45

Анонимен

преди 5 години

До бау. Ами то това важи за всеки бе, ***. Много си елементарен.

44

Анонимен

преди 5 години

Самозабравиха се, дори политбюро на ЦК на БКП нямаше асансьори със златно бутони, отврат!!! Приватизираха държавата и се сраснаха с #КОЙ!!!

43

sport

преди 5 години

До ВинетуЗащото се купуват малцинствата, защото държавният апарат бива подтикван да гласува, както и други организации, чиито служители гласуват под строй, защото се подменят бюлетини/чували. Защо още, защото има хиляди варианти да излезе стъкмистиката. И защото има достатъчно хора с вакуум на втория етаж, които гласуват за шайка измамници, или вярват на най-голямото кредо - "Ако не са едните, ще са другите".

42

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да творите гербавите ***, вашите началници отиват в затвора!Скоро!

41

До 29

преди 5 години

Ако беше прочел поне още една книга,освен "Винету" щеше да има смисъл да ти обяснявам,но при този умствен капацитет,който имаш,това е кауза пердута.

40

Анонимен

преди 5 години

До Цвъ. Костинброд--2 в нов вариант

39

Анонимен

преди 5 години

До 25. Аха, "една жена ми каза".

38

По скоро

преди 5 години

По скоро им останаха 3% заблудени хорица. Българина е вярващ човек и все се надява на промяна, но пред фактите за хилядите кражби и скандали и боговете мълчат. Ще трябва да се задоволим с по малкото зло -БСП за Евро избори, но БСП не са добро решение при парламентарни, защото Нинова може и да не е управлявала, но около нея има много политици с дребни душици и алчни за пари и кражби. Трябват нови хора, но старите не ги допускат и трябва да ги чакаме, да остареят или насила да ги изгоним.

37

Пешо

преди 5 години

До ТурчинаАко сменим ГЕРБ с БСП би се променило това, че ще дойдат на власт младите и гладни бесеписти около Курнеля. Те ще скочат веднага настървено да лапат, а при положение че ни спрат фондовете, смятай...

36

Бау

преди 5 години

Забавното е, че ГЕРБ е някакво многоръко чудовище и ако един от партията е смотан и това респективно значи, че всички са такива ... Логиката на народа.

35

Изнервен

преди 5 години

До 27. Това колко пъти си го писал от 2013 година насам? И какво се е случило? Сега сме 2019 и ГЕРБ още е на власт Тази работа със сбогомто не става с ялови червени писанки по сайтовете. Преживели сме и по-тежки моменти и сме се връщали на бял кон. Спокойно.

34

Анонимен

преди 5 години

До РеалистТова вече се изтри с БСП, защото разлика няма. Едните и другите са комунисти, но ГЕРБ са прикрит, което по - лошо. Чак се чудя как "демократите" от СДС се коалираха със комунистите ГЕРБ. Явно политическата проституция и лицемерие е във вихъра си.

33

Анонимен

преди 5 години

друга алтернатива освен Демократична България няма

32

Цецо Асансьора

преди 5 години

Айде все по рехавите т р о л о в е на герберугите се включиха ! И те са толкова отчаяни, но нали са платени !

31

Анонимен

преди 5 години

Бе то ако са само 3% загубените избиратели на ГЕРБ, това говори изобщо кой ги избира. Скандалът с апартаментите е толкова сериозен, че трябваше досега поне 10 човека да са в аресата с пранги като Иванчева, и да си чакат 20-годишната присъда за злоупотреба със служебно положение и предразполагане към корупция. Фактът че това не се случва, би трябвало да отврати 90% от избирателите на ГЕРБ. Но маъ едно 50% са част от партийните структури или тяхна рода, и също се надяват на апартаменти.

30

Румбата

преди 5 години

Някой има ли идея какъв е смисълът да сменяме герб с другите комунисти?

29

Анонимен

преди 5 години

До ЗнайИскай си кебапчетата от ДПС...

28

Винету

преди 5 години

До 15. Абсолютни глу.пости си написал. Но друго не може да се очаква от озлобен червен галошш като теб. И като са толкова лоши ГЕРБ, защо хората ги сложиха на първо място в 4 поредни парламентарни избори бе, рапонн? Айде отговори логично, ако можеш бе, ***?

27

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Апартамент гейт приключи... - ред е на ЦУМ гейт, Панаир гейт, Техноимпекс гейт, Булгартабак гейт, КТБ гейт и куп още...

26

Изнервения,

преди 5 години

след 26.05 ще си още по-изнервен.Свиквай и се успокой.Връщане назад няма.