434

ше видим

преди 5 години

Бай Дончо още не си е казал тежката дума.Засега само прави намеци...

433

Анонимен

преди 5 години

Дебелаците кога ще подават оставка и оная кметица

432

Петко

преди 5 години

Е то не може да е като при вас мутра,затворник *** крадец.

431

Анонимен

преди 5 години

Като паднат от власт тия никой няма да ги вземе толкова жалки подмазвачи са

430

Анонимен

преди 5 години

Социализмът е бъдещето .

429

Анонимен

преди 5 години

По-големи *** от тиквите няма

428

Анонимен

преди 5 години

" Бедипе са *** " -- просъска влечугото ,но един един удар с тояга му смачка главата .

427

Анонимен

преди 5 години

Г - н Борисов стига с тези ваши шпиони, шпионство и Държавна сигурност. Това се изтърка вече отдавна, измислете нащо по разумно. Ако обаче все още имаше ДС със сигурност още щехте да драпате и вие да сте офицер от ДС.

426

анонимен

преди 5 години

Народе..Не ви ли омръзна вече.Тоя костюмар и групировката му да ги гледате 10 г? На мен отдавна да! И какво следва? Да! Правилният избор! -:)

425

Анонимен

преди 5 години

Tук има 150 160 платени сини трола който искат да вдигнат рейтинга на мутрата ама ще гризнат дървото народа е безпартиен

424

бай вълчо от хисарa

преди 5 години

А, бе като гледам листата на ПП ГЕРБ се сещам за един БГ филм с участието на гениалния Тодор Колев. Та в сюжета на филма се визира избора на поканени за една БГ сватба"- милиционер- роднина,милиционер -роднина.И така ги нареждат на масата. Същото е и сега.Бойко. Цецко, Цецка и т.н.За музиката се грижи някой шестак от гетото . Суджука мезето/ е от Разградско, виното от Пазарджик спец. селекция на цар Киро.

423

Некадърник-рушветчия

преди 5 години

Както ги гледам тези на снимката - некадърник до далавераджия. Това е лицето на ГЕРБ.А до 460: Това със Жан Виденов си беше постановка за да ни вкарат в НАТО. Не е необходимо да си нечий *** за да ти е ясно, че беше така. На Гърция и наляха милиарди за да я спасят (а те си бяха раздавали високи заплати и пенсии доста време). Ако по времето на Жан Виденов имаше кредитор, който да ни отпусне една десета от това, криза нямаше да има.

422

преди 5 години

*** гласуват за бкп тата герб и бсп и патриорати и тнт нормалните не гласуват за никой

421

Анонимен

преди 5 години

Милини няма да гласуват за никой а други ще теглят шут в дебелия *** на мутри и патриотари и ще паднат от власт за последен път после съд и затвор няма да избегнат съд затвор и отнемане на къщи острови апартаменти и тнт

420

Шиши

преди 5 години

Ще бъде интересно,ако се разнищи истината за ктб.Господарите знаят-стига да желаят..

419

Мислех че

преди 5 години

Само ГЕРБ нямат кадриКат9 гледам листата на бесупе половината са затвора, другите за лудницата...

418

До червения трол

преди 5 години

Само да кажа, а пък ти си непоправим червен скункс и така. Румен Гечев беше икономически министър при Жан Виденов и направи пенсиите пет долара , а заплатите десет долара . В магазините имеше паяжина , банките фалираха и обраха спестяванията на народа и т.н. Сега такива като тебе ми го хвалят за Евродепутат. Няма толкова смотани хора като тебе.

417

ха ха

преди 5 години

Сетих се за една пунта мара,която е работила в 7 у-ние на ДС

416

Скептик

преди 5 години

Принадлежността на хора на обществена работа като Премиери, Президенти, Министри, Депутати, Кметове... е несъвместима с участието в Предишни и Настоящи тайни служби на България, а още по-малко на други държави. Представете си министър - агент, който докладва на шефовете си и те определят какво да прави. Това трябва да бъде углавно престъпление.

415

Анонимен

преди 5 години

След като каза- ***,сега изсипвапонятия в ефира,които след 5 мин неможе да повтори.Ако за всеки казантермин непостигнат има съд,нямаше даса тук.Друга тема е действие второ и попринцип gup.e да ни е яко.