8

Дон Милионе

преди 5 години

Пука ми на коравата жилетка. Хубавите имоти си държат цена, а другите кой го интересуват ? В Южна Франция имам замък на 200 години и не го продавам за всичкото злато на света.

7

Анонимен

преди 5 години

Нормално,ве4е не останаха Млади хора по селата,и няма кои да копува по Градовете е с малки изкю4ения

6

xxx

преди 5 години

62 оферти в момента за двуспални апартаменти в Шефийлд, Англия. Цена 90 000 паунда.Забележете, с отделни кухни. Няколко от имотите са идеален център. За малко повече пари офертите се удвояват.

5

Хитрия заек

преди 5 години

Имотния пазар изстива, пазарът за коли изстива, хотелиерите са изтръпнали защото туристите предпочитат съседни нам държави.... Какво означава това? Инвестициите се оттичат от европейска Танзания, защото Танзания реши да заприлича на Германия.

4

бял бродник

преди 5 години

"зимата идва..."

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен2А ти колко имота имаш в Палма Де Майорка?

2

Ужас

преди 5 години

Мое мнение, не ангажирам никой - в София се получава насищане на пазара, което според мен е здравословно. Някои коптори ще отидат на реалната си цена, качествените имоти ще си запазят цените, големи колебания при тях не очаквам. Има спад на сделките, защото миналата година се подписаха много договори на зелено в огромни комплекси, които не са готови, реално сделки за тях не се броят, защото няма акт16 и не са прехвърлени. Те ще се включат в статистиката след 1-2 години.

1

Анонимен

преди 5 години

Балонът весело лети, изпълнен с брокерски мечти!В Палма де Майорка цените са по-ниски софийските.