116

Анонимен

преди 5 години

Забелязва се една зле прикрита паника у Нинова,сякъш се страхува да вземе властта или да се смени властта.

115

Анонимен

преди 5 години

До Западните БалканиГласувайте за малките партии извън парламента (без АБВ), никой от представените в НС заслужава някакво доверие.---То и аз си мислех,че е по-добре да гласуваме за малки партии,но като се замисли човек,това е още по-голяма мъгла и по-непредсказуема грешка,защото не знаеш с кой ще се коалира след изборите дадена малка партия.А АБВ с какво ти пречи,те са си от отбора на БСП,макар,че са отделно?

114

Анонимен

преди 5 години

До българин Да прав си рче е към края сир но той си изигра ролята за заличаване на България като народ и фактор в световното пространство.

113

Анонимен

преди 5 години

Мишооо,опасно е за теб и такива като теб,защото ще отпаднат от хранилкатаИначе си е добре отвсякъде.

112

Мапов

преди 5 години

Трудна работа е мисленето...Не му се отдава на българина.Факт....

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117 Супер, и какво? Идва Корнелата и останалите милионери от БСП, и ни оправят,пак..... Не мога да ги дишам вече гербаджиите, но ако крадливите социалисти са алтернативата, по добре да ги изтърпя още малко. Герб поне правят нещо, след БСП е само разруха, факт.

110

Западните Балкани

преди 5 години

Гласувайте за малките партии извън парламента (без АБВ), никой от представените в НС заслужава някакво доверие.

109

българин

преди 5 години

Управлението на групировката ГЕРБ..Е към края си!И ако някой не го разбира. Проблема си е негов! Останалото.Е само лицемерие! -:)

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Хайсе наесен две в едно, ще ги изтърпим още 3-4 месеца ГЕРБА и да си одат завинаги.Хайсе, на лятоска първо цените на тока и парата с по 100% нагоре, че си одим тогава! Пък нека след това тавариш Нинова да ви ги намали, колкото искате! Ха-ха-ха-а!

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен -Я кажете за листата на ДПС на евроизборитеИма една приказка: "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват!"В случая, за листата на дпс тази приказка става точна, когато се обърне наопъки:Докато лудите лудуват, умните се наумуват! Така дпс-то си направи лист за чудо и приказ!

106

Анонимен

преди 5 години

Хайсе наесен две в едно, ще ги изтърпим още 3-4 месеца ГЕРБА и да си одат завинаги.

105

Да де

преди 5 години

Герберастки кражби, и след кражбите, отново кражби. Нямат спирка крадливите герберастки търбуси.

104

Така е ..

преди 5 години

Грешката на Боко е, че не построи 2-3 нови затвора.Такива трябваше да се изградят още при Желев , ама и той бе страхливец.

103

Дядо Соци

преди 5 години

До Байфидан 92 Къде е тази телевизия , че отдавна не съм се смял ? Как се казва ? Дават ли На всеки километър ?Нощем има ли порно че изгинааме ?

102

V

преди 5 години

Аве нали са търсели математици мноооого .Тоя що се се набутва ,,информационно обслужване и в университетите ??? ЩО НЕ ХОДИ ДА СТАВА БОГАТ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР ???Нали на лъжат от мафията герб че да станем с евро доходи трябва да сме виши математици ??? ГЛЕДАТ И ПАК ВИЖДАМ ЛЪЖИ НА ГЕРБ .Математици в бг може да се пласират само по хранилките .И това е нормално .Компютрите смятат вместо нас ;)Просто мафията герб се оплете в лъжите си .А реалността все по реална ;)

101

Анонимен

преди 5 години

до 107 - ти си много просто, ако мислиш, че между реалната цена и данъчната оценка има разлика. Това се нарича КОРУПЦИЯ

100

айде ве!

преди 5 години

До Анонимен - гледайте телевизията на БСПи да вярвам на това нещо?!

99

Анонимен

преди 5 години

Я кажете за листата на ДПС на евроизборите.

98

Анонимен

преди 5 години

Тежо и горко за народа ако дойдат *** на власт. Ще ни върнат в нищото 20 години назад. Сега им е тежко че *** си строи пътищата и не му дреме за тях.

97

Анонимен

преди 5 години

Пичове, вкарахте ни пак в примката на БСП-ДПС с постоянно тролене и морморене. хубавото е че всеки път народа се вдига и гони *** с ритници. И този път няма да им се размине, така че спок