182

Ами

преди 5 години

Ние те знаем, че си краварски агент и поддържаш връзки с чужди служби, нямаше нужда да ни го напомняш.

181

Цвъсансьорът

преди 5 години

Никаква външна намеса не може да се пребори с герберастките кражби, корупция и повсеместна герберска управленска простотия. Крадецът и простакът са непобедими. Особено герберасткият.

180

а

преди 5 години

еми кибер защитата струва пари. Не е като да фльокнеш един несигурен пхп скрипт и да се надяваш, че никой няма да обърне внимание.Но и това ще научим като държава, с течение на времето.

179

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са виновни, че нападнаха немците със северни потоци, а султана не може да се отърве от нападения на автомобилни заводи и сега Фолксваген го напада с новия си завод, а ние се отбраняваме все още от такава агресия и не се даваме!

178

Анонимен

преди 5 години

Да бе, вярно, тя Русия за всичко е виновна! И за глобалното затопляне! Плeвньо, смешен си, истинската опасност пред Европа и България са фашизираните Щати. Няма ли да кажеш нещо за това как господарите ти отвъд океана извиха ръцете на бедния български народ да плаща милиарди и да храни американците чрез абсурдната сделка за щайгите еф-16. Няма ли да кажеш нещо за митата с които се канят да ударят европейската икономика, включително нашата? Всички американофили(национални предатели) на дpъвника!

177

Дебелосерковците

преди 5 години

От ДАНС сигурно са се скатавали и гледали сеирДобре че е НАТО и чуждите служби!

176

Жиб.

преди 5 години

Най-нагушените крадци у нас са момунисти- две трети от компютрите са техни,две трети от гласовете също макар те самите да са 7-8%.

175

Чужди служби

преди 5 години

Щото нашите служби до един са руски кавали...То затова няма държава - няма и да има

174

що се чуди

преди 5 години

Като се огледа човек, Путин - Ердоган. Гърция Меголиидеа финансирана поне 200 години от Русия, Сърбия и Северно Македонските Сърбомани и общо взето трябва да сме в кръгова отбрана.Да приемем че Румъния се въздържа щото нали в момента сме в ЕС.

173

Анонимен

преди 5 години

Аз лично нямам никакви проблеми с това руски хакери да хакат Пювнялиев. Да усеща как му дишат във врата докато го хакат. Имайки в предвид ориентацията му, на него ще му хареса, даже сигурно причините да е толкова възбуден на тема руски хакери, е че това му е най-голямото желание. Десито редовно го страпонира, но не е достатъчно.

172

Скенджата

преди 5 години

Кои чужди служби .Служби. Че и чужди.За тези от които си вземаш заплатата ли? Знам ги.

171

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахте ли, че не искаме да го гледаме и слушаме това нещо. Защо ни го натрапвате? Ако толкова ви харесва, вземете си го в редакцията или в къщи.

170

Ха ха

преди 5 години

Ба тая карикатура, ЦРУ и МИ 5 му докладват

169

Безтиквения преврат

преди 5 години

разликата м/ъ кръвния и тиквенния преврат е че след безкръвния всички остават безкръвни и са потънали в дълбока анемия.При безтикевния преврат, на със земеделска заповед на територията от -до се забранява, заденто на тикви, прозинасяне на думата тиква и подобни на нея като Боко , Цоко и Цачолиндъ, както и да се мисли в забранените за действия с тикви дори да се отнася за предоплождащ процес

168

Агне'с мълчание

преди 5 години

Кръсникът на нашатаДемокрация, когото Тиква не го лови. Изградил неговите Революционни комитети, Назначил; на Искара Лодкар, Баба и внуче; той доказва че сега Народът заслучава да види новите връх Вола и бесилото край София и конете с по трима на МИГ как след 141 години донасят на крилете си нашата Европейска свобода.Росен е българският Че, онзи дето лута Кинг около оня с Джобовете пълни в Фоксови лисици.15Той е Тиквата на Прогреса, Тухлата и Терасната на апартамента, и тихото мълане на агнетат

167

Прос Селендур

преди 5 години

Милия Той все руснаците му виновни...

166

Пръвратникът Росен

преди 5 години

От Германия през България до Гърция ТОЙ е Силният като Патриот,На три семейства верен съпруг и носител на нови ругатокостни структури,Верен на всяка организация която има думата Партия БКП-СДС-ГЕРБ. честен, хладнокръвен и съобразителен,Той е войникът на Родината,Росен е партийният другар в партиятаПоради това че никой от ГЕРБ не реагира на нито една негова дума- ние разбираме че в българската нова история има промяна: Под ръководството на Росен в нощта на 13апр'19 е извършен безтиквен преврат.

165

бай вълчо от хисарa

преди 5 години

Мисля си доколко може да падне невежеството на един президент.Живее си охолно и ръси тъпотии.Дава интервюта в офис даден му за ..големи.. заслуги от държавата и секретарка.Ние сме виновни ,че търпим такива недоразумения.

164

Анонимен

преди 5 години

Плеванлиев да каже с кой е в момента!!!Дали е с ГЕРБ или против ГЕРБ!Защото доколкото разбрах е играл срещу Цветанов,може и да е грешна информация,нека той сам да каже с кого е!

163

Анонимен

преди 5 години

Радев: От "братска" служба си получавам премията !