162

Великият Комбинатор

преди 5 години

Не може да му се отрече. Как ли се лъготи пред Деси как го преследват отвсякъде руски агенти и точно в последния момент го спасява ми5.

161

Таня Латинова

преди 5 години

Този бивш недоразумение-"президент"а си отвори устата а се скъсвам от смях. Каква кариера би направил този ***-марионетка в цирка само!?...И как си признава че има връзка с чужди служби...30год.трудов лагер вързан на вериги и по 12ч.само нощен труд за тая ***!

160

Анонимен

преди 5 години

Велик държавник е плевналиев.Брееей лично му рапортуват чуждите служби. А той рапортува на тях.Велик държавник .

159

Щирлиц

преди 5 години

Да се повеселим с цитат от една ммм..култова песен на "Ъпсурт":..Гледат ме начервени и прочие..След това разбрах,че това са подбрани ***.

158

Анонимен

преди 5 години

A ние без служби разбрахме ,че България е колония на Брюксел и протекторат на Вашингтон и се управлява от слуги и продажници вече 30 години , без значение от коя партия са !

157

Анонимен

преди 5 години

Федеросен пак е платил за място в медиите, за да заработи доларите внесени във вашингтонската му фондация.

156

Анонимен

преди 5 години

Евала на Президента Плевнелиев !!!Смел мъж.

155

V

преди 5 години

ТОЯ Е БИЛ ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА НАЩА АРМИЯ .Сега разбирам защо нямаме армия ;)

154

до Василев

преди 5 години

Всички знаем откъде Роско получи началния си капитал след 89-та, благодарение на партийните връзки на мама и тате, и всички знаем, че жена му е минала през много легла и все на богати чичковци.

153

Анонимен

преди 5 години

искат да манипулират гласуването чрез машинно такова а после се сърдят,че и друг го манипулирал,щом може ще го манипулира,оставете го хартиено и ще е много трудно,ама и на нашите също,кофти а,и стига си ме трил,не обиждам никой,само изказвам мнение,да не би нещо неудобно да напипах

152

Анонимен

преди 5 години

Роско, няма ли да кажеш нещо за Турция бе! Откакто гръмна скандала за турската намеса не си казал нищо! СРАМ МЕ Е ОТ ТЕБЕ БЕ, СРАМ МЕ Е ЧЕ СИ БИЛ ПРЕЗИДЕНТ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА, *** С ***!

151

Василев

преди 5 години

Спрете се бе , селяни прости , от вас човек не може да се вреди , да вреди да направи една ч.акия на любимия вожд Владимир Владимирович и да засвидетелства братска любов и обич към комунистическо-марксистката петолъчка!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

150

Анонимен

преди 5 години

Росен е Българин с голямо БСлед Бъто иде Гъ, а след Гъ иде Суджука от Симитлиската разплодно биологичека Рогато населяваща организация

149

Анонимен

преди 5 години

Продажникът на снимката върти старите хипотези за руски намеси, защото господарите му от Вашингтон са му заповядали да не коментира намесата на "натовския съюзник" в законодателството ни. Ето колко наведен, жалък и неадекватен е.

148

Анонимен

преди 5 години

Човека просто е бил манипулиран от така известните световни манипулатори.Това обаче оправдава ли го.Е поне е ясно че просто е бил манипулиран от англетата.

147

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо човечето от снимката, което изгони българските журналисти на ифтара за да бъде иконом за една вечер на турския вицепремиер, не коментира турската намеса във вътрешните ни работи и вместо това претопля старите манджи. За турската намеса имаме директни самопризнания от извършителя, а Роско и дума не е обелил по темата. Прави ли ви впечатление?

146

Василев

преди 5 години

България е нападната от селския просташки манталитет и шуробаджанашчината, тя се гърчи неистово от примитивни и посредствени политици, които хитруват на дребно и плащат наеми , за да живеят в апартаментите на мама, министри които клякат на строителни босове за евтини апартаменти, едри бизнесмени които на всяка цена гледат да барнат парите от еврофондовете, от лъжепатриотари които си мислят, че с посредствените си селски умове могат да решат ц.иган.ския проблем!Добър ден, селяни прости!Мики!ЦРУ

145

12345

преди 5 години

Кой беше този на снимката?

144

Анонимен

преди 5 години

Винаги много авторитетен анализ и изказване.

143

Анонимен

преди 5 години

Решетников: Аз предложих Радев за Президент на губернията !Нещо да не е вярно ?