12

юбералес

преди 5 години

До Рок енд ролПросто е поредния циркаджия, за когото Бисмарк би казал: ''Ще пратя пруската полиция да го арестува с армията му''

11

авс

преди 5 години

Боико Борисов и той майче учи в ссср и много наши политици и те ли са привържнци на русия

10

Рок енд рол

преди 5 години

Добре де! Едно не разбирам. Фелдмаршал. За фелдмаршал съм чувал само и единствено в армията на Вермахта във Втората световна война. Не го знам тоя къв е. Обаче що е пък точно фелдмаршал!? Що не е маршал, генерал, армейски генерал или някакъв друг? Кой го определи точно че е фелдмаршал? Това ми е много интересно? Просто питам!?!?

9

Анонимен

преди 5 години

Еха, довчерашните почитатели на Тютчев и Достоевски днес са фенове на Асад и маршал (!) Хафтар

8

Аспарух

преди 5 години

О вие(Сороските степиндианти) освен,че се радвате на парите на Сорос,се радвате и на нещо топло отзад?Слагайте минуси,аз ще съм доволен да ви е хубаво(отзад)

7

Аспарух

преди 5 години

Ей почитателите ина Сорос вие не спите ли?Чакате да излезе такава статия ,за да заработите нещо ли?НЕЩАСТНИЦИ,парите няма да ви спасят от смърта,но ще омърсите нашата държава.Бягайте далече прокажени същества такива!!!

6

Аспарух

преди 5 години

Ей Сороски стипендианти,що не си го заврете там където не ви огрява слънцето и там където особено ви е приятно,дженджъри такива!!!

5

Бай Иван

преди 5 години

Видяхме демократичните лидери на ЦРУ , дето докараха въпросната арабска пролет какви ги свършиха-създадоха ИДИЛ, този просто иска да изтрепе всички терористи, разберете арабин от демокрация не разбира, трябва да има някой да ги бие по главите като не слушат, за да има ред, а не разпад и масова миграция към ЕС ;) !!!

4

Анонимен

преди 5 години

Този е голяма скица обявил сее за щатски шериф, но е нахлупил ***.

3

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не ме интересува,важното е да успокоят Либия и да спре войната там,че там е дупката на африканските бежанци към Европа.

2

бай ганю

преди 5 години

значи освободен от плен от американците след това го приели и хранили 20 год безопасноа сега се сдружава с руснаците и опълчва на подкрепеното от американците правителство?

1

гого

преди 5 години

бла бла статийка, този е първа дружка с Путин. Всеки медец кисне в Москва, пак писалия статията е гледал друг филм.