194

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че турците са също толкова нещастна и комплексирана нация, каквато е македонската. Исляма допълнително е усилил, в душите им, комплекса за малоценност и тук във форума се перчат като пауни - вижте ни какви сме, вижте ни какви сме. Какво да им гледам, като знам, че под всяка паунска опашка се крие най-обикновенна кокоша трът_ка. Няма какво да им гледам на турците, не впечатляват.

193

БГ

преди 5 години

...а най-жалкото в цялата тази история е че ромеи , нямащи нищо общо с турския етнос защитават в тези форуми турски национални интереси все едно че това ще ги направи турци . - Индийски пътешественици, можете цял ден да славите турската култура, да слагате на българските коментари минуси със всичките си акаунти, или да се биете в гърдите че сте турци ..... това няма да ви направи турци . Ние всички знаем истината. Истинските турци също знаят кои и какви сте . Вие също си знаете . Това е.

192

Анонимен

преди 5 години

Българското правителство е съгласнос горните лъжи . Няма да предприеменищо за затваряне на сайта за антибългарскадейност .

191

Анонимен

преди 5 години

Какви нобелови лауреати, истинския турчин разбира само от ***, тюрбани, ятагани, джезвета, ибрици и кьочеци. Дотам стига културното му развитие.

190

Констатнин Велики

преди 5 години

"страната с най-успешен цивилизационен опит, която е имала власт на три континента и не е извършвала никакви масови убийства??? турската наглост няма край! от 13 в. до края на 15 век е избито половината население на България.

189

за Турция

преди 5 години

Турция (преди като Османска империя) е извършила геноцид над българи и арменци, освен това Турция окупира Северен Кипър НЕЗАКОННО.Сега Турция е вкарала аскера си НЕЗАКОННО е Сирия.................надявам се, аскера на Ердоган да изяде много бой от армията на Башар Асад и от кюрдите!!

188

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи лично не си, но имаме критица за тая ....----------------------------------------------------------Висша, колко да е висша? Я покажи колко.

187

Анонимен

преди 5 години

До 196Ти лично не си, но имаме критица за тая работа. Висшата литература често избягва, в своето скрито значение и послание, на бедните духом!

186

Анонимен

преди 5 години

Бългapия ниĸoгa нe e имaлa дopи нoминиpaн зa Hoбeлoвa нaгpaдa,ocтaвa дa имa и лaypeaт.Зa cвeдeниe нa глyпaцитe ,Pyмъния имa 88 нoминaции,Гъpция 92,бившa Югocлaвия 59, Typция 56.И пpeди дa ce биeм пo гъpдитe и дa виĸaмe "БУЛГAP,БЪЛГAP",дa ce oглeдaмe oĸoлo нac и дa видим ,чe нe cлyчaйнo ни ce пoдигpaвaт и cмятaт зa пpocтaци.

185

Анонимен

преди 5 години

Те не го тачат Орхан Памук, защото казва много истини например в Сняг

184

Анонимен

преди 5 години

До Анониментурски нобелист - това ми звучи като турска русалка-------------------------------------------------------------------Има един - писателя Орхан Памук, но той е по-скоро изключение, не се вписва в понятието "турчин", даже и в затвора искаха да го вкарат.Лично аз не съм впечатлен от произведенията му

183

Анонимен

преди 5 години

турски нобелист - това ми звучи като турска русалка

182

F-16

преди 5 години

Какво само ни занимавате с пoлюциите на някакви тyрчоля? България е в ЕС и на българите грам не ни дреме за някакви азиатски сатрапии в лучена криза. :D

181

Ха ха

преди 5 години

И турците започнаха като макетата да си присвояват заслуги и исторически събития . Държава на 100 години с "огромен принос за световната цивилизация" . Мухахаха. Ко речи ?Когато в Европа и дори в България са градили университети и са строили пътища тюрките са се чудили как да ди издоят козите .

180

Зозо

преди 5 години

До АнонименКирил и Методий са родени в Солун.Не са българи а са византийци.То и в твоя паспорт пише Европейски съюз, ама си черен :))))))!Абре "умен", братята са написали Глаголицата бря, Кирилицата е друго нещо! Освен това баща им е Лъв - шефа на Солун, а майка им е българка!!!

179

Анонимен

преди 5 години

Голямо щастие е ,че вече не сме една държава с тези....На всичките им избори, имат десетки убити и ранени.Трепат са като мухи. Това е от цивилизованост и нобелисти.

178

Анонимен

преди 5 години

Кирил и Методий са родени в Солун.Не са българи а са византийци.

177

Зозо

преди 5 години

Турция има Нобелови Лауреати,а България има Динко.ТБългария е дала на света Кирилицата, Турция ибрикът........, но не е сигурно :))))))))))))

176

SS до [#158]

преди 5 години

SS до т.нар. "Васил Левски"Нищо не е дала Турция и никакъв "Ислямски ренесанс" не е имало, всичко е заблуда по филмите. Това, че правят лъскави сериали и имат магистрали, икономика и армия не oзначава, че са се очовечили. Туркия си остава западнала държава, духовно е още в средновековието (ранното). И точно тя е с имперски амбиции, които дано скоро й изиграят убав циг.ански номер

175

Анонимен

преди 5 години

Сигурно Баташкото, Старозагорското и стотиците други масови кланета над българи са битови инциденти. То бива наглост ама тия вярват ли си сами?