19

Реалистът 3

преди 5 години

.... Посочете ми страна в Европа , в която един клуб да е ставал 10 пъти подред ... Шампион ?!?! ... Това сигурно и в Албания няма да го има ! ... Толкова БРУТАЛНО И НАГЛО БУТАНЕ И ПОДПИРАНЕ НА ЕДИН КЛУБ , ЗАЩОТО СОБСТВЕНИКА МУ Е СУПЕР МУТРА И ИМА МНОГО ПАРИ ... !!!!! ... Конкретно за мача днес ... МАЙ САМО ФЕНОВЕТЕ НА "ЛЕВСКИ" НЕ РАЗБРАХА , ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е ПАРОДИЯ И ЩЕ Е ЯКО ПОРЪЧКОВО ... за да се разгневят така накрая ! ... НЕ ДАДЕ ЧИСТА ДУЗПА ЗА "ЛЕВСКИ". МАЛКО ПО КЪСНО ДАДЕ ТАКАВА ЗА ГОСТИТЕ!

18

АТАКИСТ

преди 5 години

Чорбари, никога не се надявайте от нас за нищо!

17

Анонимен

преди 5 години

Луногорец.

16

Анонимен

преди 5 години

Стадиона смениха,съдия си доведоха,цяла седмица закани и накрая полупразен стадион, дрогирани ***,слаба игра поредната загуба.ЦСКА ще ги смачка като луда крава теле!

15

АТАКИСТ

преди 5 години

Чорбарите много ги е яд, че Ние от Левски сме слаби и паднахме срещу Лудогорец.Да ви кажа...мед ми капе на душата - аз като левскар!

14

Реалистът 2

преди 5 години

... Продължавам от предния си пост ... За 15 години - след ЕВРО 2004 и последното ни наистина добро поколение футболисти ... Един запомнящ се мач - Това 2:0 срещу Холандия в предните квалификации ! Кога е било БЪЛГАРИЯ да има един запомнящ се двубой за 15 години ?!?! ... А клубните ни отбори , а ? ... През 2005 , 2006 влизаха по три в групите на Лига Европа ! ... А сега ?!?! ... НЕ могат да минат един - два квалификационни кръга ! ... РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА ! КОРУПЦИЯТА ИЗЯЖДА ВСИЧКО !!!

13

АТАКИСТ

преди 5 години

Те щото само Левски ... 7 поредни години за да са Лудогорец Шампиони в България??Странно чувство за хумор!

12

Реалистът

преди 5 години

По - голяма ТРАГИКОМЕДИЯ и то АДСКИ КОРУМПИРАНА от Българският клубен футбол няма в последните години ... И точно заради това нашите представители в Евро турнирите се излагат като абсолютни аматьори , когато излязат да играят там в предварителните кръгове срещу клубове , които преди 15 - 20 години щяхме да ги бием още от съблекалните ... А Националния отбор , а ? ..... След класирането на ЕВРО 2004 в Португалия ... Да са направили нещо значимо ? Голямо ? за 15 години , а ?!?! ... :( :( :( !!!!

11

Гледна точка

преди 5 години

Не видях провокативно поведение от страна на Моци. Той дори не се израдва, а просто застана с разперени ръце. Никой не може да му каже къде да се радва. Ако феновете на Лудогорец бяха зад тяхната врата, да ходи целият стадион....?? Не заслужен жълт картон.

10

Анонимен до Атакист

преди 5 години

10 години говежда мъка първо ти си виж насрания отбор и партия после коментирай. На 20 отново поза партер без вазелин.

9

Анонимен

преди 5 години

Сватбата е еталон за съдийство, винаги чист пред съвестта си.

8

АТАКИСТ

преди 5 години

До Разпознавача Чорбарче, , щото вие тази година от Цесекато няма да приберете за поредна година калъфките ли?Виж си нaсрания отбор и после гледай другите, бе дoбитък!

7

Разпознавач

преди 5 години

Вчера някакъв син *** с никнейм припознавач беше написал как Лесни щели да бият ЦСКА. Бях ти отговорил че Лудогорец ще направят ганг-банг на говедата после и ние. Лудогорец ви го сложи на 20 ние сме наред. Пожелавам на сините *** още 10 години да сгъват калъфки.

6

Анонимен

преди 5 години

1.Може ли да се присъжда приз за играч на мача, на човек който рита противников играч с крак в главата???(не получава и жълт картон)2. Спиране на Горанов с две ръце в гърдите и поваляне на земята.... и голова ситуация.3. Срещу Лудогорец в какъв случай се свири дузпа?

5

Не извратен тип

преди 5 години

БФС наказа половибата левскари а сватбата свърши останалото,не ми се мисли каква съдийска сеч очаква ЦСКА срещу Левски.Жалкото е ,че самите футболисти на Левски се даржат като Б отбор на Лудогорец.

4

Стоян

преди 5 години

Козмин Моци е пределно обран в реакцията си след гола и само ориенталски ***, гузни и унизени от собственото си безсилие могат да видят в такъв жест някаква провокация. В София вече има два плебейски отбора. Два кандидата за всемирната жертва , риториката им е уеднаквана и се припокрива напълно .

3

ЛУДОГОРЕЦ

преди 5 години

Доволен съм от резултата но , не съм доволен от гоступриемството на подуяне - неуважават боговете си !

2

АТАКИСТ

преди 5 години

до 1 Моци го сложи по-скоро на всички чорбари!Те Левски си бяха отписани отдавна.Аз като Левскар!

1

Фен

преди 5 години

И какво толкова направи Моци? Нито викаше, нито крещеше, нито обиждаше, нито дори си свали фланелката и дори не излезе на пистата и не жестикулираше към публиката. Просто вкара гол и застана до вратата с вдигнати ръце. Съвсем нормално и кротко се зарадва на гола си по съвсем цивилизован начин. Може би публиката на Левски очакваше Моци да се разплаче или да отиде и да им се извини, че им вкара гол.