67

ДГД

преди 5 години

Тези които станаха за смях са англичаните. Показаха пред цял свят колко некадърни са им политиците. Незнаят какво искат. Уж искат да излизат от ЕС на всяка цена, а се пънат като мaгаре пред мост. Сделката не им харесвала, но не искат и без сделка. Какво ми ги хвалите тази сбирщина от пияници и селяндyри, които бяха фактор за кратко в периода 1700-1900г. заради колониализма и източването на ресурси от други народи. Сега отново се превръщат в периферия на Европа. Франция и Германия > Англия.

66

Къде е проблемът

преди 5 години

До генерал Вл. ВазовБългария я питат, ама тя не знае какво да отговори. Там е проблемът

65

Анонимен

преди 5 години

До 31 октомври, ама коя година?

64

до Фараж

преди 5 години

швейцарците въпреки референдумите са на същото емоционално и интелектуално ниво като повечето българи - телевизия, вестници, пропаганда по 24 часа на ден. инакомислещите се осмиват или преследват. освен това в швейцария има около 30 процента чужденци всичките от които млади и работещи. те не гласуват. гласуват само пенсиите дето по цял ден са пред телевизора. силните на деня определят резултатите-

63

генерал Вл. Вазов

преди 5 години

"Англия си е Англия а България - една малка газирана вода. Никой няма да пита българите какво трябва да се прави, акъла от нас е равносилен на торния бръмбар който търкаля едно кръгло топче което повечето знаят как му се вика."Англия си е Англия - бяха ритани като тopни бръмбapи край Дойран.

62

Анонимен

преди 5 години

До Н. Фараж 65 /На прости народи референдуми не им трябват, защото с тях направо си окачват въжето на шията./Българският народ като цяло е с въжето на шията но в неговото съзнание въжето е вратовръзка.

61

Анонимен

преди 5 години

Както е известно, не е важно кой гласува ,важно е кой брои гласовете, кой знае изобщо какъв резултат е бил референдума, всичко е една игра превръща се в цирк, пак бедните хора ще го изядат.

60

Н. Фараж

преди 5 години

Не ми хвалете референдумите. Не живеем в Швейцария, нито имаме техния стандарт, нито образованието и мисленето на швейцарците!Я си представете, че бе минал референдума на Славчо Учиндолски. Какви партии щеше да има сега в парламента? - Щеше да има точно 2 партии - ГЕРБ и ДПС! С мажоритарния вот, дето над два милиона шарани налапаха въдицата, че оттам идва спасението.На прости народи референдуми не им трябват, защото с тях направо си окачват въжето на шията.

59

Анонимен

преди 5 години

Англия си е Англия а България - една малка газирана вода. Никой няма да пита българите какво трябва да се прави, акъла от нас е равносилен на торния бръмбар който търкаля едно кръгло топче което повечето знаят как му се вика.

58

ами сега!?

преди 5 години

Това е цирк,който ние,а и някои други,наблюдаваме с удоволствие,злорадство,гняв, притеснение-изобщо гама от емоции.Считам обаче,че в Китай реагират по друг начин -с тънка усмивка и със свити китайски очички наблюдават внимателно какво става.ЕС загуби две години със заниманията си с Великобритания по принципа "тука има,тука нема"-огромна загуба на време,сили и пари.Англичаните направиха огромна услуга на Китай-каква именно ще разберем в близко време!А май те искаха да направят услуга на САЩ!?

57

Анонимен

преди 5 години

Мразя Англия в червата, но не може да се отрече, че в тази битка не са сами и имат силни съюзници. Полша (Туск и Качински), Холандия (традиционен исторически съюзник), Унгария (Орбан), САЩ, евреите. Тръмп ги използва за да разрушат ЕС, това им е мисията. Удължаването на сагата Брекзит облагодетелства именно САЩ и ще е коз в търговската война която започват срещу ЕС до месеци. Има много хора сред висшите чиновници в ЕС които са агенти на англосаксонците като Туск. На Меркел не й е чиста работата.

