125

Зайо Байо

преди 5 години

Ами то хубаво ги няма ама къде са отишли най-вероятно са в някакъв друг град и правят поразии не могат да се изпарят

124

Анонимен

преди 5 години

Големи мъже,големи Българи,да плашиш и биеш невинни ,нямащи нищо общо с случилото се,браво,големи юнаци,големо нещо,,,няма да видят поразиите които направиха и правят политиците,,,но с ромите е по лесно,за това сте,,,"юнаци"!?!?!

123

Анонимен

преди 5 години

още една от многото "извинителни" причини децата им да не ходят на училище.....

122

Хм

преди 5 години

Е това каква новина е?! Като се изнесат завинаги от България ,тогава пишете....

121

Анонимен

преди 5 години

Овцете си остават овце.

120

Наблюдател

преди 5 години

Горките, напрегнали се били, и децата им, милите, пропускали училище! Че то голям страх бе!?

119

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ей ....само празни приказки.Горкото дете ...име,години,двама съпрузи ,дом с нотариален акт ....или ..божие творение на самотна майка Девица ...За да не се мъчат *** там трябва всичко незаконно да се събори докато ги няма...Като гнездо на оси -събаряш го и те изчезват.

118

Анонимен

преди 5 години

Предлагам безплатен транспорт на ***, до всяка точка извън България. Еднопосочно.

117

Мелничаря Кунц

преди 5 години

Всички да се надигат за масови протести, за да покажем че все още има Българи, които да милеят за Родината.......

116

Анонимен

преди 5 години

Нали искали интеграция, да нямало ромски гета, децата да ходели на училище и т.н. Криптофашистите във властта нападат интегрирани роми. Остават си криптофашисти и контацепциите им са известни от техните фюрери, на които имат тайни олтари в домовете си. Достатъчно снимки излязоха на криптофашистите из фейсбуците преди време.

115

Анонимен

преди 5 години

Да се изнасят. Да хващат гората. Или да вървят при Ангела Меркел.Прав им път.

114

Ами

преди 5 години

Горките роми защо не пробват да работят, за да живеят, защо "единстните им средста за живеене-детски помоши" на кой нормален човек ЕДИНСТВЕНИТЕ МУ СРЕДСТВА ЗА ЖИВЕЕНЕ са детските помоШИ ?????Кой нормален работещ човек създава деца, за да не работи и да живее от детски помоШИ ????И после питате защо ви мразим???? Ами защото живеете на нашия гръб, детските помоШИ ви ги дават от данъците от парите, които ние изкарваме, това е проблемът, а не цветът на кожата ви.

113

Justice Defender

преди 5 години

Бъларските политици извъшват престъпления срещу човечеството, срещу истината и мира, като фалщива попгандса, на разисъм дискриминация и насаждане на расова омраза с антиромските кампании срещу невинни рооми, отнемане н единстните им средста за живеене-детски помоши, ограбване еврпейските помощи разрушаване на домовете геноцид,само за да отклонят вниманието към грабежите на комрумираните политици и ислямските терористи които финасират с протурската си антибългарска предателса нацистка политика

112

Наблюдател

преди 5 години

По подобие на синя зона, зелена зона или wi-fi зона трябва да се оформят населени места тип свободна от роми зона. Който иска спокойствие и е готов да плати по-големи данъци да може и са има къде да го направи .

111

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера защо не си виждам коментара и повтарям пак:Нима искат от нас, нормалните хора и работещи граждани, да съчустваме на едни дебилоидни маргинали, които по техен избор искат да живеят като животни???*** не са просто социални ***, те са злокачествен тумор в обществото и решението е само хирургическо - скалпел и отстраняване!!

110

Анонимен

преди 5 години

До Край 41Има безброй обезлюдени села със запустели къщи - могат и да се заселят, и да им се даде земя, селскостопански машини и да се изкупува продукция при необходимост, за това субсидии има; въпросът обаче е екзистенциален - от кого ще крадат на село? Още по-страшното е, че трябва да се работи за поминъка! Дума да не става - кога е било това?От нивата и труда трябва да се стигне по еволюционен път до необходимостта от образование и възможността да се живее и РАБОТИ в града. Сега е НАОПАКИ!

109

УДРИИ

преди 5 години

Меркел да си ги развъжда колкото иска. Тук не сме зоологическа градина !

108

БПФ

преди 5 години

А колко десетки и стотици хиляди Българи бяха принудени да напуснат ЗАКОННИТЕ си домове в малките населени места, за да се спасят от хъхрешкия терор - а ромовете се самонастаниха в имотите им2 Или това за Амалипе не е проблем, а "културна особеност" на техния етнос?

107

От Габрово

преди 5 години

Да не се и връщат!!

106

42

преди 5 години

Ето я пропгандата.Колко трябва да сме загрижени за мабговците. А за българите?