96

Анонимен

преди 5 години

Какво ли е станало с имотното състояние на този гербер за епохата на Златния суджук 2007-2019

95

Анонимен

преди 5 години

Ох... Тези за които искам да гласувам са в затвора.Досега поне в България нямаше политзатворници от 1989 г.Сега вече имаме отново!Очаквам да открият лагера Белене.Може би Бойко ще му резне лентичката официално?

94

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Слугинажът на Тиквата се...активизира,че ако падне от власт,секват...немъчените парици.

93

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКво разорение, разорение само за мързеливите. Аз съм млад , трудя се 5 години вече и нещата вървят напред, не ям фалшиво сирене, както когато бях малък по времето на тройната коалиция. Пицата не е постна за всеки.

92

Последен шанс за Бг

преди 5 години

И ГЕРБ и БСП са две страни на една и съща монета, а за патриотите и ДПС няма що да говорим. Последната надежда за БЪЛГАРИЯ е ,, Възраждане". Представете си, дариха си цялата субсидия за ин витро процедури, въпреки че им трябват пари за изборите.

91

Анонимен

преди 5 години

Оооо,Константинов,верното куче на ГЕРБ.Та,за кого са опасни предсрочните избори?За твоите хора ли?Страх те е да не отпаднеш от хранилката.

90

Анонимен

преди 5 години

Казват ли вече по телевизията на БСП колко банки ще фалират като дойдат на власт?

89

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

А.стига бре, да ги чакам до есента!!!!!!!!!!!!!!Искам до началото на м. юни избори/ парламентарни/. Как ще си пия бирата на плажа като Цецо шлифера иска 17- ти апартамент? *** то си е криминално отвсякъде! и @.

88

House M.D.

преди 5 години

Отново въпросителен знак след твърдение. Отново най-отявлена неграмотност.Мише, какво да гласувам, като съм хетеро, а всички в листите са хомо?

87

2013г.

преди 5 години

На човека му треперят гащите,защото падне ли от власт,много хора са му наточили ножа(не без причина),той пада от власт,договаря с американците ,че ако сложи още бази в България, правителството на Орешарски,ще бъде свалено и той пак ще оцелее и ще бъде на власт,американците много добре знаят с какъв бандит си имат работа,но скланят на тази сделка,отделно той прави така,че парите от ЕС към България да бъдат спрени и правителството на Орешарски да остане без пари и падне от власт,което се случва

86

Байфидан

преди 5 години

До 89. Гледайте телевизията на БСП. Там дават лъжи, манипулции, компромати и стари филми. Че какво друго очаквате.

85

Анонимен

преди 5 години

Изборите не "са концерт по желание", скъпи сърпичуковци!

84

русофил

преди 5 години

Само бсп ще ни махне от тоз *** съюз и ще си станем пак под руско

83

Анонимен

преди 5 години

гледайте телевизията на БСП,там казват интересни неща.Този човек(управляващ страната) е за психиатрията,той е болен на тема власт,алчност, порции,его,управляват ни две болни и безскрупулни същества,предатели на България, наблюдавайте ги внимателно,обкръжението им също!

82

бай ПЕТКО

преди 5 години

Мишо, къде са тия 5млн и 750 хлд избиратели, като вече сме под 6.000.000 жители, в това число деца и непълнолетни под 18 г. или и ти като цецо смяташ и починалите. СПРЕТЕ се най-после !

81

Анонимен

преди 5 години

А управлението на Борисов.Не е опасно професоре? А? Абе що не се скриете платени слуги!

80

Анонимен

преди 5 години

До ИзнервенТи *** отдавна не си изнервен, ти вече си за Карлуково.

79

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

След като лъсна как властимащите се обзавеждат с евтини апартаменти ГЕРБ вече не се ползва с обществено доверие.Властта вече е нелигитимна, защото народът вече не я иска ! Какво толкова опасно има в едни предсрочни парламентарни избори ?

78

Гoшу

преди 5 години

До 81Хич не ме е еня, че някой си купувал апартаменти за 600 еврака. Аз си платих като поп към 2 000 евро за жилище в центъра, така че само "евала" на тарикатите. КАто се махнат сега на Боко Толупа хората, ще дойдат тези на КYРнелката от СДС и те ще започнат да си купуват евтини апартаменти. Е, поне тези, дето още не са си купили, че чувам, че Курито си е взела нейния за 200 евро квадрата, като беше синя демократка при Костов

77

Анонимен

преди 5 години

НЯКОЙ НЕКОМПЕТЕНТЕН Е НАПИСАЛ В СТАТИЯТА " 4 ПРОЦЕНТНА БАРИЕРА".Всъщност за Евроизборита бариерата е 5,8 %