174

Анонимен

преди 5 години

Турция е открила,Америка,ко знайш

173

Анонимен

преди 5 години

Турция за нама и сто години постигна толкова,колкото България не постигна за цялото си съществуване.

172

Анонимен

преди 5 години

Турция има Нобелови Лауреати,а България има Динко.Т

171

Анонимен

преди 5 години

Турско лицемерие

170

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТъй като работя в сферата на медицината да ти напиша някои известни открития от страна турци: Д-Р БЕХЧЕТ на негово име има болестна БЕХЧЕТ. И умните европейци го изопочават и го наричат БЕХТЕРОВА БОЛЕСТ. НАЙ ПОСЛЕДНОТО НОСИТЕЛ НА НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ПО ФИЗИКА Е АЗИС ЖИВ Е ИВАН МОМЕНТА Е В САЩ Значи има а някой Б ългарин носител на НОБЕЛОВА НАГРАДА ако ми посочиш ще се радвам

169

казаХ

преди 5 години

...Турция е била на 3 континента....в 21 век ще се разпадне на 3 държави.Писано е и ще стане.Да свикват.

168

Анонимен

преди 5 години

"От Батак съм, чичо, знаеш ли Батак?" Не мога да добавя нищо повече по темата за (не)извършваните масови убийства

167

Анонимен

преди 5 години

До ИСТОРИЯ3Най ми е драго, когато някой капацитет ми обясни в кой век сме.И какво от това, че е 21-ви? Ако кажем 87-ми (това по едно друго летоброене) няма ли да е по-авторитетно? А е и по-напредничево, някакси...

166

Анонимен

преди 5 години

Както писах по-долу османската империя е единствена в света която не е оставила нищо след себе си. Няма нито един архитектурен паметник на културата нито са поставили някакви фундаменти на култура. Цялото им имперско съществуване се е състояло с издевателстване над народите в пределите на империята. Картината няколко века след това е същата, наследниците им нямат нито едно откритие, научно постижение, известни учени, математици, физици, космонавти, и др в сферата на науката.

165

Анонимен

преди 5 години

То пък оставаше някакъв си Юсуф Каплан да признае геноцида на Османската империя над християнските народи.Ако е било толкова "идилично" това "присъствие" никой от народите в империята нямаше да се бори за свободата си.Всички били в обсега и, мразят потомците на османците нарекли се турци/наименование не ползващо се с добро име в империята/.Много грехове имат да изплащат.

164

ИСТОРИЯ3

преди 5 години

НИЩО ПРОТИВ КОМШИИТЕ. В 21 ВЕК СМЕ!НО НЕКА НЕ СЕ ПРЕНАПИСВА ИСТОРИЯТА.

163

ИСТОРИЯ2

преди 5 години

В 1359-1364 турски нашественици извършват масови кланета в Стара Загора, Пловдив и Сливен. Тогава е избито и отвлечено цялото население на градовете Венец и Сотирград и те престават да съществуват.В 1372 турците избиват и отвличат цялото население на Бактун и града престава да съществува.На 17 юли 1393 г. Баязид превзема Велико Търново и извършва масово клане на населението. След няколко дена в една от църквите са събрани и изклани още 110 оцелели търновски първенци.

162

ИСТОРИЯ

преди 5 години

Oт 1773г. до 1822г. кърджалийски отреди и регулярни турски войски извършват многократни кланета на българи: Трявна 20..1798, Тетевен още в 1861г. Сопот в 1793, 1800 и 1807, Габрово в 1793 от кърджалии водени от Емин Балталъ, а в 1798г. тук погрома е от регулярни турски войски, Калофер на 22.Х. 1799г. и в 1804, Арбанаси 1796, Велико Търново1796, Троян 1796, Севлиево 1796,Еркеч няколко пъти и в 1808 оцелелите изоставят селото, Копривщица 1793 и още два пъти, Казанлък е нападан няколко пъти...

161

Анонимен

преди 5 години

Чудно е как ромите и турците се разбират на един език, не български.Много пъти съм ги наблюдавал и не мога да разбера. Или езиците им са много близки, или е почти един и същ.

160

!!!!

преди 5 години

и Моцарт ли е турчин ?:)))))турците са азиатски роми,които за 6 века не са създали нищосамо разрушения и убийства

159

Васил Левски

преди 5 години

Християнството на което се кръстите,почива върху Исус Христос,който е бил обрязан,защото е бил евреин.Обрязването води началото си от еврейската традиция.Така,че...християните имат религия еманация на които е Исус,който е бил обрязан.

158

хх

преди 5 години

точно така е.баташкото клане и стотиците други кланета из Балканския полуостров са извършени от марсианците.а геноцидът срещу арменците не е никакъв геноцид.е изклали там милион и половина човешки същества, ама те не са мюсулмани,това не е престъпление,още по-малко геноцид.

157

Анонимен

преди 5 години

Я да видиш, а Баташкото клане е било закачлива вечеринка, така ли.

156

Симеонов

преди 5 години

Турците са наследници на Велика Османска Империя,дала на света много учени и Ислямски наукиА СЕГА НАПИШЕТЕ ПОНЕ 3 ИМЕНА *** С *** ТА ДА РАЗБЕРЕМ , КОИ СА БИЛИ ТЕЗИ ВЕЛИКИ УЧЕНИ.Всеки англичанин,французин,германец, италианец и пр. ще напише без затруднения десетки...

155

...

преди 5 години

Ехее абре даите да ги направим светци бре! Сега че са изколили толкоз арменци то това не е геноцид бре! Те както самите те твърдят геноцид не са извършвали! И сега аз на кога да варвам на палача или на исколените! Брях брях! *** така като чета требе папата да иде там и най-напред ердоганя и после поред сичките турци за светци! Друг изход аз не виждам, така като чета прочетената статия! За малко даже да се просълзя то не е лесно да изколиш 1 милион арменци! Изморяваш се!