52

ГРУ

преди 5 години

Ха ха ха!!! До некакъв "Хххх" дето едно е чул,а друго е разбрал!Скивай ся хиксирания,бре!Май,май ама стана юни-така наречените от теб "франсета" нямат грам общо с фелдмаршала,бре!!!Франция е признала отдавна за легитимно правителството в Триполи,бре!Този,който го подкрепя е само късоръкото кремълско джудже чрез доставки на модерни оръжия и жива сила в лицето на ЧВК"Вагнер",бре!За нас обаче не е важно толкова кой точно го подкрепя,а е важно да не се разруши и избият жителите на град Бенгази,бре

51

Хххх

преди 5 години

Ееее този развали работата на хамериканосите....а франсетата май го подкрепят за да си върнат Либия...не искат да я оставят в алчните лапи на хамериканосите.

50

Анонимен

преди 5 години

Искал да обедини Либия и да си вземе петрола? И за какво да го защитавам? За да ми дигне цените на петрола ли?

49

Джери-бързата пушка!

преди 5 години

Е сега тичам да се прегледам-гаранция,щом ти ми препоръчваш!!!пп - А бре,ти иначе "джи пи" ли бачкаш?Тичай при твоето да те прегледа да не си в списъка на проф.Иво Христов и онези 80% "интелектуалци".

48

доДжери-бързата пушк

преди 5 години

И ти си заразен и ще се учудиш като го разбереш, гаранция, прегледай се....

47

До ЗОЗО...

преди 5 години

Незнам колко са избитите преди, в режимите им, но знам само че сега е дивотия, мизерия и разруха, в гарнитура с чудовищна миграция на дивеч, от към целия континент. Либия, Сирия, Ирак, Египет и другите държави имаха с режимите си относителна цивилизованост и сигурност, която я изгубиха с "демократезирането" им. И не мисли, че тук, в САЩ, ЕС като цяло няма прочистване на "неудобни", случва се инцедентно, пресен пример Асандж сега

46

Вълчо

преди 5 години

Това е Лукашенко!

45

Джери-бързата пушка!

преди 5 години

Значи на тоя Хафтар или ще му нацепят шлифера или той ще им го нацепи!Много по-важното е да остане незасегнат от ужаса на войната, както е до сега,град Бенгази за да останат живи свидетелите-родители на умишлено заразените със СПИН цели 459 деца,както твърди и знае ГРУ-то!!!Така няма да бъдат заличени следите по това чудовищно престъпление извършено от пет алчни за пари медицински сестри+некакъв Ашраф!!!

44

ГРУ

преди 5 години

До милия анонимник дето се чуди и се мае откъде са ме "изтървали",бре!Скивай ся скъпи анонимнико-аз не знам откъде са ме "изтървали",но знам какво пиша и поствам,бре!За разлика например от теб,скъпи незнакомецо!пп-Иначе не знам кой е тоя Боби,но твърдя,че ми е брат,бре!Ха ха ха!!!

43

Анонимен

преди 5 години

До ГРУтеб отде те изтърваха? Да не си на Боби брат му?

42

Анонимен

преди 5 години

и на тоя Хафтар щом е нахлупил yшанката ще му нацепят шлифера.

41

ГРУ

преди 5 години

Давай фелдмаршале,давай към ПОБЕДАТА,бре!Обясних в по-ранен пост защо трябва да победиш,бре!А относно милите маркировачи на минуси ще им напиша следното,бре!А то е:Ще дойде ден и ИСТИНАТА ще излезе наяве за ЧУДОВИЩНОТО престъпление на петте "медицински" сестри и слугата на Сатаната-лаборанта Ашраф,бре!Искате да знаете кой е точно този ден за който твърдя,че ще дойде,бре?Този ден е 24 юли 2032 година!пп-Който го доживее ще разбере какво точно съм имал предвид поствайки днес-11 април 2019 г,бре!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Разделяй и владей .Силна ислямска *** не е необходима никому,нека се избиват ислямските терористи !

39

Анонимен

преди 5 години

До 57: Не е човекът на САЩ. Човекът на САЩ, Италия и ООН е Сарадж. Хафтар е човекът на Русия, Франция, Египет, Саудитска Арабия и ОАЕ. Човекът не иска да допусне ислямизация на Либия.Изби сума ислямисти при превземането на Бенгази, където 4 години се бяха окопали с мълчаливото одобрение на Запада. Размаза ги, окрупни си силите и малко по малко на юг. Взе юга и сега малко по малко към Триполи. Силна, единна и неислямистка Либия,петролът в либийски ръце е проблем за Запада, САЩ и техните компании

38

Анонимен

преди 5 години

Е да беше живял в Русия де ... как може така да ми живееш в злия империалистически САЩ...

37

ГРУ

преди 5 години

Е така де! "Затворените" ви "медицински" сестри за щатски долари отидоха там,а не да се любуват на величието на Кадафи,но...изведнъж се оказа,че могат да "изкарат" много повече щатски долари стига да изпълнят поръчката и да заразят УМИШЛЕНО и ПРЕДНАМЕРЕНО с генномодифициран СПИН цели 459(!!!!!)деца,бре!!!

36

Гост+

преди 5 години

Как Путин стана лош - кратка Хронология: 1. Путин към Запада, след като се беше съгласил на зона забранена за полети в Либия - "Нямате право да преследвате Кадафи". 2. Хилари от Либия, по аналогия с Цезар - "Дойдох, видях, убиха го". 3. Путин след събитията в Либия - "Ясно е, че трябва да се въоръжаваме"....

35

Анонимен

преди 5 години

Малко дъртичък - 75 годишен.Късно се е сетил да става велик.--- Не е за величието, а за дълг към родината и народа си. Той и офицерите му не искат ислямизация на Либия. Дърт, не дърт вади тоягата и бие ислямистките кратуни за ужас на САЩ, ЕС и ООН, които бутат ислямизацията напред.

34

Анонимен

преди 5 години

Щом Хафтар е проклятие за ислямистите, трябва да бъде подкрепен.

33

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

Обучен в СССР, живял в САЩ, проклятие за ислямистите, изглежда като персонаж от R.E.D. ("БСП").матрицата окончателно е вирусясала.