152

Анонимен

преди 5 години

Тоя избяга от комсомола, но комсомола не избяга от него. Пропит е от пропаганда в стил ранните '50 на миналия век. Прелива от комсомолски патос в борбата с врага, който междувпрочем вижда навсякъде, включително в прогнозата за времето. Неговото граничи с параноя и случаят му от политически, става клиничен.

151

Waffen SS

преди 5 години

Горкият младоженец,все на жени не случва,не можа никъде да се партийно приюти,даже не се опита собствена партийка на скалъпи,не можа като Петър Стоянов да си намери топло,добре платено с парите на Сорос местенци в някоя клинтанова фандация.Остана му само едно,да бъде някакъв гротесков боец срещу Русия.Ако не беше толкова жалък ,щеше да е смешен.Ако Русия беше разграбвана от чужди компании,като България тя щеше да е прекрасна,а тя е горда и си отстоява правата

150

Анонимен

преди 5 години

Този пак изпълзя отнякъде и започна с дежурните глупости.

149

1

преди 5 години

Малеее новина за Росен Плевенлиев и вдигнаха всички русляни на пожар да коментират и да си цъкат плюсчета от 05.00 сутринта нон стоп. Вие сте направо смешни другари, не ви дават почивка от централата май?

148

Анонимен

преди 5 години

Роско, а защо Фолксваген ще направи завода за коли в Турция? Колко са там руските сайтове и газопроводите, че и купуват и ракети даже. Или северните потоци си отиват при южните, а ти си говори

147

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно вярно е твърдението на Плевнелиев...Даже 200 са малко... Русия се вре навсякъде, където е възможно... Дори и там, където няма никакви интереси...

146

Този иска да опита

преди 5 години

вкуса на новичока!? На голям герой се пише, но мечока няма да го търпи, ще бяга като Местан в чужди посолства. Навремето искаше шамари да бие на Русия, това са те, изкукалите комсомолци, всички в ГЕРБ са такива!

145

Анонимен

преди 5 години

Този защо не си седи в плевнята, ами се пъчи по телевизията?

144

Анонимен

преди 5 години

Този защо не е в затвора? Това, че си купи министерско, а после и президентско място, не му дава право изобщо да се изказва за каквото и да е било в българското пространство!

143

Анонимен

преди 5 години

Драга редакция, до кога ще продължавате да дъвчите интервюто на тоя дума по дума? За един ден два пъти му публикувате снимката и т.ъп.ните, които ръси в ефир! Погледнете и коментарите под статиите! Само двама - трима в тая държава могат да се сравняват с него по събрани определено отрицателни мнения! Тоз индивид е позор за България, не го ли разбрахте? А с изтипосването му ката ден едва ли ще му вдигнете реномето на продажник и пионка! Човекът си е просто крещящо посредствен, да не каза още нещо

142

Анонимен

преди 5 години

Е, да, де! Тоя Cretin (нем.) ни подготвя за загубата на гербаджиите на изборите.После ще може да казва, че друг им е виновен (справка: Боко, Цвъко те винаги са безгрешни, Станишев и Орешарски са им виновни). :)

141

Читател

преди 5 години

Кажете ги кои са тия 200 сайта, че да започнем да ги посещаваме по-редовно.

140

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако наистина вярваше на собствените си думи за злокобните руски тайни служби, щеше да бъде много по-внимателен в изказванията си защото има млада жена и бебе.Но тъй като руснаците не му обръщат никакво внимание, той продължава да плямпа глупости без откат.

139

пенсионер 76 г.

преди 5 години

КЪДЕ ДАВАТ ПАРИ ОСВЕН НА ТЕБЕ ЗА ГЛУПОСТИТЕ ДА СЕ ЗАПИША И АЗ ЧЕ СЪМ ГЛАДЕН

138

Джаба

преди 5 години

ТУй РоскУ няма ли да го отвлекат извънземните, че да спрете да ни занимавате с малоумщините му?

137

Анонимен

преди 5 години

приятелчета в..уги го подкрепят

136

Анонимен

преди 5 години

Кой натрапва на българите това ?

135

ВВ Путин

преди 5 години

Местя си го у лево от коментара на политическият пигмей Росен за пари

134

Анонимен

преди 5 години

Най-великия президент в историята на България!

133

Анонимен

преди 5 години

Браво Роска продължавай да ги разобличаваш