчвана. Трябва да се върнат средновековните мъчения.

28

Киро Клисаро

преди 5 години

До Коце кмета: Кремацията е скъп процес. По-добре на рибите.

27

Додо

преди 5 години

Отмяната на смъртното наказание, съчетано с вкарването и облагодетелстването на огромни маси полухора от третия свят, изповядващи култ към смъртта, е част от стратегията на юдейско-масонския НСР за унищожаване на Бялата раса и Християнска цивилизация. В същата категория са и промоцията на педерacтия и содомии, насилственото вкарване на атеизъм, ерозирането на културата чрез Холивудската пропаганда, разбиването на традиционното семейство и в крайна сметка премахването на частната собственост.

26

onazi gnida ...

преди 5 години

...si iskala shofiorskata knijka ?!??...toia si bil priznal?!??.a na pojarnikaria ...prevrati mu se privijdat zashto li ?!??!

25

ист

преди 5 години

В затвора ще му хареса, и няма да му се излиза. Там ще бъде обичан.

24

..kakvo kato e

преди 5 години

..priznal be ?!?? Tova e saznatelna gavra s choveshki jivot I ubiistvo nakraia !!! Malko mu e !!! Do jivot I bez parvo na pomilvane !!!

23

Един от Оз

преди 5 години

Додо прав си, сега в момента тече дебат в Австралийския парламент да може всеки щат да си възвръща смъртното наказание, защото в момента има федерален мораториум от 1992 г насам.

22

Зозо

преди 5 години

До ДодоИ като има смъртна присъда в САЩ спаднаха ли убийствата? Аман от ***!