28

Анонимен

преди 5 години

Откъде стрУят жилищата в Пловдив, от някоя тръба ли?

27

Жълти стотинки

преди 5 години

В Пловдив не се струят жилища а ГЕТА и документално ти продават "апартамент" от 100 кв. който всъшност е не повече от 55 кв. с терасата :) Обезлюдиха селата в Смолян, пазарджик, Хаскуу, Ямбол, Бургас та чак и Шумен. Изкуственно надуват БАЛОНА до следващата (скорошна) криза!

26

До 26

преди 5 години

Така е защото всеки четвърти селянин се довлече тук.

25

xxx

преди 5 години

До LordaРапон, срещу консил таксата ще получиш чисти улици, осветление и продедени плочки. Тука за Данък сгради получаваш вонящ контейнер пред блока, улици без шахти и никакви зелени площи. Късмет ще е ако улицата е асфалтирана. Супер екстра е ако е асфалтирана и няма по един кратер на всеки 2 метра.А сега сметни, че тези апартаменти в Шефийлд можеш да ги изплащаш и с минималната заплата (8.81 на час/ 20лв на час). Тука с мин заплата можеш да си купиш мазе, а в повинцията - голям гараж. :)

24

Анонимен

преди 5 години

Да купуваш в София вече е равностойно на мазохизъм. Мръсен, неугледен, задръстен град, управляван от корумпирана шайка. В негов само ще си потрошиш нервите, парите и здравето.

23

Анонимен

преди 5 години

Мен ако ми предложат цени като на Цецка, Цецко, Пацко... купувам веднага!

22

Охобохо

преди 5 години

ЦЦ колко апартамента е купил в Гърция,6 или повече?Ами другите от властта къде са?Защо няма задръствания в София?Всички тръгнаха да ги продават в Гърция за да не ги покажат,че и там имат вили до морето нали?Ама те гърците като им стане готов регистъра ще го дадат на нашите от НАП и тогава да видим как са изкарали парите?!Корумпета такива!Нищо не работят само подкупи взимат!Тунеядци назначени на високи постове,само търкат панталоните в креслата и нищо не правят!Крадци!

21

Анонимен

преди 5 години

Хората чакат цени на жилищата като за ГЕРБ, ама ще има да чакат ...

20

Анонимен

преди 5 години

Сделките с имоти, вкл. и наемите имат силно изразена сезонност, особено в София. Няма как да се гледа друг тренд, освен към същият период от предишната година, т.е. Q1'2019 към Q1'2018.

19

Анонимен

преди 5 години

Това е така защото #КОЙ си купува евтини апартаменти.

18

Анонимен

преди 5 години

как така ще изстива имотния пазар -сега го кажете когато се набутах с ипотека и с пропаднала надежда да го продам после с печалба..

17

До 17

преди 5 години

Бъркаш. През почти целият януари, сделки не се сключват и така е всяка година. Няма да ти кажа защо.

16

цититирам

преди 5 години

Защо не напишете какъв е спадът на сделките спрямо предходното тримесечие (Q4'2018)? Нека ви помогна - 38% спад на сделките и 39% спад на ипотечните кредити спрямо Q4 2018. Имотите нямат сезонна цикличност, за да ги сравнявате Q1 vs. Q1 PY, трендът се очертава Q over Q

15

bg

преди 5 години

абе балона си е балон, ама на народа сега му се живее...ква полза като си чакал 20 години да си купиш уж по-евтино жилище...всичко е въпрос на сметки и да не се изхвърляш прекалено

14

ай сиктир

преди 5 години

Търся нещо евтинко пък било и сал един ансансьор.

13

Анонимен

преди 5 години

Последица от апартаментгейт на ГЕРБ. ГЕРБ спряха да купуват евтини апратменти и имотният пазар замря.

12

Lorda

преди 5 години

Шефийлдче я си сметни там кансел таксата на година при Баба Ели ... ша има ти пращат ушите в некой грънчарски завод ... отивай в Изгнилия остров там чакат те с отворени обятия шефилдските пакита , а и нали знаеш че земята там е на лордовете и на Бабето което днес има рожден ден междудругото :-) , после има и 2 рожден ден лятото и го празнува на жегичка докато кандидат балъци като теб си въобразяват че ще бъдат имотни и преуспяващи

11

Анонимен

преди 5 години

Ми то е ясно, че ще изстине. С тези цени, за нашите и 8 пъти по-големите цени за другите... Хората започват да се ориентират към политиката преди да си купят жилище, далавера е.

10

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството че имотния пазар се движи само от генерала, наричан още способния и дясната му ръка цецко ухото с чакрите. Хвала на такива способни държавници.

9

h1ze

преди 5 години

Докато има *** ще има и тарикати!