157

Айнщайн

преди 5 години

Това някаква неуместна шега ли е? Само гръцката наглост и вселената са безкрайни, като за последното не съм много сигурен.

156

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че българите не разбират как функционират обществата извън България! Като чета коментарите във форума се убеждавам, че има 100%-ни, знаете кои имам в предвид! Гърците винаги са били хитра нация, а ние вместо да се учим от тях или от други все много знаем! Затова най-бедни, най-висока смъртност, а да не ги изброявам, че са много!

155

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащо му натискаш минус на човека?Това е самата истина,гръцките бежанци пристигат боси,гладни,скъсани в Беломорска Тракия и Македония,българите ги приемат,хранят ги, дават им работа,а по-късно гърците не само заграбват имотите на българите,но и са убивали българите и са ги прогонили от собствените им земи!С двама свидетели на тези времена разговарях,било е жестоко!

154

Анонимен

преди 5 години

пролетта на 1941 г.,поради лошото гръцко управление се развихря глад, понеже селяните укриват селскостопанската си реколта, и много граждани на мегаполиса Атина умират от глад, и се налага германските военни власти да внасят от чужбина хранителни продукти за гладуващото население на големите градове, в частност Атина и Солун.----А сега гърците да върнат парите с лихвите на немците за тези продукти,които са ги спасили от глад.Всъщност немците спасяват гърците от италианската фашистка окупация.

153

Посмали мангу

преди 5 години

"300 000 гърци умират от глад по време на окупацията"Чшшшш, леко бе, не са 300 000, 3 000 000 са. Не, 300 000 000. Абе я ги пиши 3 милиарда направо, няма да си играем на дребно.

152

Анонимен

преди 5 години

Хитри гърци,накрая няма даплатят и лев от милиардите дето им дадоха от ЕС.Това е целта на играта.А вие тук гласувайте за Бац.

151

Анонимен

преди 5 години

пролетта на 1941 г. Поради неефективното марионетно управление на Гърция се развихря глад, понеже селяните укриват селскостопанската си реколта, и много граждани на мегаполиса Атина умират от глад, и се налага германските военни власти да внасят от чужбина хранителни продукти за гладуващото население на големите градове, в частност Атина и Солун.

150

Додо

преди 5 години

А ние, Българите, КОГА ще си потърсим репарации от съседите ни - гърци (етиопски произход), за стотиците хиляди избити от тях Българи в периодите 1913-1922 г. и 1944-1947г., за обезбългаряването чрез геноцид над Егейска Македония, Западна Тракия и остров Тасос? Колко милиарда евро имат да ни дават, някой ще се наеме ли да изчисли (без да смятаме нематериалните щети)!! Крайно време е да им се представи официално иск!!!!!

149

Анонимен

преди 5 години

След дъжд качулка - къде са били елините до сега на 70 години са минали от войната. Ако не бяха германците и другите европейски народи да ги финансират от 80те години на миналия век още щяха да мизерстват и да пасът овце по чукарищата си. Сега се опитват със селски номера да не платят дълговете си към германците, които ги спасиха от дълговото блато, в което се бяха вкарали от алчност и мързел.

148

Анонимен

преди 5 години

Тея да не се правят на луди,защото не немците,а италианските фашисти окупират Гърция през ВСВ,а в процеса участват и гръцки нацисти!

147

Анонимен

преди 5 години

Германия не е платила репарации на никой след ВСВ заради сащ. Идва време разделно и доста страни ще узреят и ще си поискат репарациите. Гърция зададе тона, в Полша също започват сериозни дискусии и така по ред на номерата. Ако немците откажат трябва да бъдат заплашени с окупация. Всички немски корпорации са управлявани от нацисти които са се измъкнали без съд и присъда след ВСВ и са участвали активно в престъпления срещу човечеството.

146

(-_-)

преди 5 години

Няма нищо спорно. Границите са ясно установени, държавата е нападната и окопирана. Грабили са - да си платят. а, ние като позволяваме да ни грабят без бой - какво?

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен300 000 гърци умират от глад по време на окупацията, немците да не се правят, а да развързват кесията. България също да иска компенсация, както и всички останали. Заради немците също дойде комунизма.---Дай документите да видим колко и как са измрели,защото през ВСВ са управлявали гръцки фашисти в Гърция и доста хора са били убити от тези гръцки фашисти,чиито наследници и до днес са най-богати,а през хунтата на черните полковници след ВСВ са били отново на власт и са грабели.

144

Анонимен

преди 5 години

До (-_-)Спорна територия и войната отменя Парижкия договор. Преди това ПСВ и Парижкия договор отменят Букурещкия и Лондонския договори, които пък ги дават на България.

143

Анонимен

преди 5 години

300 000 гърци умират от глад по време на окупацията, немците да не се правят, а да развързват кесията. България също да иска компенсация, както и всички останали. Заради немците също дойде комунизма.

142

(-_-)

преди 5 години

Защо да не искат? Никой не е канил немците в Гърция, а у нас бяха добре дошли.. кой прав кой крив историята ясно показа..

141

Анонимен

преди 5 години

Преди това е редно гърците да докажат че са законни собственици на тези територи които сега заемат. Самите гърци са заграбили чужди територии и претендират че са техни. Византия не съществува сега и нямат право на претенции след като са Гърция.

140

Анонимен

преди 5 години

Гърците не искат да платат за 15 хиляди ослепени бг войници от Васил ***.

139

Анонимен

преди 5 години

Германците до сега дадоха 50 милиарда на ония клошари с дюшеците дето ще им възраждат икономиката и ще им оправяли генетичният фонд.А за в бъдеще още ще дават поне така се гласи правителството им.От гърците поне има някаква полза а от тия камилари с по 20 талибанчета каква полза има?Смукачи на социал и строители на халифат.

138

Ставрю

преди 5 години

А бе ще стачкувате пак гладни усещам. Искате европа парите дето ви даде да ви ги опрости за сметка на репарации. Бе иде глад.