108

Явор Тенев

преди 4 години

Всъщност изнесената статистика, относно продажбите на имоти в София за изминалото първо тримесечие от годината, спрямо същия период от предходната година, отговаря точно на статистиката, която е изнесена от Агенция по вписванията. Проверка може да се направи тук: https://registryagency.bg/bg/registri/imoten-registar/statistika/"

107

анонимен

преди 4 години

Така, излиза че политиците са си купили жилищата на нормални цени, а брокерите надуват цените за балъците с много пари, изкарани непочтено! И цялата кал, с която се замерват е за да ни се "харесат"! Обаче, ние отдавна не ги харесваме, но те пак ни се натягат! Относно жилищата в София: жалко е да хвърляш луди пари в клоака, защото столицата се е превърнала в точно това!

106

Бат Петко

преди 4 години

Защо, по дяволите, трябва да има ръст ? На какво отгоре ???

105

Ебазел

преди 4 години

Пазарът на имоти се крепи на само и ЕДИНСТВЕНО едно нещо: Гастарбайтерите от чужбина, които купуват имоти. Ъя и цялата ни смрадлива икономика се крепи на тия съшите хора. Всичко други е лъжа, защото няма реална икоонимика че да генерира постоянни високи заплати та хората да се погребат 30 години в ипотеки !!!!

104

Шогуна

преди 4 години

Айде стига с тази София. Направете едно метро от Варна до Бургас че и на морето трябва хляб да се яде.

103

Анонимен

преди 4 години

Тепърва се почва, ще видите какво ще стане след вдигане на лихвите. Цените рязко сменят посоката надолу.

102

експерт

преди 4 години

Всички забравят тежестите върху имота - ипотеки, съдебни, дългове висящи и така нататък до края на света. Повечето продаващи се имоти са такива натоварени със дългове. Требе да си луд да купуваш такива. "Чистите" имоти си имат цена и тя не зависи от балоните. Новото строителство не ми го хвалете !

101

Анонимен

преди 4 години

От баро Не се притеснявайте всичко ще си дойдат по местата но най-вече селяните по селата и пак ще бъде май

100

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Не им вярвайте .Искат всипко да купят за себе си.Теглете кредити , още има време .И КУПУВАЙТЕ !!!!По пет , по пет ..

99

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Не им вярвайте .Искат всипко да купят за себе си.Теглете кредити , още има време .И КУПУВАЙТЕ !!!!По пет , по пет ..

98

Анонимен ТБ

преди 4 години

Спад на кредитирането в големите градове... А в по-малките, като Роман, Левски, Радомир или пи селата? Там какво - ръст ли има? Селатя умряха, малкит градовр и те. Сега умират по-големите, ще почне по същия начин дори и в София. Първо се обезлюдяват крайните квартали с панелки. Те повличат надолу цените на наемите и на самите имоти там. Това повлича после и на останали квартали. Следват все повече написи "Дава по наем", след година-две надписите са "Продава се". На апартаменти, магазини, сгради.

97

Анонимен

преди 4 години

От баро до 99 продавам къща в костинбродско село за 60000 лв с един декар двор на самото шосе за Петрохан Айде скачай на килима нали си отворен Ще ти кажа само първите два плюса единият е че няма да ти викат пернишка пляка а другият е че местото е с най-хубавия въздух в България

96

Анонимен

преди 4 години

Вие каквото сте тръгнали да разправяте още малко ще кажете, че и балон при цените на имотите има. Няма такова нещо за абсолютно всички бг граждани е нормална и достъпна цената между 2 и 4 хияди евро. Луксозното за 4 старите панелиза 2 хиляди евро. Стандарта си ни е такъв. При така формирана цена и гараж не можем да си купим някой хора, но балон няма. Не е зле да се обяснява в такива статийки, че така само на суха статистика някой ще си помисли, че брокерите го лъжат, че сега е "момента" да купи.

95

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Не им вярвайте , нарочно ви заблуждават .В София ще продължават да се качват - поне докато населението на България не падне под 5 милиона ,тоест още 10 години.10 години разстеж , 10 години високи доходи .Купувайте по 2-3 и не му мислете.Теглете кедити .

94

някой

преди 4 години

Официалните данни на Агенцията по вписванията рЕзко се различават от непроверената информация, поднасяна от брокери, не знам защо?!?

93

Анонимен

преди 4 години

Вместо 200 бона за жилище в софия бих дал 30 бона за къща в пернишко селоВ Пернишко село за 30 бона можеш да си купиш само малка съборетина - гредоред, строена незаконно през 1960 година и готова да рухне всеки момент. И перничани се усетиха и надуват балона и те.

92

33 000 000 000 ЕВРО

преди 4 години

33 000 000 000 ЕВРО ВЪНШЕН ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБ И АПАРТАМЕНТНАТА МАФИЯ

91

Анонимен

преди 4 години

Максимум 600Е за квадрат е цената!В това влизат настилки, боядисани стени и направена сносно баня!

90

Анонимен

преди 4 години

Единствено могат да се сгромолясат цени само ако започнат масово хората да се изселват от столицата. Друг вариант няма.

89

Пешо

преди 4 години

Скоро този изкуствено надут балон ще гръмне силно и с това темпо на строене по кварталите на всяка зелена площ и във всяка градинка да никне сграда може да паднат и с 50 процента по мое мнение.