Снимка: Булфото

На представянето на платформата на ГЕРБ за евроизборите, премиерът Бойко Борисов не пропуска да коментира листата на БСП.

"В листата на БСП има само един човек, който може би разбира нещо от европейска политика. От там нататък е шпионин - държавна сигурност, шпионин - държавна сигурност. Бях сигурен за Иво Христов, видях ги онзи ден как се гледат той и Корнелия Нинова. Невключването на Сергей Станишев в листата означава, че нашите опоненти нямат нищо общо с европейските социалисти, това ще е тълкуванието навън", отбеляза премиерът.

"По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс някой да ви надбори или да излезе по-добре подготвен", похвали той кандидатите за евродепутати от ГЕРБ - но довърши "затова съм сигурен, че ще започват и ще свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние шамарите си ги изядохме, нашите уроци си ги научихме. Мисля че всички са наясно на какво реагират хората".

Борисов припомни и изключителния успех на българското европредседателство.

"Не случайно навсякъде България се сочи като пример, за това, което правим и се прави. Освен това знаковата среща ЕС-Турция се проведе в България и на нея дойдоха президентът Туск, Юнкер, Ердоган. Срещата Китай-ЕС след това не се проведе в Румъния, а в Брюксел. За какво говори това?", каза премиерът.

Коментари Напиши коментар

568

Анонимен

преди 2 месеца

За богатите социализъм , а за бедните капитализъм ,
и по телевизиите антикомунистическа пропаганда .
Защото населението е просто , не мисли и не може
да събере две и две .

567

Нинова-какво става ?

преди 2 месеца

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

566

ДС---:ПРЕХОДА

преди 2 месеца

СВИДЕТЕЛСТВО 2029 година:

Звъни телефона на Цветан Цветанов и от там се чува:

-Помагай Цецо!Бившия президент Петър Стоянов се обажда!През шахтата на единия от асансьорите с които си влизам в хола са влезли шайка бандити!Пречукаха съвсем младата ми жена!Пречукаха и децата!Скрил съм се в банята и треперя от страх да не ме открият!Помагай

-Стига си доносничел!Не си ли чул от Бойко от Банкя че в държавата всичко е Държавна сигурност-шпионин!Пфу,аман от доносници-казал Цецо и треснал телефона