45

Анонимен

преди 5 години

До КрайНикакви такива, ако ще има опростени процедури те трябва да са за всички или за никой.

44

Край

преди 5 години

В България има фирми с по 100 хил. декара земя. Гледа се само пшеница с големи машини без нужда от хора.Земя която може да храни 20 милиона човека сега прави богати само няколко хиляди зърнари, а по кофите хора ровят за храна.Това е модела на Латинска Америка. Доживяхме да го видим тук.

43

Анонимен

преди 5 години

Правилно тези гета са източници на наркотици и всякъкъв вид престъпления, но и убежища за престъпниците.

42

Анонимен

преди 5 години

Кметът на Кюстендил предложи преди време да оземли ромите с общинска земя и да си я обработват. Ами... нямаше желаещи!

41

Анонимен

преди 5 години

Да се изнасят от България и да поемат към Германистан.Там е бъдешето им.Тук приключи.

40

???

преди 5 години

как са си спрели децата от училище, след като никога не са ги пращали на такова ??!!!

39

Край

преди 5 години

Както казва папата - бедните имат право на работа, подслон и хляб. 50% от ромите са изправени до стената - не притежават НИЩО. Човек който няма нищо е потенциален престъпник. Ромите трябва да бъдат оземлени, трябва да получат възможност да си построят домове при опростени процедури. Трябва да получат финансиране от ЕС за земеделие и животновъдство. Този модел работи в Трансилвания.И сега ромите са основната работна РЪКА в България.

38

АНТИ

преди 5 години

В Щатите, са интегрирали местното нселение на едни места.Ако напиша къде, ще ме изтрият, най-малко.

37

Anonimen

преди 5 години

Аууу, тия лоши габровци, децата от училище изгониха на 12 април. Горките ромчета, как безутешно ридаят, че няма да решават квадратни уравнения, че първи бяха в учението и в присъствието в училище, сега два дни не са на училище. Как ще го преживеят, не знам...тия протестиращи не са хора

36

Анонимен

преди 5 години

Нямало ромски деца на 12 ти в училище - те по принцип там не стъпват - не е само на 12ти да ги няма...

35

Анонимен

преди 5 години

Браво няма да липсват на никой даже напротив.

34

Край

преди 5 години

България и ЕС не могат да интегрират никой. С беззъбо законодателство и хлабава полиция интеграция не става. Интегрират САЩ, Турция и подобни държави в които има здрав РЕД.За интеграция трябва хората да могат да си вадят хляба и подслона с честен труд и същевременно да пречупиш тези които не спазват законите.

33

Стратег

преди 5 години

Томислав и Бойко си изнасят електората! Трябва да са наясно, всички бъдещи управляващи страната партии (ако има такива), че реалността се смени. "Братята" вече не може да са им евтин електорат! Те вече са едни скъпи гласоподаватели, които не само трябва да се ранят и обгрижват доволно, но и да се пазят! Тва е като овцете и като рибата в частните язовири;))) Требе си чуване. Колкото до "месечината", Светлана ни е Месечината;))) А Томислав - Слънцето на европейската философия!

32

привет от Германия

преди 5 години

Имало ли е случаи българи уж да протестират срещу български престъпници пък в същото време да нападат къщите на други българи които нямат нищо общо с престъпниците ?!Това ,че се късате да ми слагате минуси не означава ,че сте прави , а само показва колко много желаете да избегнете истината ! Това е реалността в България - един ром извършил престъпление ,българите се вдигат срещу всички роми ! Българин извършил престъпление ,никой не протестира ! Сякаш само българите имат право на престъпления ?

31

Анонимен

преди 5 години

Габровско-Севлиевският "отряд" и платените еничерчета червени,ще лаете ли месечината тая вечер!

30

Страхил Монтански

преди 5 години

Българите като нация си заслужаваме и политиците и матовите. Тва е!

29

да

преди 5 години

НПО-тата се отчитат на власта и за това им минават номератакво си мислите..че БХК,Зелени и други разни не се отчитат на Борисов ли... хахахаха.. който вярва във фантастиката, че добрите управляващи са безсилни срещу лошите НПО-та..да върви да се прегледа

28

Страхил Монтански

преди 5 години

1. На видеото се вижда, че бледоликият се прави на бабанка и ходи кат' на Робокоп брат му, той провокира хората с матова кожа;2. Срам ме е, че възрастни бледолоки са нападнали мирни хора в мирно време, особено деца;3. Че матовите са хайвани в болшинство - ясно, ама си има полиция за това; бледоликите да си построят така системата, че бледоликите им политици и полиция да не клякат пред матовите хайвани за по 1 бюлетина;4. Как така ще разселват хора в мирно време??!!

27

тя

преди 5 години

А те могат да бият и убиват , а сега се страхуват ,защо не ги възпитават в труд , а в престъпления?!Не ходели на училище , добре им дошло , те никога не са искали да ходят на училище !

26

Анонимен

преди 5 години

До д *** в германияНе е в Германия тоя със сигурност, а работи за някое НПО.