25

Знай

преди 5 години

На изборния ден съм на риболов- тогава рибата най -кълве.

24

Анонимен

преди 5 години

Вчера чух, че министър на ГЕРБ е бил ц.иганската махал в града, в който живея. Агитацията сред тях започна. Ще плащаме повече за техните гласоподаватели. България няма бъдеще с тази Шайка.

23

Реалист

преди 5 години

Много смотан народ сме. При всички провали и катастрофи ВСЕКИ път, когато БСП са на власт, отново да са първи и да драпат да управляват. Що за наглост.

22

Анонимен

преди 5 години

Има ли въобще такава бариера от 5.88%. 5.88% е 100/17 депутата. Изглежда това е заблудаАко ГЕРБ вземат 30.5% това прави 5,19 депутата, БСП 31.3 - 5.32 депутата, ДПС - 1.15, ВМРО - 0,94 депутата. Т.е. след като се раздадат целите бройки, се гледат остатъците - в случая ВМРО 1 и оттам назад по 1 докато стигнат 17 броя депутати или някой от остатъците на горните излезе

21

До 15

преди 5 години

Оооо,Винету,Винету,а вашата идеология е да крадете до откат.Обаче на нас вече ни писна,затова си вземете сбогом и ни се махайте от главите.И дано дойде читав гл.прокурор да ви вкара там където ви е мястото.

20

Анонимен

преди 5 години

Това е началото на краят!

19

Изнервен

преди 5 години

Е то това е поредният ченгеджийско-позитански сценарий да се клепа по ГЕРБ, за да загубят. Иначе БСП не предлагат нищо градивно, разчитат на другите да се провалят. Много ганьовски маниер.

18

Турчина

преди 5 години

Какъв е смисълът в една неработеща система,да сменяш едно лице с друго или една партия с друга.Ако очаквате различен резултат при едни и същи условия-жестоко се лъжете!Ако смените Герб с БСП,какво би се променило наистина?Има лек за системата,но той не е в нея-извън системата е.

17

реалист

преди 5 години

МНОГО СМОТАН НАРОД СМЕ !!! ПРИ ВСИЧКИ ДОКАЗАНИ СКАНДАЛИ И ДАЛАВЕРИ ГЕРБ, БЕДНОСТ И ГЕНОЦИД ГЕРБ ДА ГУБЯТ САМО 3 % ГОВОРИ ЛОШО ЗА НАС. ЯВНО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ПОСТРОИ ГРОЗНА ЧЕШМИЧКА НА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ, ЗАЩОТО ТОВА Е ЖИЗНЕНО ВАЖНО , А НЕ ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА !!!

16

бай Тошо

преди 5 години

Според мен таз апартаментна история по-скоро ще мобилизира електората на ГЕРБ преди изборите.

15

До 3

преди 5 години

Щом като си против субсидиите,аз също съм против,защо не организираш всенароден протест срещу този ламтеж?А това,че ти няма да гласуваш,не променя нещата.Още не е измислен друг начин за управление,освен чрез партии.А хората в тези партии избираме ние.Ако сме направили грешния избор,вината е само наша.

14

Винету

преди 5 години

Дайте им властта на БСП. След се провалят за пореден път, което е неизбежно, защото идеологията им е сбъркана, после 20 години няма да помислят за управление.

13

Анонимен

преди 5 години

Преди малко като гледах тази кикимора Елена Милиончева по Нова твси промених решението - и ще гласувам,с цялото семейство.Нямах такова намерение ,но тези червени бандити ще съсипят и малкото направено.Комунистите обичат България само когато я ограбват.

12

Анонимен

преди 5 години

Какви 3 % ако бяхте написали 30 % нямаше да сгрешите. Щом най върлият им подръжник комшията ми им тегли една тлъста майна, който не пропускаше да гласува за гърбавите представям си ги другите. Гърбавите така се ослаха че се осмърдяха на парфюм шанел не 5 а 10.

11

Анонимен

преди 5 години

С второто място на Пеевски в листата на ДПС ...

10

ББ

преди 5 години

Не знам кой ще гласува за Герб вече след всичките тези простотии.Лошото е че няма за кой друг.

9

Анонимен

преди 5 години

Нищо не губят от апартаментите те знаят, че са пътници и гледат да се награбят тъй и тъй ще се махат поне да е с по един имот в джоба.

8

Анонимен

преди 5 години

Значи от цялата история най-тежкото е, че ГЕРБ губи 3%, а иначе всичко си е наред в държава и няма никакъв проблем.

7

реалист

преди 5 години

ШАЙКАТА ГЕРБ - МАФИОТСКА СТРУКТОРА !!! МЯСТОТО Й Е В ЦСЗ, А НЕ В ПАРЛАМЕНТА ИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Според последните новини още един "борец" срещу тероризма е закопчан за открадната кола и поискан подкуп.И тоя е бил на ръководно ниво.Където и да пипнеш-гнилоч!Та,мислите ли,че само с 3% ГЕРБ ще загубят?Ще загубят катастрофално!Защото нищо читаво не е останало в тази партия.