39

Пената от Мировяне

преди 5 години

Какъв ,, Уевски,, бе???!!! Той престана да съществува през 1992 !!! Оттогава е ,,Лафчис,, !!!

38

Поздрави!

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

37

Българофил и люб

преди 5 години

Не претендирам, че съм най-грамотния - напротив. Обаче очаквам от "журналистите" да знаят кога се слагат кавички, също така да знаят как да говорят правилно.НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕШ "изпълнен с доста битка", ти да не си ром от факултета бе Пейчева?

36

Анонимен

преди 5 години

Не съм и подозирал ,че ще принизят Левски до Б отбор на Лудогорец,сега със няколко дузпи и картони ще се помъчат да ги реабитилират срещу ЦСКА

35

Анонимен

преди 5 години

Наредеи мачове,слаби футболисти,грозен,муден,слаб футбол на аматьорско ниво което се отразява на националния отбор.Във клубовете звезди във националия страхливци,не могат да шутират и от страх подават друг да се изложи,нескопосани пасове,стигнат ли до наказателното поле и мъкаааа гледат да разкарат топката в някой друг,страхливи треньори-щот не пускат млади българчета в клубовете при това аматьорско грозно първенство,пияна перука командвана от ДПС

34

Анонимен

преди 5 години

Какъв беше тоя отбор Левски?

33

Д Казасов

преди 5 години

Безмислени спорове-кой,кога,как,защо.Унгария,Сърбия,Австрия-вече 40-50 години не могат да се върнат на предишните си позиции.Испания беше един средняшки отбор,а къде е сега.Англия 50 години чака друг трофей,въпреки че е клубен колос.Тъй че,при правилен,а не връзкарски подбор на деца и ние ще си върнем към онова лято,но след 2-3 поколения.

32

,,,,,,,

преди 5 години

Завършекът на мача ако не друго, то поне бе комичен. Скачането на момчето върху плексигласа на тунела доказа тоталния крах на БФС и пълното беззаконие и безнаказаност в България. Другия път да скачат върху Land Rover-а на Домус ага

31

Анонимен

преди 5 години

Лионел Меси струва повече от всички футболисти в България взети заедно. Толкова за тия ***.

30

нострадамус

преди 5 години

сините са болни на тема мачове тря ся да им дадат купата както на Локото едно време

29

Към сините фенове

преди 5 години

Хайде всички заедно - Муууууууууууууууу...

28

РЕАЛИСТЪТ 6

преди 5 години

До Анонимен 23 Не съм Левскар , бре ! ... Нито съм Цесекар ! ... Фен съм на "Локомотив" ( София ) !!! ... Само "Локо" !!! .... Никак НЕ долюбвам ФК "Левски" .... Тия още малко щяха да направят 100 милиона дългове ... и за тях - нищо ! ... А нас - КВО ? ... За има няма няколко милиона ... Джобните на някоя мутра - собственик ... Ни изпратиха в десета глуха ... Добре че сега се позакрепихме във втора лига !!! ... С КАКЪВ АРШИН СЕ МЕРИ , А ? ... МАЙ ДОСТА РАЗЛИЧЕН ! ... АДСКА КОРУПЦИЯ ! ... !

27

Реалист

преди 5 години

До 12Сърдете се на Перуката. В националния всеки е син или братовчед на някой. Бездарници. Шурабаджанащина. Имаше шанс за промяна, но накрая пак него избрахте. Според мен Пенев щеше да пооправи бг футбола.

26

АТАКИСТ

преди 5 години

до 22 Значи Домуса ти е виновен, че нямаме бази, а че имаме политика да привличаме всякакви некадърни *** от Африка, но не да налагаме нашите местни таланти? Домуса ти е виновен , че пренебрегваме българските таланти за тяхна сметка???Домуса ти е виновен, че с тия бежанци-футболисти се търгува- купуват го за 100 хиляди и го продават за 300 бона след една година някъде из Европа?Слез на земята!Не че и той не е в схемата.

25

Анонимен

преди 5 години

Лецки ще фалира, Лудогорец изпада, ЦСКА 1948 влиза в Агрупа и ЦСКА ще е вечен шампион.

24

РЕАЛИСТЪТ 5

преди 5 години

До Fax from Kazan:) ... Страхотни примери ... :) ... Няма що ! ... :) ... Е благодаря ти все пак ! ... :) А нещо да кажеш за Държавите около нас ? ... Балканите ? ... И да сравниш тяхното представяне в Европа с нашето ? ... Сигурно сме на едно ниво единствено със слабандраците и полуаматьорите от .... Северна Македония ... нали така се казваха вече тия ?!?! .... :) ;) :) .....

23

Анонимен

преди 5 години

До Реалистът 4 Стига бе , като бият гувядата не говориш така

22

Реалистът 4

преди 5 години

... И какво да гледаме тази ПАРОДИЯ и ЗЛЕ РЕЖИСИРАНА КОМЕДИЯ , наречена ... БЪЛГАРСКА ПЪРВА ЛИГА ?!?! ... Всичко се прави и СЕ ПОРЪЧВА заради парите на ЕДИН КЛУБ И НЕГОВИЯ СОБСТВЕНИК ! ... КОЛКО БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИ ИМА В ТОЗИ КЛУБ , а ? ... ПОСЛЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЩО КОПАЕМ ДЪНОТО ! ... И ЩО ГИ НЯМА УСПЕХИТЕ ОТ ПРЕДИ 15 - 20 - 30 ГОДИНИ ! ... И НА НАЦИОНАЛНО , И НА КЛУБНО НИВО ! ... ВСИЧКО Е ЗДРАВА КОРУПЦИЯ И ЧЕРНО ТОТО ! ... ФАЛШ , ИЗМАМА , ЛЪЖА ... :( !

21

Анонимен

преди 5 години

Тони Кроос, напуска Реал и идва в ЦСКА , треперете

20

Fax from Kazan

преди 5 години

До Реалистът 3В много страни го има. Беларус, Шотландия