47

Анонимен

преди 5 години

До баба мараза да не изпуснат 50 милиарда вноска са измислили на 6 месеца да се удължава срока--е не всички имат този късмет - да не изпуснат "вноската" , предотвратявайки твърдият "екзит"! )

46

Анонимен

преди 5 години

Какви апартементи бе пичове - кoмyниcтите рaзcипаха цялата българска икономика, вие за някакви апартаменти виете като хималaйски мечки, е чудо голямо това да е кусура на в момента управляващите!

45

АнонимеН

преди 5 години

ЕС ОФИЦИАЛНО СТАНА ЗА СМЯХ!А БРИТАНИЯ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС НИТО СЕГА НИТО ПО-КЪСНО ТОВА ВЕЧЕ Е ЯСНО!

44

баба мара

преди 5 години

за да не изпуснат 50 милиарда вноска са измислили на 6 месеца да се удължава срокаи така до безкраи и пак седенки и пак нищонеправене и пак харчене на паритова са гмо мозъците

43

Анонимен

преди 5 години

Цв. Цв. новият консултант на Герб в парламента по въпроси с недвижими имоти. Опулил се е като Митьо Очите и също толкова чист пред закона и пред народа, но няма проблем. Да сме живи и здрави...

42

Анонимен

преди 5 години

За пореден път се убеждавам, че демокрацията не е за прости народи. Простите народи си избират прости лидери. *** с апартаменти.

41

до Футуролог

преди 5 години

Тия глyпocти сам ли ги измисли или някой ти помогна? Китайцитe се "caмокacтрираха" защото иначе щяха да станат 5 милиарда и няколко милиарда щяха да умрат от глад. И без това и сега са много повече хора отколко трябва да бъдат. Българите ако бяхме "най-низшa" раса както казваш, човека с мустачките щеше ли да ни вземе за съюзник? Той казал ли е нещо лошо за българите - а не е като да не е бил начетен, имал е екип от стотици библиотекари които са изчели цялата световна енциклопедия!!!

40

Анонимен

преди 5 години

"не се считам за толкова ***, че някой "да ме управлява"!"---И кво? Да не живееш на самотен остров в средата на Тихия океан?

39

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах добре.....искам да напуснем най скоро ама ми дайте време, великите английски дупедати в парламента да ми отхвърлят пак планът който си е един и същ

38

Анонимен

преди 5 години

До 42И също си избира тъпaци за политици.--ако ме питаш , на мен НЕ ми трябват "политици" и аз затова и НЕ гласувам ... не виждам никакъв смисъл в това! не се считам за толкова ***, че някой "да ме управлява"!аз съм за хоризонтална, пряка, електронно-референдумна демокрация от народа и за народа! изпълнителната "власт" трябва да бъде именно само за изпълнение на пряката воля на хората и нищо повече и тя трябва да бъде контролирана от народа!само блокчейна може да реши тази задача!

37

Анонимен

преди 5 години

"нормално брекзита означаваше простичкото - "ставаш и си тръгваш на 29 март"!"---ЕС няма изгода от излизане на UK.UK също няма изгода от излизане от ЕС.UK опитаха да се пазарят, за да може ако излизат, да им излезне най-изгодно.Да си останат с максумум ползи, при минимум загуби и дори посочват против какви конкретни загуби са. Това е пазарлък! Какво още не ти е ясно?Ако искаш да питаш нещо, питай, а не пиши тъпизми с цел да получиш яснота без да изглеждаш незапознат.

36

Анонимен

преди 5 години

До 27Тежестта на участие и гласуване трябва да е значително по-голяма, от порядъка поне на 80-85%!--значи ВСИЧКО в света е НЕлегитимно, още повече пък нашият т.н. парлаМЕНТ-а!даже и пу.тя с неговите 60% от 65% и той е НЕлегитимен, защото по-малко от 50% са го избрали

35

Анонимен

преди 5 години

"а как тогва тези хора с "ниска култтура" са избрали тези "политици" да им решава съдбата? значи по първа теорема - и политиците са с ниска култура", щом са избрани от хора с "ниска култура"!усещаш ли абсурда, в който се вкарваш с такава манипулативна логика, усещаш ли?!"---Усещам, че уж си българин, живял си в България, уж българите са измислили млечнокиселата бактерия (така твърдят, те не знаят, че винаги я е имало), а не виждаш, че народът е оскотял. И също си избира тъпaци за политици.

34

Анонимен

преди 5 години

Never ending story!

33

Анонимен

преди 5 години

Брекзита стана една протяжна идосадна Одисея. Нормално е,има кръгове от ЕС , и вътре на острова, които пречат на изизането.

32

Анонимен

преди 5 години

До 35да се пробутат с референдум и решения , за който хората по-късно ще съжаляват горчиво.---това никога не е ясно, дали ще съжаляват или обратно!когато "губиш" - не знаеш ккаво печелиш, а когато печелиш - не знаеш какво губиш!нещата никога НЕ са еднозначни, никога!

31

Анонимен

преди 5 години

До 35Хубаво е, че референдума умира. Той не е за хора с ниска гражданска и политическа култура. Пък и политиците да си носят отговорностите. Затова са избрани!--а как тогва тези хора с "ниска култтура" са избрали тези "политици" да им решава съдбата? значи по първа теорема - и политиците са с ниска култура", щом са избрани от хора с "ниска култура"!усещаш ли абсурда, в който се вкарваш с такава манипулативна логика, усещаш ли?!

30

Анонимен

преди 5 години

Английските пaлячовци усетиха накъде отиват нещата и взеха да бият отбой, искат да елиминирам всички негативи от ЕС, но да ползват всички предимства на ЕС - няма как да стане. Англия ВИНАГИ е била една бедна, разнебитена държава пълна със ceляни, единствения богат период на Англия е между 1600 и 1700 година когато източваха Америка, но американците се усетиха и им обявиха война, СМАЧКАХА ги и станаха най-великата нация. Английските плaзмoдии които само са свикнали да доят са пред своя край!

29

Анонимен

преди 5 години

До 33Ако ЕС е пожелал, досега можеше UK вече да е вън от играта.--това само доказва моята теза, че саксофоните "отвън" щяха да са много по-ценни за "вътрешността", от колкото когато са "вътре"!пак казвам - факта, че изобщо имаще някакви "преговори" за пред Публиката, показваше , че фактически няма да има никакъв брекзит!нормално брекзита означаваше простичкото - "ставаш и си тръгваш на 29 март"! има ли "преговори", значи не се търсят начини за "изход", а "причини" за "оставане"!

28

Анонимен

преди 5 години

Нивото на гражданска култура на повечето народи в Европа е такова равнище, че не е нужно да се провеждат референдуми. Швейцария е изключение и още няколко страни.При днешните всеобхватни възможности за манипулация на обществото могат да се пробутат с референдум и решения , за който хората по-късно ще съжаляват горчиво.Хубаво е, че референдума умира. Той не е за хора с ниска гражданска и политическа култура. Пък и политиците да си носят отговорностите. Затова са избрани!