27

Анонимен

преди 5 години

Аре изхвърляйте ги тия, докога ще ги траем тва искали онова искали то да не е концерт по желание, искате да направите договорите във ваш интерес ама няма да стане британски ***! Айде изхвърляй!!

26

Анонимен

преди 5 години

"Никой не им обясни какво ще загубят ---никой не знае, докато не излязат! значи няма и да се разбере, защото няма да излязат!"------------------------Ти искаш да ме убедиш, че някой вътре в UK знае със сигурност какво си мислят главите на хората в ЕС и е бил сигурен, че ЕС няма да тегли шута на UK на секундата?Ако ЕС е пожелал, досега можеше UK вече да е вън от играта. Просто е ясно на всички, че изгодата и на двете страни в преговорите е UK да не напуска. UK опита пазарлък, това е всичко!

25

ДА ИЗТОЧИМ ТИНЯТА

преди 5 години

Не ми дреме за Великобритания! Още по-малко пък за САЩ и Русия! Докога шепа национални предатели, които трябва да висят по стълбовете, ще си правят гapгapa с българския народ?!? Обясняват ни че сме били 80% некачествен материал, че сме били не знам си кво - аз единствения некачествен материал който виждам е прослойката български политици, депутати, кметове, съдии и всички жалки продажници!! Кoмплeкcaр с власт е страшно нещо!!

24

Анонимен

преди 5 години

предателство на Англия спрямо избирателите, които гласуваха на референдума за напускане на ЕС. Трябваше да напуснат с или без сделка на 29 март, после на 12 апр, сега 31 октомври. предателство на ЕС спрямо жителите на ЕС, които трябва да продължат да гледат целия цирк и театър още 6 месеца или незнайно колко дълго време, докато Англия реши ще излиза ли и кога. цялата работа е достойна за съжаление и направо ми се повръща от политици!

23

Дедо поп

преди 5 години

Малееее още ще ги търпим тия пияндета и тоя изтрещял кукумицин Мей

22

Анонимен

преди 5 години

Изглежда, че много "брекзитъри" няма да доживеят брекзит.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - извода е един: "референдума" - умря като институт, т.е. умря "народовластието"!Има нещо много сбъркано в твоето мислене! Какво народовластие се вижда в това, че само около 1/4 от населението на ЮК е гласувало "ЗА" и друга 1/4 - с "НЕ". Управляващата партия в ЮК проглуши света с "успеха" на референдума и претупа нещата. При гласуване за такива решаващи действия, като настоящото, Тежестта на участие и гласуване трябва да е значително по-голяма, от порядъка поне на 80-85%!

20

Анонимен

преди 5 години

До 22Казаха им, че страната няма да има задължения и ще цъфти и ще върже.---точно така - излязат ли, нямат никакви "задължения" ... естествено нямат и привилегии!но келепира в джобчетата на техните т.н. "лордове" се оказа по-силен от волята на хората!Никой не им обясни какво ще загубят---никой не знае, докато не излязат! значи няма и да се разбере, защото няма да излязат! и хич не е сигурно, дали "отвън" нямаше да станат "по ценни" за "вътрешността", от колкото вътре?! м??

19

Анонимен

преди 5 години

Трагикомично стана в европа, стягам багажа за друг континент , даже за друга планета най добре.

18

Анонимен

преди 5 години

Англия се надява да отсрочва до избиране за втори път на Тръмп ,..Дотогава англичаните си представят как ЕС ще падне .Някакви такива мисли им се въртят от ВСВ.Помните че те тогава за година и половина две изглеждаха комично .САЩ ги спаси тогава !

17

Анонимен

преди 5 години

"няма такова нещо !водеха се "преговори" ... за да не излязат! то е ясно, че щом "излизаш" - губиш права, но губиш и задължения!"----Точно с такива повърхностни приказки ги излъгаха обикновените хора от простолюдието да гласуват за излизане. Казаха им, че страната няма да има задължения и ще цъфти и ще върже.Никой не им обясни какво ще загубят.Честито! :))

16

Анонимен

преди 5 години

А защо ли шотландците са ЗА оставане в ЕС?А на никой от вас ли не му идва на ум, защо референдумът в Шотландия (дали да остане в Кралството) беше направен ПРЕДИ да се спретне тоя цирк с последвал референдум дали UK да напусне ЕС?

15

Анонимен

преди 5 години

До 19Водиха се, за да може UK да си тръгне от ЕС без да изгуби никакви превилегии--няма такова нещо !водеха се "преговори" ... за да не излязат! то е ясно, че щом "излизаш" - губиш права, но губиш и задължения!казано е простичко: "когато имаш желание - търсиш начини, когато нямаш желание - търсиш причини!"извода е един: "референдума" - умря като институт, т.е. умря "народовластието"!само в швейзария е живо .. ама и там не се знае, дали няма да се пропука, ако и там да е пълно с масони!

14

Анонимен

преди 5 години

факта, че изобщо се водеха "преговори", беше показател, че няма да има брекзит, защо "брекзит" значи - ставаш и тръгваш!----И ти не разбираш защо се водиха тия преговори, нали? Водиха се, за да може UK да си тръгне от ЕС без да изгуби никакви превилегии, без да си плати сметката и да се пъчат англетата колко са хитри и какви са господари на вселената - каквото кажат, това да се случва по тяхна воля. Ама не се получи номерът.

13

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

12

Елемаг

преди 5 години

Колеги,какво ви казвах преди една две седмици?Те и ЕС не искат да ги пускат.Всичко е театро.Жалко,отново гащниците ще си купуват "цедки" за 600 паунда с десен волан и ще се правят на оборотни в Бг!!НБаявах се тайно с Брекзит заради митото,да спре тая селяния.Горда Европо,какво стана с 29-ти март!!!Изути *** на бежанци.!!!Смрад безподобна.

11

Анонимен

преди 5 години

До 12Интересът клати феса--значи "интереса" е по-силен от теб самия! което пък значи, че си роб ... на "интереса"!

10

Анонимен

преди 5 години

язък , че няма да има брекзит и саксофоните се подиграха с волята на избирателите, както направи навремето и ципурата!а беше интересно да се види тоя брекзит "на живо" -толкова ли пък драматични щяха да са нещата, или напротив!?с това си действие, саксофоните окончателно разбиха "народовластието"...то остава валидно само за най-свободната и демократична страна -швейцария!факта, че изобщо се водеха "преговори", беше показател, че няма да има брекзит, защо "брекзит" значи - ставаш и тръгваш!

9

Анонимен

преди 5 години

Интересът клати феса

8

Анонимен

преди 5 години

"Бялото управление иска в ЕС, но тъмнокожия народ си иска Африка и Ориента."Точно обратното е! Националистически и крайнодесни пратии изпратиха Великобритания в тази кoмa. Сигурно ти е малко паметта и не помниш как Найджъл Фарадж агитираше за напускане на ЕС и как се изказваше, че българите и румънците трябвало да се махат от Острова, защото източвали системата не работели и взимали работните места на британците. (Две взаимоизключващи се твърдения!) А сега се е покрил, не можеш му чуеш гласа.