202

Мухаха

преди 5 години

Пак ли Деса та би по главата ? Ко' са издъни ? Прегори манджата или забрави да простреш прането ? Добре че има милостиви медии да те прибират да са стоплиш и да ти чуят забавните истории.....

201

Анонимен

преди 5 години

Като го изгонят от къщи и започва да ръси мозък.Вече е омръзнал и на Деса.Тъкмо бях забравил че този невзрачник ни е бил президент.

200

хи-хи-хи

преди 5 години

Какви чужди служби ,бе ? Кой те брои ?Марш в кухнята ! Боко скоро не го е млатил по пилешкия врат.

199

Благодаря

преди 5 години

Благодаря, господин екс президент . Кой освен ВАС - бивш комсомолски секретар и активен член на Комунистическата партия ще знае по добре . Веднага ни става ясно от къде е тая УВЕРЕНОСТ във физкултурника и бивш кадър на 7-мо управление на комунистическата ДС, че ще спечелят изборите . И прекалено честите посещения на Бойко в Турция - пръв приятел на Русия в региона , които се обърнаха против САЩ и станаха приятели с Путин.Разбрахме посланието - Ако ГЕРБ спечели - руски хакри са им помогнали.

198

Cini

преди 5 години

Много *** тука, ужас. Съветвам ви да намерите по-смислена и почтена работа.

197

Анонимен

преди 5 години

Fake news. Angliiski kralski teater ....tuka ima, tuka nema....

196

ррр

преди 5 години

Този лъже! Чуждите служби му били докладвали? За какъв се има?

195

Анонимен

преди 5 години

Тоя по колко ви плаща за да го изтъпанвате всеки ден ?

194

Станишко

преди 5 години

Плана Решетников се изпълнява в график.Всеки който е против руснаците е изгорял-така стана сРосен ПлевналиевВ.СимеоновЦ.ЦветановДругите които плачат за Русия ,а си пратиха децата в САЩ И Европа са добре.Няма компромати и са морално чисти.Зеления чорап и неговите мухоморки работят за плана -ГОЛГОТА

193

хаха

преди 5 години

Глупостта и продажността на това малко и вредно човече е повече от фалшивите новини взети накуп! Интересно ми само едно, дали някой плаща на телевизиите да ни го пробутват непрекъснато или той сам си плаща за да се *** с простотии и манипулативни внушения?

192

А за това разбра ли?

преди 5 години

" Русия изневиделица започна да произвежда ракетите Калибър, които се оказаха по-добри от американските Томахоук. А най-новите системи Авангард, Сармат, Посейдон буквално парализираха американците САЩ няма да успеят да мигнат, от тях няма да остане дори прах!

191

SS

преди 5 години

Баш-мастерът Офшоркои пишман "идеолог" на 'гейо-атлантиците' бил разбрал от чуждите служби... Е, много евтино искаш да ни минеш, байо...Бе тоа лису.ге.рец знае ли някой за колко си е "купувал" имотчеатата?И защо досега не са разследвани офшорките му, дето Сидеров ги лъсна?

190

Анонимен

преди 5 години

Изпадаме в делириум и падаме от смях. Вземете си го тоя в къщи да ви дундурка бебетата

189

Да бе отишъл на

преди 5 години

Позитано, там щеше да си сред свои или забрави Партайгеноското си Аз? А-а да, вече си пребоядисан, както и немалка част от ГЕРБ. В лицето на кметицата(на Габрово), жена ми разпозна бивш кадър на Комсомола.

188

Анонимен

преди 5 години

Русофилите изпадат в делириум като чуят Плевнелиев да казва истината за Московската Орда ...и това е добре !

187

Анонимен

преди 5 години

Агент на чужди служби.

186

Анонимен

преди 5 години

Винаги с Европа, никога с Московската Орда !

185

Анонимен

преди 5 години

България не желае отново рускотурско робство !

184

Анонимен

преди 5 години

Чуждопоклонник

183

Скептик

преди 5 години

Едно време истински случай. На Албена много спасители въртят далавери с доларес. Един *** раздава чадъри. ,И той спастрил някоя и друга хартийка и вечерта бегом на ченча. Те го питат Ти какъв си бе? Той казва: Аз съм Канадец.