17

Мда

преди 5 години

Карагьозис пак пищи за пари!Просякът на Европа!

16

ГАДОРЯН

преди 5 години

Хаха. Германия само храни бежанци. Другите имат да чакат.

15

Анонимен

преди 5 години

До 11 Никой не те е задължил да влизаш в този "джендърски съюз" бе гольо...можеш всеки момент да ходиш при баба си Путина !

14

Анонимен

преди 5 години

Никакви пари не омгат да платят стореното от Хитлер немците ще плащат до гроб и задето се опитват да ислямизират Европа още ще плащат, изсипани конски кратуни са немците.

13

Анонимен

преди 5 години

Аз мога да кажа, че гърците със сигурност ще си вземат тези пари, а България ще си остане най-бедната изпаднала страна в ЕС. Срам и позор е да си бг гражданин с мутра премиер и мафия завзела всички държавни институции. Тотална корупция!

12

???

преди 5 години

На Гърция да не им върнат всички мигранти минали през Гърция,че ще ги опоскат като марокански скакалци.А после да си потърсят и опростените заеми.

11

Анонимен

преди 5 години

То и Полша забрави когато се разпадна соц лагера на какв хал беше, но сега като се ояде и тя от време на време се обажда за репарации !

10

Анонимен

преди 5 години

Като няма да им дават, гърците за какво да държат бежанци и да седят в тоз жендърски съюз.

9

Видял и препатил

преди 5 години

Малакиите ядоха, пиха, играха сиртаки, сега германците като си поискаха парите и се правят на откачени. Ай, сиктир - византийски номера. Да продадат няколко острова и да си плащат борчовете към ЕС.

8

Анонимен

преди 5 години

А българите не могат да искат репарации, защото сами са поканили нацистите да ги окупират.

7

привет от Германия

преди 5 години

На жертвите на нацистките престъпления в Гърция Федералната република вече е изплатила сумата от 115 милиона германски марки. Според договор от 1960 година това плащане трябва да покрие всички индивидуални искове за парични обезщетения..........................Значи договор едностранно не се подписва ! Щом има договор значи и Гърция го е подписала ! Така ,че нека гърците да не правят руски номера ! Щом са подписали международен договор ,нека да го спазват ! Според договора всички разходи са п

6

Анонимен

преди 5 години

До сега Германия нале двойно повече от исканите репарации от Гърция, така, ще има да взимат !

5

поправка

преди 5 години

Хора,това не е вярно,имало е гърци-фашисти и точно те са управлявали,убивали и богатеели тогава,има признания на наследниците на тези гръцки фашисти,по-късно по време на хунтата на черните полковнци в Гърция същите фашистки наследници са издигнати и на тях са раздадени богатствата и управлението!При гърците не е имало акции за спасяване на евреите,каквито са провеждали българите в България през ВСВ.Освен това,Северна и централна Гърция са били български,с българско население.

4

Анонимен

преди 5 години

Браво на гърците не ги харесвам ама си търсат правата и ние трябва да си потърсим правата за терориста Чърчил, дето е хвърлял бомби над София и се е опитвал да умери Ал Невски , убивал е дори евреи с бомбите си докато сме ги спасявали. Чърчил и Хитлер са били комбина да сринат цяла Европа.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ВИЗАНТЙСКИТЕ НОМЕРА КРАЙ НЯМАТ

2

Капитан Петко

преди 5 години

А ние от Турция кога?

1

големи лъжи

преди 5 години

Хора,това не е вярно,имало е гърци-фашисти и ъточно те са управлявали,убивали и богатели тогава,има признания на наследниците на тези гръцки фашисти,по-късно по време на хунтата на черните полковнци в Гърция същите фашистки наследници са издигнати и на тях са раздадени богатствата!При тях не е имало такива акции за спасяване на евреите,каквито е имало в България през ВСВ.Освен това,Северна и централна Гърция са били български,с българско население.