414

Бесипе се люспи

преди 5 години

На евразийци и европейциИ едните и др7гите искат евраци вместо рублиДа видим кой би гласувал за шайката на червените милионери

413

Убеден

преди 5 години

За простотията няма граници.

412

Дака

преди 5 години

Стига с тази ДС, ДС беше преди 30 години, едвали са взимали там на 16-20 годишна възраст. Оляха се със стари глупости. На кого ги говори тези ДС мс и т н😄😄😄. Поне нещо ново да измислят и едните и другите. Слагам пуканките и почвам да гледам театъра 😂😂😂😂

411

СлаНинова отлюспи

преди 5 години

Станишев за да вкара любовника си Христов в Европарламента

410

Да сложиш начело

преди 5 години

Офшорното ленче си или доказан ***, или мислиш другите за ***....

409

449,като са руснаци

преди 5 години

Да не са дураци?Всеки иска евраци вместо шума/ рубли ;)

408

Щом и руснаците

преди 5 години

Христов и Йончева напъват за Брюксел вместо за мАсква правете си сметката

407

Бедипе са тъпаци

преди 5 години

Кой ще гласува за ИвоДебилния, който нарече 80% от българите знаете какво....

406

Листата е етническа

преди 5 години

На избираеми места са само хора с руски коренитеКой би гласувал за рушки пумияри?

405

Анонимен

преди 5 години

Европейската политика от кояторазбира бойкото е предаванена българските интереси , това сабанкянския бай *** е много европейско .

404

АНОНИМЕН

преди 5 години

Има ли българин,който да не краде?Извадете първо гредата от своето око,пък после съдете ГЕРБ.долно крадливо племе...тия поне построиха нещо и що годе хората живеят нормално

403

terhnvoshmonihvoh

преди 5 години

До Гледна точкаНаври си гледната точка нали знаеш къде. Манипулатори като теб ще сърбат сополи след 26-ти. След това, какво ще правиш немил, недраг и без господари, ще се пребоядисаш и ще пристанеш на някой друг ли? *** като теб нямат ни морал, ни ценности. Плюя отгоре ти мекотело нещастно. Такива като теб са национални предатели. Утре ако ти е изгодно и исляма ще приемеш и името си ще смениш и *** и шалвари ще сложиш БЕЗРОДНИКО. Ти си съвременния Киряк Стефчов. Анатема.

402

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Остават 42 дни до КАТАСТРОФАЛНАТА ЗАГУБА на шайката СУДЖУЦИТЕ 3 на евроизборите!!! След това ще изметем крадците и корумпетата на Бай СУДЖУК на бунището на историята!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

401

Анонимен

преди 5 години

Листата на герб -- само предателина икономическите интересина България .

400

Гледна точка

преди 5 години

Абе алкаши знаете ли какви ще са приоритетите на политиката на БСП-то в ЕП?Или вие ще гласувате ПРОТИВ! ХА ХА ХА СМЕШКОВЦИ!

399

terhnvoshmonihvoh

преди 5 години

До Гледна точка 431Ватник е баща ти дъртия пребоядисан комунист. Легенчо ти така и не разбра или се правиш на неразбрал, че от твоите по-лоши комунисти няма. Интелекта ти на скарида не ти позволява да проумееш, че не всички, които са против господарите ти са от БСП. Хората не понасят дребни селски хитреци независимо от коя политическа сила са, а в момента са твоите господари и за това са против тях, но това не ги прави симпатизанти на БСП. Естествено, че леген като теб не може да го разбере.

398

Iozeff

преди 5 години

До И по добреА дали е така ?

397

Iozeff

преди 5 години

До Гледна точкаКрива гледна точка!Охх!

396

Boko bo

преди 5 години

Пълно отчуждение от ежедневните проблеми. Не е нужно да говорим за стратегическото развитие на Държавата. Държава вече няма благодарение на тия на снимката. Те свършиха нещо, което и турците за 500г не успяха.

395

Анонимен

преди 5 години

Самият Борисов е кандидатствал за факултет Държавна сигурност в Симеоново, но се е провалил. Иначе казано, не е имал качества за да бъде в ДС. Затова е станал пожарникар. Винаги е завиждал на истинските ченгета!