56

Изпуснат шанс

преди 5 години

UK остава благодарение на англоамериканското мeкере Туск и кравaта Меркел. Европа сама си е виновна като начело на съюза е сложила поляк, а поляците по дифолт мразят Германия/Франция и винаги ще поставят интересите на Англия/САЩ пред тези на Европа (и дори пред своите!) и гедерейка. Жалко. Европа стана за смях, показа че не разполага с решимост и воля да изрита британците, които от години разиграват цял континент и ни правят на луди. Уви. След 1 октомври очаквайте ново удължаване на срока.

55

Анонимен

преди 5 години

Значи октомври да чакаме нови интензивни совалки и преговори.

54

АнонимеН

преди 5 години

ВМЕСТО БРИТАНИЯ ДА ИЗЛЕЗНЕ И ДА СТАНЕ НА ПАРЧЕТА КАКТО СИ Е РЕДНО СЕГА НИЕ ЕС ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ПОДОБНО НА ГЪРЦИЯ!!!90% ОТ БВП НА БРИТАНИЯ Е ТЪРГОВИЯ СЪС СТРАНИТЕ ОТ ЕС БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЕЗМИТНАТА ЗОНА ПРЕДИМНО ФИНАНСОВИ УСЛУГИ!!!МНОГО МНОГО ЖАЛКО, ЧЕ НЕ МОЖАХМЕ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЯХ!

53

Анонимен

преди 5 години

Някой съмнявал ли се е?

52

АнонимеН

преди 5 години

БРИТАНИЯ Е ЧИСТ ФИНАНСОВ МИНУС ЗА ЕС ПОДОБНО НА ГЪРЦИЯ НО Я ДЪРЖАТ В ЕС ЗАРАДИ ПУСТИЯ МУ КОНТРОЛ!!!ЕС ОФИЦИАЛНО СТАНА ЗА СМЯХИ В БЪЛГАРИЯ ПРОВЕДОХМЕ ЕДНИ РЕФЕРЕНДУМИ И СЕ ПОЧУДИХА КАК ДА ИЗКАРАТ НЕВАЛИДНИ А БЯХА 100% ВАЛИДНИ!!!ЩОМ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА ИЛИ В ЦЯЛОТО ЕС НЕ ИМ ИЗНАСЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМИТЕ ЗНАЧИ ТЕ НЕ СЕ ЗАЧИТАЛИ :D------------

51

АнонимеН

преди 5 години

ЕС СТАНА ЗА СМЯХ НИЩО ЧУДНО ДОЛАРА ДА СТАНЕ 1.80ЛВ!!!АКО БЯХМЕ ИЗХВЪРЛИЛИ БРИТАНИЯ И ЕВРОТО ЩЕШЕ ДА ПОСКЪПНЕ СПРЯМО ДОЛАРА С ПОНЕ 5%ТЕ ТЕКА В ЕС МОЖЕ ДА СИ СЕ СЪБИРАТ И ДА ОТЛАГАТ ДО БЕЗКРАЙ ВЕЧЕ НЕ ИМ ВЯРВАМ ИЗОБЩО! 0% ДОВЕРИЕ В ЕС!ЩОМ ЕС НЯМА ВОЛЯТА ДА ГИ ИЗХВЪРЛИ А ОНЕЯ НИКОГА НЯМА ДА ПРИЕМАТ СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗНАЧИ , ЧЕ ВОЛЯТА НА БРИТАНЦИТЕ НЕ ЗНАЧИ НИЩО НИТО ВЪВ БРИТАНИЯ НИТО В ЕС!

50

Анонимен

преди 5 години

До aa1830Пълен цирк! Няма принципи, всичко е кеш!--което прави много уязвима страната, разчитаща само на "кеша" ... един малко по-твърд "принцип" ... и край! )

49

Веско

преди 5 години

Някой ще предложи ли статия, където семпло са описани основните въпроси по сделката?

48

aa1830

преди 5 години

Пълен цирк! Няма принципи, всичко е кеш!