197

Анонимен

преди 5 години

И поляците искат милиарди от Германия..Само България гузно си свива опашката и плюе Русия в угода на нови господари.Никой не уважава българите,смятат ги за лоши и примитивни хора,много държави по света дори не знаят за България.Факт е.

196

Скептик

преди 5 години

Ако Гърция иска да преразгледа договора от Потсдам е редно и ние да си потърсим Беломорска Македония от тях.

195

Jas

преди 5 години

В никакъв случай не умаловажават зверствата на германците за WWII където и да е по света, обаче след като отдавна са решени репарации и подобни, да искаш още пари 75г след окупацията ми се вижда малко не на място. Защо чак сега, а не преди 70 г.? Колко заеми от Германия е имала Гърция през последните 50г.? Къде бяха досега гърците, че не се сетиха и за тези пари? Явно Византия е още жива...

194

W A1 Mtel

преди 5 години

Тйпата меркел първо спаси гърция второ покани 5 милиона имигранти дето само искат пари

193

Анонимен

преди 5 години

Ей че хитри византийци.......................хаха!!!

192

Анонимен

преди 5 години

Евала на малагите! Лапаха милиарди от Германия, лапаха, и сега ревнаха за репарации. Ако случайно германците им платят някакви репарации, веднага ще гракнат за нещо друго, пак сума с девет нули! А нашите държавни гащници кога ще изискат от "добрата съседка" Турция няколко трилиона евро за 500-те години "присъствие"?

191

Репарациите,

преди 5 години

ще се дадат под формата на помощи за жилища заселване и устройване на хилядите ислямски мигранти когато са в Гърция и продължават да пристигат там, ха ха хо хо

190

Гаро

преди 5 години

В БГ не е имало никога демокрация,няма и в момента!

189

otoman

преди 5 години

Турция следва да поиска от западните сили и ционистите почти 10 трилиона за разграбването и разбивнето на Османската империя за да се създаде терористичната държава исраел, която е отговорна за всички войни

188

Shark

преди 5 години

А ние колко милиарда трябва да поискаме от Турция заради 500 г. османско владичество? Ако го сметнем на база 290 млрд. евро за година-две нацистка окупация на Гърция то ще излезе доста хубава сумичка. И е редно да искаме такава репарация.

187

Анонимен

преди 5 години

Гърците са юдеи. Общият им финикосемитски произход от южна сахара е исторически факт.

186

Юда

преди 5 години

Гърците станаха юдеи. Юдите от 45-та година до сега реват и искат да им се плаща заради едикво си. Гърците за 2 години окупация, юдите за 10 години "холокост" искат прибират милиарди и няма край, а ние за 500 години "турско присъствие" какво поискахме ?! Нищо, защото у нас винаги са управлявали най-големите ДР-сни. И къде е европата, да ни защити интересът ?

185

Анонимен

преди 5 години

Гърците открай време са галено дете на Европа ,защото са деца на боговете -те амо искат но като получат парите ги разпределят на населението ,за разлика от нашите -те вземат от населението и ЕС за себе си

184

Анонимен

преди 5 години

Не са свикнали да работят южните ни съседи и не искат да си плащат вечерята. Трябва много внимателно да се съобразяваме с това когато си имаме работа с тях.

183

Анонимен

преди 5 години

До опетков Най напред да поискаме ,онези 370 милиона ,,райхсмарки ,,който ни дължи Бермания по спогодбите ,Найбахер и Клодиус . А това е била цената на 120 тона злато .

182

Крум Страшни

преди 5 години

Аз най-добре репарирах гръцките нагляри. Позлатявах ги буквално и ги препълвах с вино на тежки софри и пиршества.

181

Анонимен

преди 5 години

Ами Германците да наложат прунудително взимане на целия дълг от 55 млд ВЕДНАГА и да видим как ще завият тези наглеци.

180

Виц ли? Истина !

преди 5 години

Когато гръкът се е родил, и евреинът е плакал! Отератителни, гнусни ели-ни, трябвало е съветският ботуш там да стъпи, а не при нас!

179

Трол

преди 5 години

След като искат репарации, въпрос решен още през 1990 година, какво ще попречи на Германия да отмени отписването на дълга на Гърция и да си го поиска?!

178

Анонимен

преди 5 години

Значи искат заеми и после ревът за репарации! Браво на гръцките мошеници! Само ние ли сме баламите че, всички от нас са грабили!