172

Анонимен

преди 5 години

Президентът споменава как работи рашистката пропаганда и кибер атаки срещу България и веднага под статията има 400 коментара, които го доказват.

171

Анонимен

преди 5 години

До Ю кортесзащото, ако стане напечено, ние първи ще го отнесем! а те, защото се предполага че сащ няма да пострада, там ще си живеят царски с парите, които мама и тате са краднали на воля!

170

Ю кортес

преди 5 години

Русия е бита карта.защо ли Корнелия и ст.данаилов направиха синовете си американски граждани.тук им вярват само льохманите

169

Анонимен

преди 5 години

Най-достойния Президент на България до този момент! За съжаление дeбилите във форума са с остър ревматизъм в пространството между ушите си и затова не го харесват...Ха-ха-ха!

168

Анонимен

преди 5 години

всичките гербави *** са мобилизирани да леят по.мияда замажат апартаментгейт и трагедията габровотоя да сте го чули да каже нещо за габровокакво го интересува- неса му наредили шефовете от краваршингтон дето ревът та се късат и са надули тръбите на нпотата си и чак ни пращат послания каво да правим- айде сик.тир народа какво гнус си сложил да те управлява

167

НЯКОЙ

преди 5 години

Глупостта на този е повече от всички фалшиви навини взети заедно

166

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам за този,който обещае да върне белене! Да вкарваме такива плевели там!

165

Анонимен

преди 5 години

Над 500 соросови нпота и сайтове сеят *** пропаганда!

164

Анонимен

преди 5 години

преди 30 год такива като този улеж бяха в белене или осъдени по бързата процедура на смърт

163

Анонимен

преди 5 години

Едно си баба знае, едно си бае.

162

Тинев

преди 5 години

Човек *ост, насила сложен на висок пост, не знаещ страните и столиците им в Европа, представящ СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ като наша забележителност, КАК ВИ СЕ СТРУВА да говори за сайтове, кибер атаки ...?Ооооооо, свещена простота !

161

Анонимен

преди 5 години

начгло човече е плевела , не знам новата му жена как го търпи но аз от ден на ден започвам да си мискля че тоя е обратен и годежа му е прикритие , и че детето не е негопво , а той само го отглежда

160

1234

преди 5 години

Този *** до кога ще го канят да си правят гаргара с хората?

159

Честен

преди 5 години

Срам-срам-срам. Туй ме кара да се срамувам, че може и да има такива българи.

158

Бончев

преди 5 години

Единствения който ставаше за президент.

157

Роско Плевнелиевс

преди 5 години

Оказва се, че руското разузнаване в България е отговорно за многобройните лапсуси на Деси Банова докато четеше прогнозата за времето. Това е ставала чрез облъчване с нискочестотни звукови вълни. Обадих си на шефовете от американското разузнаване и те потвърдиха това. Казаха ми също така, че от Sofacy Fancy Bears са хакнали слайдшоуто на новогодишното ми обръщение, като са заменили снимките от Рила и Пирин с такива на Скалистите планини в USA!

156

Waffen SS

преди 5 години

Когато сутрин видя угрижета и тъжна физиономията на един борец срещу всемирното "зло" Русия , а именно на Президента от запаса, винаги след първоначалното недоумение, ме напушва смях.Та той може свободно да изпълнява ролята на комик в някакъв политически скеч.

155

Анонимен

преди 5 години

Повече от 200 сайта у нас били финансирани от Русия? Интересно. Аз лично нито знам 200 информационни сайта въобще, нито имам време да отварям. Ако е вярно, значи Русия е твърде богата и авторитетна, за да има подобна възможност. Нямам впечатление, че най-младите, които доста повече са в мрежата, са настроени повече с възторг към Русия от средното и възрастното поколение.

154

Баамаа

преди 5 години

Президент Радев помъчихме се по ваша заръка да предпазим Роско от резил и излагации но не успяхме , искахме со кратце и со благо но явно ще трябва малце кютек !

153

Мичева

преди 5 години

След това което ни причини като президент, този човек трябва да се срамува да се покаже, не да дава изказвания и оценки.Срам!!