101

Костов

преди 4 години

Заради една чест,!!!!!Дай му бе дай му да удовлетвори нагона и щеше да си жива сега Па дори го извикай пак на същото място на другия ден за да го хванатПо добре унизена от рома но жива а той в затвора

100

Анонимен

преди 5 години

До УжасенаОт какво Госпожо ?От фарса наречен съдебно производство ли ?Явно и Вие сте от тия с промитите мозъци и полираните глави.Осъдиха един ***,а истинският убиец и поръчителите останаха прикрити.Не е нужно да сте юрист или криминалист за да схванете,че цялата история е съшита с бели конци,но ....както винаги казвам:*** народ,слаба държава !

99

извод

преди 5 години

Като гледам току що направената му модерна напоследък прическа,тип ливада,не ми прилича на разкаял се. Към ареста фризьорски салон ли има ?

98

Питащ

преди 5 години

Близките искали обещетение 450 000 лв! Съдът присъдил...!!!Винаги съм се замислял когато съдът ги присъжда тези суми, прави ли си сметка дали това е осъществимо...? Какво като в присъдата е отсъдено това? Как ще стане това-с продажба на картонената колиба, с работа в затвора -то няма работа за свободните, та камоли за осъдените! Единствено ако е евродепутат може! Народът е казал:"Трай коньо за зелена трева"...!!!!!

97

мерки за вбъдеще

преди 5 години

в Квартала който е израстнал така наречения Квартал Селяметя е един от най криминализираните прес последните 30 г. Въпроса е ще се вземат ли мерки за вбъдеще да няма още един убиец от този русенски Квартал препълнен с неграмотни роми или Медиите да се готвят за 2-ри РундДържавата има ли някакви Идеии или Борисов и фирма ''Партиот'' са прекалено заети с технити си глупости които продължават да вършат

96

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се дълбоко порочно онова правосъдие, което позволява на насилника да се споразумява с прокурор или със съд. Мисля си, че само жертвата трябва да се споразумее с насилника си, може и чрез посредничество, но не и някаква институция от нейно име, без нейно съгласие.

95

saki

преди 5 години

Проблемът не е само в това момче. Което и момче да вземете ,от който етнос искате ,поставете го в средата в която е израстнал Северин и резултата ,ще е същият. Какъв да стане, след като е роден в коптор,израстнал в коптор, без грижи от майка си и баща си,без да го възпитават, без да учи, заобиколен само от пияници,наркомани,неграмотни и невъзпитани.Проблемът е в управляващите,които допускат и поощряват затъването на тези хора в гетата.

94

teo

преди 5 години

ТОПКАТА Е В НЕПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ !!! БЪЛГАРИНО ???????

93

Анонимен

преди 5 години

Борисов и формата Патриот да си събират багажа за Африка с еднопосочен билет

92

Коджабашев

преди 5 години

Свалям шапка на надзирателите и на другите служители на МВР иска се пълен контрол и владение на емоциите за да не му строшиш с кубинките главата на този убиец.

91

Русенския Съд

преди 5 години

Русенския Съд се е доказал с годините с Корумпираните си Съдии , един спомен от миналото на Борците и.т.н корумпирания Окръжен Прокурор Люлин Матев който спомогна на Групата рекетьори по 7 години Затвор само получат

90

Дарвин философ

преди 5 години

Демокрацията и хуманизма са прекрасно нещо ,но като го гледам тоя ми се иска да бяхме в Иран -на стадиона и на крана с едно стоманено въже....

89

teo

преди 5 години

МНОГО ГОДИНКИ МУ Е ДАЛ русенския корумпиран СЪД !!! Трябваше да го освободят и обявят за НЕВИНЕН !!! Ето това е българското правосъдие и СЪДЕБНА СИСТЕМА ! Тъка ще гледаме ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ! БЪЛГАРИНО СЪБУДИ ЛЕВСКИ ???????

88

РусенецЪ

преди 5 години

Елементарно е за съда да намери мотив за отказ от споразумение! Елементарно! Но, все пак говорим за български съд, нали !!!

87

Анонимен

преди 5 години

А помните ли убийството на студентката Вероника от Велико Търново през 2015 г.? Пак от ром и то два месеца след изтърпяването на предишното му наказание пак за убийство! Информацията си стои в нета, за който е забравил.

86

Иван

преди 5 години

Разбирайте на 51 (или по-рано за добро поведение) излиза и почва пак ... срам и позор!

85

Анонимен

преди 5 години

Кога най-после,ще промените закона,да нямат право на споразумение със съда,след признаване на престъпление и намаляване на присъда, при съкратена процедура,извършители на тежки престъпления ,по особено жесток начин?

84

Срам и позор

преди 5 години

Съкрушен съм и ми е много обидно , той ще е свободен след 15 години на 36 а момичето което е на 7 ще е без майка цял живот без да има вина , на този майка му се е била разстроила тя има основна вина че сина и е изнасилвач и убиец ако и малкото момиченце беше там и него щеше да *** унижи и убие . Той е избягал в Германия само заради това трябваше да има доживотна как ще се е разкаял като са го арестували на над 2000 км от убийството , много ми е мъчно че няма справедливост ,

83

Анонимен

преди 5 години

А окръжният съд в Русе,гарантира ли че той тридесет години ще бъде в затвора.А ко не е сигурен,нека се произнесе още един път.....Моля! Казвам го защото този случай мирише на фекал.Жената е работила по случай на симбиоза между ъндърграунд и политици/нарича се МАФИЯ/ и и и се случва нещо,на което извършителят не дава адекватно обяснение. Там където журналистката е ходела редовно,извършителят на покушението никога не е посещавал това място.Интересно.Няма да забравим този случай.Грозно и отвратит

82

Страхил

преди 5 години

" Според него имало превес на смекчаващи вината обстоятелства."=====================================================И кои са тия смекчаващи вината обстоятелства ?Че е индиец ли ? Че е мюсюлманин ?Или че трябва да бъдем т о л е р а с т и ?