25

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Елате , в Западен парк в София .Тук има място за всички , добре сте дошли .

24

Анонимен

преди 5 години

Както възрастни хора треперят вечер когато си лягат ,дали няма да бъдат ограбени,бити ,изнасилени или убити.Нека сега ромите треперят.Видяхме и ромите от Войводиново какви смешни присъди получиха.Полицията пази сега ромите,къде сте когато ромите нападат.Страхливи полицай,стачкуващи все за нещо.

23

привет от Германия

преди 5 години

Аз вече започнах да се съмнявам ,че цялата работа е скалъпена !Някой е платил на тези ромски престъпници да пребият един българин , след това всички българи в града уж протестират срещу престъпността ,но в случая нападат ромски къщи с деца с цел да ги уплашат и принудят да напуснат града за винаги ! В България всичко е възможно ,така че и този сценарий има логика ! Интересното е само ,че когато българи пребият някой , никой не напада български къщи с деца в знак на протест срещу престъпността

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Абсолютно те ги учат, че имат само права, но не и задължения наемат им адвокати и т.н.

21

Анонимен

преди 5 години

Какъв е тоя истерик с главните букви?! Нещо главата хич не го слуша.

20

Анонимен хейтър

преди 5 години

Така, така. Първо от Войводино, сега от Габрово, после и от другаде ще ги изгонят. И то за постоянно. Докато не проумеят че трябва да се цивилизоват и да спазват законите на така наречените роми България ще им отеснее.

19

АНТИ

преди 5 години

За едни - незаконни къщи.За други - луксозни апартаменти с далавери.И едните защитават другите,а обикновения данъкоплатец,измира или емигрира !Това е истината !!

18

Анонимен

преди 5 години

Е тия НПО-та като "Амалипе", БХК и т.н. ако ги нямаше, отдавна ромите щяха да бъдат интегрирани. Всъщност НПО-тата не искат интеграцията да се случи, защото тогава няма да има смисъл да съществуват като организации и ще трябва да се саморазпуснат, а много пари им се наливат отвън... Те са основната причина ромите да се чувстват недосегаеми, а държавата блее и праща жандармерията да бие българи.

17

привет от Германия

преди 5 години

Не мога да разбера колко голям просстак трябва да си за да нападаш хора които нямат нищо общо с това престъпление ,а ти да си мислиш ,че по този начин наказваш истинските престъпници ?! Щом търсите мъст , намерете тримата нападатели и ги пребийте от бой щом правосъдието е безсилно ! Кво ми нападате ромски къщи в които има деца ?! Май трябва да заиграе тоягата , морковите ви дойдоха в повече ?!

16

Анонимен

преди 5 години

На тези с незаконни колиби солидни глоби и докато не се платят никакви помощи.

15

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияВземете си ги в Германия(ако си въобще там де) всички малко да ви подобрят генофонда и да ви обогатят културно.

14

Анонимен

преди 5 години

Ако всеки град ще се спасява поедичино, значи държавата вече не съществува!

13

Някой

преди 5 години

Чупката и напред към Германия. Шнеле, шнеле!

12

привет от Германия

преди 5 години

Не мога да разбера българите срещу ромските престъпници ли протестират или се възползват от подобни индивидуални ромски престъпления за да протестират срещу всички роми и така да си избиват комплексите ?!

11

Анонимен

преди 5 години

Четете между редовете - временно.Резултат нула. Същото стана и в Асеновград, изпокриха се като *** и след седмица беше същото.Хора събудете се, стига само със знамена и песни. Трябва екшън.

10

Анонимен

преди 5 години

Язък кмета остана без гласове, но, когато един губи друг печели и някой друг кмет ще ги приюти, а те в замяна ще гласуват за него.

9

Избирател

преди 5 години

Боже, как се разчувствах! Силно се надявам да си останат там, където са отишли и да не се връщат. Искам си града такъв, какъвто беше до преди да се домъкнат от Казанлък, Троян и т.н.

8

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще се върнат на бели каруци или ще отидат да тормозят хора в друго населено място.

7

ВЪПРОС

преди 5 години

Интеграцията на Ромите ?Няма как да стане .Има Модел който работи в ЕС - Лагери и социални Помощи .

6

Машала

преди 5 години

Изнесли са се по селата в околностите, сега ще плячкосват къщите на виладжийте и на възрастните хора, които не могат да се защитят.